Franța, Nanterre
... cerealelor, uleiuri comestibile, analiză la fața locului, selecție), Controlul produselor din carne (tăiere și dezosare, clasificarea tăieturilor, producția de carne tocată, producția de cârnați), Controlul vinului (analiză de laborator a strugurilor, mustului și vinului finit). Instrumentele de analiză dezvoltate de FOSS îmbunătățesc rentabilitatea și calitatea produselor și eficiența producției. Cu...
Franța, Revel
... gamă întreagă de produse derivate din păsărească, întregi sau tăiate, calibrate, în colaborare cu alte companii: •Curcan alb •Rață grasă •Rață slabă •Rață tânără •Iepure •Prepelițe, porumbei, ouă Acești parteneri colaborează cu noi de mulți ani, într-un același spirit de calitate și trasabilitate, cu o carne provenită întotdeauna de la animale crescute, sacrificate și procesate în Franța.
Franța, Reillanne
Compania Dufour este specializată în producția de carne, fie că este vorba de miel în carcasă sau tăiat, vițel, porc sau chiar vită, compania poate livra produsele gata de gătit sau gata de consumat. Grupul DUFOUR poate oferi o gamă largă de produse din carne de calitate, de la carcasă până la ambalarea în tavă.
Franța, Pleucadeuc
BRITEK propune mașini industriale pentru prelucrarea, gătirea și ambalarea produselor alimentare, noi sau second hand: injectoare cu saramură, tocătoare automate, mixere și frământătoare, tăietoare, presiuni sub vid, linii complete pentru producția de carne tocată în caserole și cârnați în membrană naturală, gilotine pentru carne congelată, oale electrice, oale cu aburi, oale electrice cu baie de ulei, celule de gătire, afumare, ambalatoare sub vid, rezervoare de retragere cu apă caldă, mașini de clipsat manuale, automate. BRITEK exportă în întreaga lume.
Franța, Neuville Aux Bois
... (carne fermă) și Maïwen (carne moale). Prezentarea frumoasă și calitatea gustativă a produsului sunt recunoscute ca fiind fructele terroir-ului local. Produsul și logistica vă vor satisface, fie că sunteți ambalator, angrosist sau sursă în RHD. Cartofii sunt oferiți în diferite ambalaje: Big big 1T pentru ambalatori (camion complet), plasă de 2,5 kg, 5 kg, 10 kg pentru angrosisti (comenzi de minimum 800 kg). Calibrul este posibil începând de la 35 mm. Grenaille -35 mm este oferit spălat pentru restaurante pe comenzi regulate (-300 kg).
Franța, Laguiole
La DROSERA GOURMANDE este o companie specializată în fabricarea artizanală a specialităților alimentare regionale. LA DROSERA GOURMANDE produce astfel numeroase alimente pe bază de rață, cum ar fi foie gras, blocuri de foie gras, mousse de foie gras, gâturi, confituri, piepturi de rață etc. Compania oferă de asemenea tripouri, cârnați, pateuri, fritons, cassoulet, galantine, terine pentru aperitiv...
Franța, SABLE SUR SARTHE
LDC : activitate PUI. Istoria sectorului de pui începe odată cu înființarea grupului în 1968. Activitatea sa inițială a fost abatorizarea păsărilor. De la constituirea sa, activitatea a evoluat semnificativ către activități de tăiere și fabricare de produse elaborate. Ca și în cazul majorității companiilor avicole, LDC a început prin comercializarea păsărilor tăiate, apoi a trecut la păsările gata...
Franța, Vezac
Fondată acum mai bine de 80 de ani, compania DELMOND FOIE GRAS este o afacere de familie specializată în producția de foie gras. Compania dispune de o unitate de sacrificare și tăiere în Dordogne. Activitatea sa de comerț en gros și semi-en gros se dezvoltă în fiecare an. Astfel, compania produce și comercializează foie gras, magret, aiguillette, pulpe, manșoane, gâturi de pasăre etc. Între know...
Franța, Nogent Sur Eure
Supergel este aliatul dumneavoastră pentru siguranța alimentelor. Acesta intervine în 4 domenii principale: depozitare, ambalare, prelucrare și export. Dispune de 2 mari depozite frigorifice în Nogent-sur-Eure și Ballancourt-sur-Essonne. Supergel este, de asemenea, un site echipat cu un tunel glaciar foarte spațios pentru a intensifica producția și a reduce presiunea din depozit. În fiecare an, Su...
Franța, Aicirits Camou Suhast
Grupul Cooperativ LUR BERRI propune o gamă largă de produse vegetale și animale de la membrii săi. Grupul oferă produse de calitate cu expertiză made in Țara Bascilor. Grupul creează o legătură între agricultori și consumatori și permite consolidarea ofertei regionale prin împărtășirea acesteia cu alți actori.
Franța, L'étrat
Compania CHARLES FRÈRES BOYAUDERIE este unul dintre cei mai importanți "producători de intestine naturale" din Franța. CHARLES FRERES produce și distribuie intestine naturale (oaie, porc, vită și cal) și intestine artificiale (colagenice, celulozice, celulozice armate și plastice). CHARLES FRÈRES este distribuitor exclusiv în Franța al brandurilor DEVRO (Cehia) pentru intestine și filme colagenice...
Franța, Carpentras
Conserva DAVIN vă invită să descoperiți aromele unei regiuni cu caracter, cu o gamă autentică și respectuoasă față de tradițiile provençale. Cu o experiență de peste 30 de ani în dezvoltarea preparatelor gătite, a rețetelor pe bază de roșii, fabricarea sosurilor și a terinelor.
Franța, Mulsanne
VOLAILLES Vincent este specializat în tăierea păsărilor și în produsele elaborate din păsări, dar și în vânatul de vânătoare francez. Păsări. Vânat de vânătoare de origine franceză, păsări fermiere Menard & Label Rouge, Porc D'anvial de origine Franța. Vânat: Este colectat de noi în mari domenii naționale precum Rambouillet sau Chambord, precum și în mici vânători regionale. Ne-am angajat întotdea...
Franța, Villeneuve Les Bouloc
La Maison Garcia este, în primul rând, o poveste de pasiune, de pasionați. Pasionați de munca bine făcută, pasionați de relațiile interumane, pasionați așa cum erau Gilbert și soția sa Jeanine când, în 1961, au decis să deschidă magazinul lor, în inima frumosului sat Castelnau d’Estretefonds. O frumoasă afacere în care doamna își pune toată energia pentru a evidenția talentele de măcelar ale dom...
Franța, Montfort En Chalosse
Fondată în 1982, cooperativa FOIE GRAS DE CHALOSSE reunește astăzi 80 de producători. Dornici să își păstreze know-how-ul, tradițiile locale și să valorifice calitatea produselor lor, crescătorii s-au angajat încă din 1999 în demersul Label Rouge. Toate animalele sunt crescute în aer liber, îngrășate cu porumb boabe în parcuri colective. Ele au o vârstă minimă de 104 zile când intră în cooperativă...
Franța, Ste Eulalie
Suntem Jambons Oliveras, o afacere de familie care vă oferă jambon iberic pata negra cebo și bellota pe internet. Veți găsi în magazinul nostru online jambon serrano (de munte) precum și clasicele din mezelurile spaniole (lomo iberic, chorizo de Salamanque, morcilla, fuet iberic, cârnați de țară). Suntem importatori de jambon iberic de peste 18 ani (din 1998). Participăm la peste 50 de târguri și ...
Franța, Captieux
De peste 20 de ani, compania FALIERES NUTRITION este specializată în fabricarea și ambalarea produselor alimentare pentru a hrăni omul în situații „nomade”. Astfel, compania realizează preparate gătite pentru sportivi, aventurieri, militari, persoane aflate în expediții în deșert, pe oceane sau pe vârfurile munților. FALIERES NUTRITION oferă, de asemenea, kituri de mese pentru situații de urgență ...
La boyauderie sisteronaise fondată în 1985 este o companie de producție alimentară. Specialitatea sa este pregătirea tradițională a intestinelor de primă calitate, cum ar fi fabricarea picioarelor de pachet, a intestinelor de oaie, a intestinelor de porc și a intestinelor de vită, … Este datorită priceperii sale că produsele tradiționale sunt recunoscute pentru aromele lor.
Franța, Boulazac
SOBEVAL, membru al grupului VanDrie, este lider mondial în sectorul cărnii de vițel. De la creștere la procesare, SOBEVAL stăpânește întreaga filieră a Vițelului de Măcelărie, având ca obiectiv calitatea, trasabilitatea și inovația produselor care răspund strict cerințelor clienților săi (distribuitori și consumatori).
Franța, Sisteron
Compania Taste of Provence este un producător de preparate culinare tradiționale din Provence. Compania oferă o gamă diversificată de produse 100% provençale. Datorită acestor preparate tipice, realizate cu un savoir-faire provençal, compania a reușit să se impună pe piața franceză a preparatelor culinare.
Franța, Paris
FRJ NEGOCE: Comerț cu carne, carne proaspătă en-gros (Franța) De la înființarea sa în 2015, compania FRJ NEGOCE s-a specializat în comerțul cu carne proaspătă, în special carne de vită, vițel și miel. Contactul companiei: FERROUDJI Kamel...
Franța, Vergigny
DIALI FOODS este specializată în comercializarea produselor agroalimentare, în principal carne de porc, păsări (pui, curcan, rață) și carne de vită, atât proaspătă, cât și congelată, pentru producătorii de transformare industrială, angrosisti, importatori, RHF și GMS. Rolul nostru pe piața alimentară internațională este de a obține produsul, prezentarea și calitatea dorite de piață și de clientul...
Franța, Les Pavillons Sous Bois
NSA HALAL a excelat în furnizarea de produse alimentare de calitate clienților. Avem alimente precum carne HALAL, băuturi, orez, condimente, legume, fructe. Am răspuns nevoilor persoanelor preocupate de calitate și iubitorilor de mâncare sănătoasă. Îți aducem aromele potrivite, fie că ești vegetarian sau nu. Există o varietate de produse comercializate de compania noastră. Acest lucru ne ajută să...
Franța, Venissieux
Franța, Le Mas D'agenais
Situată în Lot și Garonne, în inima gastronomiei din Sud-Vest, între Périgord și Țara Bascilor, compania noastră de familie se străduiește să păstreze o tradiție culinară seculară. Fondată în 1956 la Mas d'Agenais, ne concentrăm pe menținerea calității ancestrale, respectând în același timp normele moderne. Astăzi, ne-am specializat în terine originale și atipice: Terină cu vârfuri de urzică, teri...
Au cœur du piémont haut pyrénéen, depuis trei generații "LES CONSERVES DE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS păstrează vechiul savoir-faire al familiei noastre, în TOURNAY, o fostă bastidă din secolul al XIV-lea. AUTENTICITATEA: foie gras, confituri de gâscă și rață selectate. TRADIȚIA: cuisine pe care o savurăm deja din 1870 la domeniul de la Lande. CALITATEA: cuisine din terroir-ul gascon, gătit...
Franța, Caylus
Din 1896, au trecut 121 de ani și know-how-ul Conservelor de Altădată continuă să se îmbogățească. 121 de ani în care ne exercităm meseria cu pasiune, rigurozitate și creativitate… Patrimoniul nostru culinar, bogat, rezultat din multiple rețete elaborate de bucătarii noștri de-a lungul acestor decenii, ne conferă astăzi un know-how prețios derivat din acest moștenire. Situat în Inima Quercy-ului...
Franța, St Michel Sur Orge
...Bună ziua, Compania noastră este specializată din 1993 în comerțul en-gros - Import / export de: - carne proaspătă sau congelată pentru industriile de prelucrare - mezeluri și carne procesată pentru distribuitorii specializați La dispoziția dumneavoastră pentru a discuta despre aceste subiecte, Cu stimă, Stéphane LAFFEACH Co-Manager...
Profesioniști în domeniul cârnii de mai bine de treizeci de ani, oferim o gamă largă de intestine naturale (intestine de oi, intestine de porci, intestine de vite, intestine de cai) pentru mezeluri, precum și condimente pentru merguez, condimente pentru chipolatas, condimente pentru boudin, unelte profesionale pentru măcelărie, cârlige Esse, mașini de tocat, mixere pentru carne, mașini de umplut carne, mașini de vidat. Toate produsele noastre sunt de calitate controlată.
Franța, Quimperle
...indiferent de nevoile dumneavoastră. Porc VPF, Porc Certificat Porc din Bretagne, Porc Label Rouge, Porc Label Rouge Fermier, Porc Filiere Bleu Blanc Cœur... Rase de carne, tineri bovini, tauri, vaci de lapte... BIGARD vă propune o gamă largă de produse, cum ar fi mielul Label Rouge.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play