Franța, Marseille
... dulciurile noastre sunt atent selecționați pentru a oferi o calitate și un gust excepționale. Fie că căutați produse pentru o ocazie specială sau pentru utilizare zilnică, gama noastră de biscuiți și dulciuri va răspunde așteptărilor dumneavoastră. Aveți încredere în expertiza noastră pentru a vă oferi biscuiți și dulciuri de calitate superioară, adaptate nevoilor și preferințelor dumneavoastră.
Franța, Fontaines Les Gres
...Carter din aluminiu. Vis fără sfârșit din oțel, roată helicoidală din alamă specială. Corp anodizat. Rulment cu bile cu garnitură de etanșare din cauciuc RS. Transmisie cu șurub fără sfârșit universală, fără întreținere, cu distanța între axe de 20 mm și 7 rapoarte de transmisie diferite. Corpul este etanșat împotriva scurgerilor de grăsime și a pătrunderii prafului. Transmisie cu rotație...
Franța, Carpentras
... una dintre vedetele sărbătorilor de sfârșit de an! MEDALIE DE AUR: Suncă uscată cu ierburi de Provence MEDALIE DE ARGINT: Suncă uscată din carne de porc pur MEDALIE DE ARGINT: Suncă uscată MEDALIE DE ARGINT: Chorizo dulce UGS: 2200056000000-1 Greutate: 1.2 kg Precizare privind greutatea: Produs supus deshidratării Ingrediente: Carne de porc origine Franța, grăsime de porc, origine Franța, Tuber...
Franța, Nanterre Cedex
...Grăsime biodegradabilă rezistentă la apă. Recomandată pentru utilizări marine și agricultură. BioMerkan RS este insolubil în apă, ceea ce îi conferă o rezistență remarcabilă la spălarea cu apă. Datorită structurii sale netede și fluide, BioMerkan RS este ușor de pompat și, prin urmare, este potrivit pentru sistemele de lubrifiere centralizate.
Franța, La Ferte Bernard
...Vaselina pură, neutră și albă. Formulare specială pentru mecanisme delicate, protejează și facilitează frecarea. Utilizare interioară și exterioară a mecanismelor.
Franța, Talant
... cacao în ciocolată. Aceasta depinde de temperatura la care este lucrată ciocolata. Dacă topești ciocolata în mod clasic, la aproximativ 40°C, și o lași să se răcească, nu vei obține un rezultat strălucitor. Factorii care joacă un rol în timpul temperării ciocolatei tale sunt: durata, temperatura și mișcarea. Pentru a obține o ciocolată strălucitoare, trebuie să folosești o tehnică specială pentru a aduce ciocolata la temperatura sa. Utilizarea Mycryo pentru temperarea ciocolatei: Topește ciocolata la 40-45°C. Referință: CHOCO-36 În stoc: 193 Produse Dimensiuni: 550gr Greutate Preț: 0.55...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play