...Aromele noastre alimentare sunt comercializate sub diferite forme: lichide, pulberi, emulsii.
Ambalajele sunt disponibile sub formă de sticlă de 30 ml, canistre de 250 și 500 ml sau la vrac, la cerere.
Acestea pot fi utilizate pentru a realiza sau a fi adăugate la diverse categorii de alimente: patiserie, macarons, ganache, creme de desert, spume, dulciuri, gemuri, cocktailuri sau sosuri, dar și în ciocolaterie, înghețată, băuturi-sirope, preparate gătite, produse lactate, biscuiți.
... porumb*, coajă de lămâie*(30%), sare de mare), zahăr din cocos*, ulei de floarea-soarelui oleic*.
*Ingrediente provenite din agricultura ecologică. Poate conține urme de nuci, lapte, soia.
Informații nutriționale pentru 100 g : Energie 1739 kJ/414 kcal, Grăsimi : 14 g (din care acizi grași saturați : 1,8 g), Carbohidrați : 57 g (din care zaharuri : 19 g, Fibre alimentare : 8,8 g, Proteine : 11 g, Sare : 0,09g.
Certificat de FR-BIO-01 Produs în Franța Agricultură UE/Non UE
Format: 800g, 5kg
BIO: Da
100% Vegetal: Da...
...Bulles de Jardins este gama noastră de băuturi spumante gastronomice fără alcool, bio și cu conținut scăzut de zahăr. Se pot savura ca atare sau pentru a completa cocktailurile dumneavoastră! O alternativă sănătoasă și elegantă la sucuri, gândită pentru a însoți mesele de la aperitiv până la desert....
Bulles de Jardins Ambré, rețeta noastră realizată din Nuci proaspete și Struguri albi, cu note...
... echilibru grandios: note de ananas copt, mango, fructul pasiunii și portocală se împletesc cu grație cu arome de fructe uscate (nuci, alune) care s-au dezvoltat datorită celor peste 10 ani de vechime ai acestei sticle. O cuvée de savurat ca atare, ca aperitiv cu foie gras sau ca acompaniament pentru un desert cu fructe!
Conținut: 50cl
Tip: Vin dulce
Zaharuri reziduale: 100g/L
Culoare: 100% Petit Manseng
AOC: Pacherenc du Vic-Bilh
Păstrare: De consumat imediat și de păstrat până în 2042
Temperatura de servire: 8-10°C...
... de fructe cu coajă
Moment ideal: Pentru a însoți un desert sau gustarea dumneavoastră
Dozare și timp de infuzare recomandat: 1,5 c.ă.c pentru 20 cL - 3'30 min la 80°C sau 50 min la 20°C
Greutate Netă (G): 80
Referință: DUBLĂ JOC - CEAI NEGRU, MIGDALE...
...PUNCTELE CHEIE
Caracteristici
Apéritiv pe bază de must de măr, rachiu sagarno și 4% vin roșu basc AOC Irouleguy. Are 17% Alc.vol.
Ambalare
Sticlă de 75 cl, capac cu filet.
Punctul de vedere al maestrului de pivniță:
Culoare strălucitoare, vermilon. Taninurile moi ale mărului aduc rotunjime și lungime în gură. Irouleguy lasă note de ardei uscat și montane.
Sugestii de degustare
Servit bine răcit, ca aperitiv pentru a însoți orice stil de pintxos. Și de ce nu, ca desert cu un tort basc sau un brânză de oaie cu nuci, un tort de ciocolată sau o tartă tatin.