Franța, Boulogne-Sur-Mer
... decaparea tradițională și profundă. Dispun de 2 role de presiune pentru decojirea simultană a 2 filete sau o singură rolă de presiune pentru utilizarea ca mașină de decapare cu o singură bandă. Lățimea de tăiere: 595mm Lățime: 770mm Înălțime: 1265mm Lungime: 1900mm Consum de energie: 1.2Kw...
Franța, Ploufragan
...pe paie și având de trei ori mai mult spațiu decât în producția convențională, pentru a le permite să-și exprime instinctele naturale. Este o mică filieră în care sunt implicați 25 de crescători bretoni pasionați. Carnea de PORC FERMER Label Rouge răspunde ideal așteptărilor dumneavoastră de NATURALITATE, în timp ce vă încântă papilele gustative datorită unei durate de creștere mai lungi, de minimum 182 de zile, și datorită alegerii unei rase selectate pentru rusticitatea și calitățile sale de carne.
Produse corespunzătoare
PORCI
PORCI
Alte produse
Charcuterie
Charcuterie
Franța, Chatillon St-Jean
...Mașina de tăiere plată pentru tăiere semi-rigidă NE-FB este concepută pentru a prelucra materiale flexibile, cum ar fi spumele, filmele din plastic, materialele laminate etc.
Franța, Isle
...{"Cheese blade":"Lama pentru brânză","Ice blade":"Lama de gheață","Vegetable and fruit blades":"Lame pentru legume și fructe","N°6 - Blade for STORK machine":"N°6 - Lama pentru mașina STORK","N°7 - Blade for STORK machine":"N°7 - Lama pentru mașina STORK","Meat cutting blade":"Lama de tăiat carne","N°3 - Vegetable cutting blade":"N°3 - Lama de tăiat legume","N°5- Circular blade with hole fixing...
...Cuțitele contracut pentru tocătoare / mori de toate dimensiunile pentru a asigura o măcinare precisă și eficientă.
Franța, Saint-Just-Saint-Rambert
... potrivite pentru a satisface cerințele industriei alimentare (carne, congelate, pește, brânză, ciocolată etc.) și se caracterizează prin structura din oțel inoxidabil (AISI 304) și prin conveiorul conform normelor FDA, UE și USDA referitoare la contactul produselor cu alimentele. Comparativ cu sudorile în L tradiționale, seria FP oferă o productivitate mai mare, precum și posibilitatea de a utiliza filmul din polietilenă, pe lângă filmele termocontractibile tradiționale, și include mai multe modele pentru a produce până la 3600 de pachete/oră.
Franța, Caromb
...Cépages : 100% Caladoc Age des vignes : 15 ani Terroir : Argilo-calcaros Vendange : Mașină Dégustation : • Robe : Roșu profund, reflexii violacee • 1er nez : Fructe roșii • 2ieme nez : Note picante • En bouche : Fructe roșii, echilibru și prospețime • Caudalie lungă Accord mets/vins : Plăti regionale, carne, mezeluri Garde : 4 până la 5 ani Vinification : Eraflare/Foulare. Plan de macerație 10 zile la 24° pentru a conserva prospețimea și fructul. Marc presat și adăugat la sucul de picătură. FML pe drojdie fină în timpul iernii până la îmbuteliere.
Franța, Carquefou
...Saucisse brasse, Toulouse, chipolatas natures sau saucisses cu ierburi de 55 sau 90g, merguez de vită-oaie de 55 sau 90g, carne, umplutură, chorizo de grătar, etc. Gama creativă de săsărie include de asemenea cârnați și chipolatas cu muscadet, cu curé nantais și cartofi, cu legume la grătar, cu ceapă la grătar, cu piper d'Espelette, Chistorra, bască... Disponibilă la raionul de autoservire...
Franța, Livry Gargan
...Pentru prezentări creative și originale în vitrină, alegeți acest platou din ABS fără BPA de calitate alimentară, utilizat în măcelării, brutării, restaurante, hoteluri, servicii de catering... Acest platou de prezentare în vitrină este potrivit pentru orice tip de alimente, cum ar fi carne, pește, mezeluri, paste, salate, sosuri, marinadă sau ciocolată. Economisiți timp și păstrați preparatele...
Franța, Compiègne
... patiserie, creveți, midii, nuci, alune, etc., paste, snacks-uri, pește congelat, carne congelată. Alimente pentru animale: granule, produse deshidratate. Non-alimentar: șuruburi, piulițe,… Împachetătoare verticală, umplând și formând pungi, special concepută pentru ambalarea produselor vrac în pungi din role de film. Datorită designului său compact și profilat, mașina este perfectă pentru produsele fragile. Datorită construcției sale din materiale inoxidabile și compozite, mașina este perfect adaptată industriei...
Franța, Saint Lambert De La Potherie
... Această mașină de panini profesională, cunoscută și sub numele de presă panini profesională, vă va fi utilă în brutăria dumneavoastră, snack bar, sandwicherie și alte afaceri de alimentație. Puteți prepara toate tipurile de sandvișuri calde, cum ar fi: ardei roșii și brânză de capră, sandvișuri REUBEN (carne de vită sărată, varză murată, brânză elvețiană și ulei de măsline), pui cu pesto, jambon...
Franța, Paris
...Această rotisoră profesională Multisserie 100% auto-curățată și programabilă vă va permite să creșteți profitul și să aveți liniște în ceea ce privește întreținerea. Nu mai este nevoie de operator, pur și simplu introduceți pastilele de degresare în aparat și lăsați magia să se întâmple. Mașina de spălat vase integrată se va ocupa de degresare, spălare și uscare, iar programatorul va porni...
Franța, Vizille
Compania CDA CHR, situată lângă Grenoble, este specializată în furnizarea de echipamente pentru: CAFEA BRASERIE, SNACK, RESTAURANT, BUCĂTĂRIE, TRAITEUR, PÂNTECE ȘI ALTELE. CDA CHR vă pune la dispoziție tot echipamentul de care aveți nevoie: Friteuză, mese de lucru, Cuptor, pian, aragaz, chiuvetă, frigider, cameră frigorifică, vitrină pentru carne, tarabă pentru pește, mașină de tocat, tăietor de...
... produce. Câteva exemple tipice: -> Produse de patiserie: mașină de dorer cu ou autonomă -> Mâncăruri gătite/Carne: Fierbător continuu 500kg/h -> Făinoase: Fierbător continuu pentru paste, orez 2,5T/h -> Carne de rață/Păsări: Proces de desfășurare a pulpelor, manșoanelor, gâturilor 500kg/h -> Proces de tratare a ierburilor aromatice (busuioc, mentă, pătrunjel) prin aerospațiere. 1,5T/h -> Carne: răcitor de carne 500kg/h -> Logistică pentru fabrica de ambalare a legumelor congelate (60 octobini (1,3T)/h -> dezghețător de legume și fructe congelate...
Franța, Fontanes
...ierburi, condimente - Industrial agroalimentar - Importator/Wholesaler FCD vă ghidează pentru a defini echipamentul adecvat pentru a steriliza, pasteuriza, prăji, măcina, răci și ambala ingrediente de orice tip, cum ar fi: - Ierburi - Condimente - legume uscate sau pulbere - Fructe cu coajă - Pulberi - Făinuri - Proteine din carne etc.
... de carne tocată, Dozatoare și divizoare pentru panificația industrială și Mașini de înghețată), Sărare (Injectoare, Steakers, Baratte și Linii de sărare), Împingere (Împingătoare sub vacuum, Linii de împingere și de produse elaborate, Tăietori de cârnați și declipatoare, Ficele), Tratament termic (Celule de gătire, etuvare, uscare, afumare, prăjire, răcire intensivă, Tuneluri de gătire și...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play