Franța, Touques
...Situat în departamentul Calvados din Normandia, aproape de plajele de debarcare, Les Marianik's, un chocolatier artizanal, vă oferă o gamă largă de arome de ciocolată pentru senzații gourmet unice.
Franța, Paris
Din 2022, ELITOPHE SAS este o companie specializată în comerțul cu produse alimentare. În principal, ELITOPHE SAS este furnizor de cacao, în special cacao în boabe și dezvoltă cacao bio în semințe. Compania furnizează, de asemenea, boabe de cacao, soia, susan și arahide la nivel internațional. Acestea sunt produse naturale, biologice și provin din țări africane precum Coasta de Fildeș, Guineea sau Benin. Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații!
Franța, Chazelles Sur Lyon
... cacao și materii prime, fără coloranți, conservanți sau arome. Producător de paste de tartinat fără ulei de palmă, din cacao. Producător de pastă de speculoos, umpluturi cu alune, produse fără zahăr pentru diabetici etc. Creativitate fără limite, nebunie imaginară, accent pe gust, tradiție, meșteșug și secrete de producție dau naștere unor paste de tartinat efervescente, crocante, cu piper de Espelette AOC, caramel cu unt sărat, cremă de speculoos și altele.
Franța, Rennes
... noastră din Bretania, folosind înghețate și sorbeturi locale și artizanale. Mochi cu înghețată de la Tiliz: Găsiți gama noastră colorată de mochis cu înghețată în supermarketuri și în restaurantele dumneavoastră preferate: Ciocolată, Vanilie din Madagascar, Mango cu pasiune, Zmeură cu Litchi, Căpșună, Yuzu Lime, Sakura, Susan negru, Ceai Matcha, Caramel cu unt sărat și Pishtac. Tiliz...
Franța, Marseille
Specialități acoperite cu ciocolată (neagră, lapte, cremă de nugat, caramel, trufată etc.) și perle decorative (argintii, aurii, multicolore, umplute cu zahăr sau ciocolată), inimioare de ciocolată multicolore. Lucrăm cu migdale selectate: Avola, migdale din Franța și Spania, alese pentru originalitatea gustului lor. În ceea ce privește specialitățile noastre cu ciocolată, le preparăm cu ciocolată extra fină. Materia primă pentru drajeurile noastre cu ciocolată este pe bază de cacao 70%. Căutăm distribuitori pentru export.
Franța, Perpignan
...de asemenea, mini vaze și lumânări superbe pentru a crea compoziții frumoase și la modă cu elemente decorative și ciocolată delicioasă. Produsele noastre sunt Vaze pentru butoni: pentru designerii de evenimente, vaze pentru butoni pot...
Franța, Maisons-Alfort
Fort de o reputație internațională și de o experiență deosebită ca producător de ambalaje din plastic reciclat din PET și PP, multe companii specializate în diferite domenii de activitate, cum ar fi cosmetica, frumusețea, cofetăria, ciocolata... ne acordă încredere pentru dezvoltarea ambalajelor lor secundare. Obiectivul nostru principal este să lucrăm cu toată atenția și expertiza noastră...
Franța, Montayral
Compania ROUCADIL este specializată și recunoscută în domeniul conservării și distribuției de prune uscate, de dulciuri din ciocolată, cu armagnac, cremă de prune, fructe moi, caise uscate și nuci din Périgord. Casa Roucadil, producător și transformator în inima regiunii prunei din Agen. Situată în centrul regiunii prunei, Casa Roucadil păstrează de peste 120 de ani un savoir-faire transmis din generație în generație.
Franța, Paris
...borscht, koulibiak, pirojki sau ceaiuri... PETROSSIAN, specialistul în caviar, profită de entuziasmul pentru produsele gourmet. În Franța, și din ce în ce mai mult la nivel internațional, îmbină delicatesele de lux cu gastronomia. PETROSSIAN a devenit sinonim cu caviarul, pe care l-a făcut cunoscut francezilor. Aproape un secol mai târziu - centenarul este în 2020. O activitate B to B pentru...
Franța, Charmes-Sur-Rhône
... activitate producția de cereale pentru mic dejun, snacks-uri sărate și ingrediente și aditivi tehnologici (fabricare și ambalare), precum și condimente și ajutoare culinare, orez, semolă, legume uscate și ajutoare pentru patiserie (ambalare). Situată în Ardèche, unitatea de producție de 25.000 m² găzduiește 150 de persoane pe 20 de linii de producție care permit comercializarea a 740 de referințe, cu...
Franța, Fleurance
... identificat un proiect de dezvoltare și de autonomizare. Oferim cacao, cafea, fructe, ciocolată, ceai, biscuiți, gemuri, gustări, orez, condimente... toate provenind din agricultura organică. Colaborăm atât cu persoanele fizice, cât și cu profesioniști prin intermediul serviciilor de catering, cafenele/restaurante și autorități locale.
...Activitate: salonul ciocolatei, animație cu ciocolată, degustare, vânzare în magazin, piață în întreprindere. O creație pentru evenimentele dumneavoastră: Crăciun (bûches, castane glazurate, macarons sărate, pâine de condimente), epifanie (galette des rois, boabe de colecție, coroane), ziua îndrăgostiților, Paște (ouă de ciocolată, iepure, găină, vânătoare de ouă), ziua mamei, ziua tatălui etc...
Franța, Guerquesalles
ALFALFA SAS este specializat în vânzarea de produse alimentare, cum ar fi: produse cerealiere (fulgi, ovăz, flakes, crisps, fibre, făinuri..); ingrediente lactate (lapte concentrat, pulberi de lapte...); ingrediente dulci (ciocolată, biscuiți, caramel, creme, umpluturi, fructe cu coajă..); ingrediente din fructe (fructe uscate, fructe confiate..); ingrediente texturizante (făină de porumb, făinuri tehnice, orez pre-gătit..); nutriție animală.
Franța, Gouarec
...L’Chanvre, specialist în cânepă organică franceză din 2002, vă propune gama sa de produse alimentare din cânepă 100% organică, 100% origine Franța, 100% procesată în Bretania. Semințe de cânepă, semințe de cânepă decorticate, făină de cânepă, ulei de cânepă, coji de cânepă, tofu și te'fou de cânepă, bolognese vegane cu cânepă, mic dejun cu cânepă, ciocolată cu cânepă, paste cu cânepă, deserturi...
Franța, Arconnay
... învelitoare de ciocolată K4. Distribuitor permanent de ciocolată pentru brutării și patiserii. Învelitoare pentru mousse-uri de ciocolată, învelitoare pentru bavaroise, învelitoare pentru paste de bombă de ciocolată, învelitoare pentru decorațiuni din ciocolată. Dresoare Bravo pentru macarons, bezele...
Franța, Aix-En-Provence
... compoziția unică a calissonurilor sale. Adevărat confiseur de fructe, ne ocupăm de fabricarea acestora: pepenii confiați „în inimă”, un conținut ridicat de migdale și zahărul înlocuit avantajos cu siropul de fructe constituie secretul fineții și al aromelor calissonurilor Léonard PARLI. Nu comercializăm producția noastră decât către comerțul tradițional care apreciază și poate valorifica calitatea specialităților noastre.
Franța, TERRASSON
...cereale, fructe liofilizate, biscuiți… Câteva exemple de produse transformate: fructe uscate naturale, fructe uscate măcinate, fructe uscate prăjite, fructe uscate pasteurizate, fructe uscate antioxidante, fructe uscate decojite/blanșate, fructe uscate caramelizate, fructe uscate acoperite cu zahăr, fructe uscate acoperite cu ciocolată, amestecuri de fructe uscate, piureuri de fructe uscate, bucăți de fructe uscate/aglomerați de diferite dimensiuni, acoperiri de fructe liofilizate sau de fructe uscate.
Franța, Herrlisheim Près Colmar
Implantată în Herrlisheim-près-Colmar (Haut-Rhin), confiseria Dragées Adam comercializează drajeuri și bomboane cu ciocolată umplute. În atelierele noastre ne străduim să găsim dozajul corect între zahăr și umplutura compusă din ciocolată sau migdale pentru a elibera un maximum de arome. Drajeul este produsul principal, fabricat din migdale din Italia, Franța și Spania, alune sau ciocolată...
Franța, AGEN
...dulciuri, ciocolată, în special prune uscate din Agen, coapte, semi-coapte, umplute, în pungi sau cutii, toate la cel mai bun preț. Expedierea este gratuită pentru comenzi de peste 60,00 €. NOU, oferim pentru cafea, abonamentul "ABC".
Franța, Ivry Sur Seine
... până la 5 ani, și chiar mai mult. Chic și elegante, cutiile noastre cu trandafiri eterni reprezintă cadoul perfect în orice împrejurare. Printre numeroasele noastre compoziții de lux, veți găsi ciocolată și șampanie de marcă. O minunată colecție de trandafiri sub clopot este, de asemenea, disponibilă pe site. Livrare: - OFERTĂ de la 50€ achiziție. - în toată Franța și Belgia în 24h. - în 3h în Paris / IDF Plata în 3 rate fără dobândă este disponibilă pe site.
Franța, Marseille
... - Sisteme funcționale pentru produse lactate (preparat pentru frișcă, pentru mousse de ciocolată, pentru milkshake etc.) - Sisteme funcționale pentru glazuri și umpluturi Caragum International® a lansat divizia sa cosmetică prin POLYNAT®T11, un ingredient 100% vegetal. Certificat COSMOS, acest ingredient va permite formulatoarelor să răspundă aspirațiilor consumatorilor care doresc mai multă naturalitate în produse și liste INCI reduse.
Franța, Comines
... de Liège, Gaufre clasice, Gaufre umplute. Pasta de tartinat Speculoos Original LOTUS de tartinat 400g, Speculoos Original LOTUS de tartinat Crunchy 380g. Frangipane Frangipane 4x1p, Mini Frangipane 6x1p. Dinosaurus DINOSAURUS Ciocolată 4x3p, DINOSAURUS Ciocolată cu Lapte 4x3p, DINOSAURUS UMPLUT Ciocolată 6x2p, DINOSAURUS UMPLUT Ciocolată cu Lapte 6x2p. Patiserie Pur Unt Le Glazik Madeleine Bretonne, Patru sferturi, Mini prăjituri, Galete, Prăjituri Bretonne.
Franța, Vannes
... decorațiuni crocante Crutoane aromatizate și incluziuni prăjite Brânzeturi deshidratate Mezeluri Brânzeturi italiene Legume transformate: Semi-deshidratate, confiate, la conservă Uleiuri vegetale Fructe deshidratate sau la conservă Fructe cu coajă și derivate: Nuci, Fistic Umpluturi și glazuri dulci cu umiditate intermediară sau anhidre Ciocolată...
Franța, Beaune
... & Chefs® a fost creată pentru profesioniștii din domeniul panificației/patiseriei la export, având ca obiectiv oferirea de ingrediente de înaltă calitate, adaptate nevoilor celor mai exigenți profesioniști. Oferim o gamă care reunește aproape 500 de referințe și care se îmbogățește continuu cu produse noi: arome, coloranți, alcool, ciocolată, fructe uscate, în sirop, confiate, piureuri ambientale și...
Franța, Neuf-berquin
...hidromelul, hypocrasul, moretum, mierea roz, ciocolata, nuga... O a doua parte: echipamentele apicole pentru a practica apicultura, fie ca amator, fie ca profesionist; găsiți tot echipamentul modern pentru a facilita relația dumneavoastră cu albinele: stupi de diferite dimensiuni, costume de apicultor, mașini de extracție a mierii, accesorii pentru creșterea reginelor, toate borcanele din sticlă sau plastic pentru ambalare și multe altele... O a treia parte, muzeul apicol, pentru mici și mari.
... (smoothie, siropuri, ceaiuri reci), băuturi calde (ciocolată, ceaiuri). - Gustări sărate (chipsuri) și dulci (biscuiți cu cafea, biscotti, dulciuri) de calitate și diferite. - Echipamente specializate: blendere profesionale, ciocolatiere profesionale, prese de citrice centrifuge profesionale, echipamente pentru barista, sifonuri pentru frișcă, mașini de cafea cu filtru profesionale. - Ambalaje pentru...
Franța, Terrasson Lavilledieu
BOVETTI, chocolatier artisan, vă împărtășește pasiunea sa pentru ciocolată. Ciocolatele sale provin dintr-o expertiză care îmbină modernitatea cu tradiția. Investiția într-un instrument de producție ultra-modern și performant permite concilierea unui lucru artizanal tradițional cu rigurozitatea industrială. O gamă de peste 150 de arome cu fructe, petale de flori, condimente, semințe...
Franța, Toulouse
Compania de ciocolată a fost înființată în 1994 de Vincent Puyuelo la Toulouse. Pasiunea și măiestria artizanală a lui Isabelle și Vincent Puyuelo sunt în slujba poftelor dumneavoastră! Fabricăm în fața clienților în magazinele noastre-Ateliere plăcile de ciocolată, fudges, tablourile din ciocolată, Orangettele gigantice, rocile pralinate, și modelele din ciocolată. Începem producția unei game de fructe uscate acoperite cu ciocolată în noiembrie în noua boutique de pe strada Taur, nr. 9.
Franța, Quiberon
...cum ar fi pralinele, ganache-urile, caramelele, nougatinele, marțipanul… Vizitați magazinul online Henri Le Roux pentru a descoperi finețea și rafinamentul acestora! Acolo veți găsi asortimentele noastre de ciocolată neagră sau cu lapte, tabletele de ciocolată din boabe de cacao de mari origini! Lăsați-vă seduși și de caramelele Henri Le Roux, pe lângă deliciosul CBS®, există peste 10 arome fructate de descoperit! Fără a menționa celelalte delicii: Caramélier®, pastă tartinabilă cu CBS® (Caramel cu Unt Sărat), sau Bonsoncoeur®, o pastă tartinabilă fină din ciocolată.
Franța, Perpignan
În 1995 a fost creată și dezvoltată filiala DIPA de către grupul Cemoi. DIPA a fost fondată cu scopul de a răspunde așteptărilor profesioniștilor din domeniul gastronomiei (ciocolatieri, patiseri și înghețători) care au cerințe foarte specifice în ceea ce privește ciocolata și dulciurile. DIPA beneficiază astfel de calitatea ciocolatei produse de Cemoi, care deține în special o fabrică în Coasta...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play