Franța, Cadeilhan
... usturoi brunit așa cum iese din cuptor, transformat datorită reacțiilor Maillard. Usturoiul negru bio se integrează în numeroase preparate, dar poate fi consumat și simplu. Sos de usturoi negru, marinadă de usturoi negru, piure de usturoi negru sau pur și simplu tăiat în felii subțiri în preparatele tale de paste. Usturoiul negru se asociază cu toate tipurile de carne, mezeluri, foie gras, pești fini (sole, liche, bar) și crustacee. Pentru iubitorii de dulce, usturoiul negru se potrivește de minune cu ciocolata și citricele.
Franța, Brive La Gaillarde
...Foie gras de gâscă întreg trufat, Must! Cunoscătorii vor aprecia gustul subtil al foie gras-ului de gâscă și aroma încântătoare a trufei. Cutie de 130 g. Pentru 2/3 persoane. Disponibil și în cutie de 200 g.
...Foa gras de rață întreagă în borcan (disponibil și în conserve metalice). Mai multe formate disponibile de la 100 la 350 de grame. Produse etichetate IGP Sud Ouest.
Franța, Laguiole
...Specialitatea noastră de aproape 20 de ani, meșteșugarul nostru își affinează ficatul gras respectând tradiția. Ficateii noștri sunt fabricați în Aveyron. Le oferim o îngrijire extremă pentru a vă încânta pe tot parcursul anului. Medalie de AUR 2018 la Concursul General Agricol de la Paris...
Franța, Saint-Omer
...Cele mai bune ficat crude sunt selectate și sortate pentru a face foie gras-ul nostru întreg. Rața, cu caracterul său robust și regional, încântă entuziaștii. Câștigătoare a medaliei de aur în 2019, 2020 și 2022 la concursul agricol general. Greutate netă: 50g...
Franța, OSSES
Situată în Țara Bascilor, compania ARNABAR este specializată în fabricarea de foie gras și produse basce. Astfel, aceasta produce și comercializează următoarele produse tradiționale: bloc de foie gras, foie gras întreg, foie gras semi-copt, confit de rață, axoa, rețete basce, pateuri și rillettes, cârnați, produse din carne sărată, ardei iute de Espelette, vinuri și băuturi din Țara Bascilor, specialități dulci, produse din mare etc. ARNABAR oferă, de asemenea, colete gourmet care pot fi oferite ca și cadouri pentru companii.
Franța, Lanzac
Ferma de Grezelade este situată într-una dintre regiunile care garantează o mare bucătărie, Quercy-Périgord. Compania de familie este specializată în producția de conserve pe bază de foie gras. Aceasta produce produse proaspete și conserve de casă. Oferă foie gras (bloc de foie gras, foie gras de rață întreg și foie gras semi-copt), magret de rață, confituri și preparate gătite. De asemenea...
Franța, Figeac
Casa Jean LARNAUDIE este specializată în fabricarea specialităților regionale pe bază de carne de rață. Astfel, compania produce foie gras, confituri, terrine și preparate gătite. La Jean Larnaudie, foie gras-ul întreg este încă gătit manual și tradițional. Încercat de mai bine de 60 de ani în Lot, în Quercy, Jean Larnaudie reprezintă înainte de toate oameni și femei atașați de meșteșugul...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play