Franța, Laissac
221km
... păstrate într-un dulap timp de câteva luni. Pop și e gata! Doar deschide o Popine după bunul plac! Înainte și după deschidere: A se păstra la temperatura camerei. Mezelurile conținute în Popine fiind fără conservanți, se recomandă consumul rapid după deschidere. Petit Pont roșu: 60% Grenache, 25% Cinsault, 15% Cabernet Sauvignon. Cofrul este realizat într-o cutie neagră cu magnet sau într-o cutie kraft, în funcție de disponibilitate. Proveniență: Laissac, Aveyron...
Franța, Saint Cannat
187km
... condimentelor. Vinurile sunt apoi maturate separat în tancuri timp de câteva luni, cu o finisare subtilă în lemn care are loc înainte de îmbuteliere. DEGUSTARE Culoare închisă cu reflexe violacee. Un Cabernet Sauvignon cu arome de mentă, fructe roșii, ardei copt, note afumate și ușor prăjite. Gust plin, delicios, bine structurat, cu multe fructe. Acest vin va însoți carnea roșie, pizza. Acest vin este ideal servit între 14°C și 16°C.
VIGNERONS REUNIS DE MONSEGUR reprezintă o cramă cooperativă din Bordeaux. Întregul podgorie al viticultorilor din Crama Monségur se întinde pe aproape 1300 de hectare de vin roșu și 100 de hectare de vin alb. Aici se găsesc următoarele soiuri de struguri: Merlot, Cabernet Franc și Cabernet Sauvignon pentru soiurile roșii și Sauvignon, Sémillon și Muscadelle pentru soiurile albe. Crama cooperativă se angajează să stabilească o trasabilitate a produselor, îmbuteliatorul cramei este certificat ISO 9001 și IFS – BRC, iar crama este în curs de acreditare Terra Vitis (luptă raționalizată).
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play