Franța, OSSES
Situată în Țara Bascilor, compania ARNABAR este specializată în fabricarea de foie gras și produse basce. Astfel, aceasta produce și comercializează următoarele produse tradiționale: bloc de foie gras, foie gras întreg, foie gras semi-copt, confit de rață, axoa, rețete basce, pateuri și rillettes, cârnați, produse din carne sărată, ardei iute de Espelette, vinuri și băuturi din Țara Bascilor, specialități dulci, produse din mare etc. ARNABAR oferă, de asemenea, colete gourmet care pot fi oferite ca și cadouri pentru companii.
... din Cahors pentru a le integra în preparatele noastre. Oferim carne de rață sub formă de pulpe confiate, gâturi, magret uscat cu sare de Guérande sau cu foie gras, cârnați confiați și/sau uscați, umpluturi și multe alte delicatese de degustat... Suntem medaliați în fiecare an de 5 ani, în cadrul concursului general agricol de la Paris (medalii de aur și argint). În plus, suntem atenți la calitatea...
Franța, Carquefou
... * Specialități de măcelărie: fripturi (Orloff, bacon, afumat, cu prune...) Gama de vară: * Mezeluri în stil vechi: chipolatas, chipolatas cu ierburi, merguez, cârnați brase, carne, umplutură, chorizo de grătar, filet mignon...
Franța, Vergigny
DIALI FOODS este specializată în comercializarea produselor agroalimentare, în principal carne de porc, păsări (pui, curcan, rață) și carne de vită, atât proaspătă, cât și congelată, pentru producătorii de transformare industrială, angrosisti, importatori, RHF și GMS. Rolul nostru pe piața alimentară internațională este de a obține produsul, prezentarea și calitatea dorite de piață și de clientul...
Franța, Castets
... rehidratate sau sărate. Conservele noastre artizanale sunt garantate fără aditivi, fără conservanți, coloranți sau potențiatori de gust. Primim produsele noastre proaspete și favorizăm circuitele scurte cât mai mult posibil, alegând materiile noastre prime de la producători locali, legume bune (roșii, fasole verde, fasole albă, mazăre...), carne de calitate (porc, rață...), pește excelent din piața...
Franța, Figeac
Casa Jean LARNAUDIE este specializată în fabricarea specialităților regionale pe bază de carne de rață. Astfel, compania produce foie gras, confituri, terrine și preparate gătite. La Jean Larnaudie, foie gras-ul întreg este încă gătit manual și tradițional. Încercat de mai bine de 60 de ani în Lot, în Quercy, Jean Larnaudie reprezintă înainte de toate oameni și femei atașați de meșteșugul...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play