Franța, Talant
... aromele bomboanelor dumneavoastră, puteți folosi transferuri pentru ciocolată de diferite culori. Foia de transfer pentru ciocolată este simplu de utilizat. Așezați foaia pe o tavă antiaderentă, apoi turnați ciocolata pe foaia de transfer într-o grosime de 2-3 mm. Lăsați ciocolata să se răcească și să se întărească, iar decorațiile se vor imprima. Decupați cu grijă foaia de pe ciocolată. Pentru un rezultat optim, vă recomandăm să folosiți ciocolată de învelire. Referință: IMP1094 Dimensiuni: 10 Foi 360x250 Mm...
Franța, Auxerre
...Degustare atac moale și gurmand (zmeură proaspătă, cireșe și prune uscate) însoțit de note de ciocolată vanilată la final Vinificare recoltare în supramaturare, maturare 8 luni Grad de alcool: 15% Ambalare: Cutie cu 6 sticle de 75cl Domeniu: Domeniul Sainte Luchaire Denominație: Pays d'Oc An de recoltă: 2018 Strugure: Merlot Cultură: Raționată Etichetă: Indicație Geografică Protejată...
Franța, Biguglia
...Le cheesecake Reinette Cerise Piment Recetă pentru 6 persoane ● 75g de unt ● 1 borcan de Gem Reinette Corse Cerise & Piment d’Espelette O Mà! ● 2 linguri de melasă ● 175 g de Cukizzi Castagna Nuci Ciocolată cu lapte O Mà! ● 150 g de smântână lichidă integrală cu 35% grăsime ● 300 g de brânză proaspătă ● 50 g de zahăr ● 200 g de brânză de vaci Topiți untul și melasa cu Cukizzi O Mà...
Franța, Arles
...Maison Lesage Coffret cu un camaieu de arome, de la cele mai clasice (Căpșună, zmeură, caise, coacăze și mandarină) la cele mai originale (Pere/vanilie, cireșe/cardamom, fructul pasiunii/mango, lime/ghimbir și banană/caramel). Ingrediente pulpă de fructe (căpșună, zmeură, lime, caise, fructul pasiunii, mango, mandarină, pere, cireșe, banană), ghimbir proaspăt, cardamom, extract de vanilie, zahăr, apă, glucoză pudră, pectină galbenă, acid citric.
Franța, Issy-Les-Moulineaux
... intensitate extraordinară. La deschidere, este un adevărat festival: fructe confiate (coacăze negre, mure, cireșe), condimente îmbătătoare (cuisoare, scorțișoară, piper), tutun, ciocolată, smochine etc. O sticlă de foarte înalt nivel care trebuie aerisită la deschidere și care se va aprecia alături de carne roșie sau vânat. Desigur, o păstrare foarte lungă este, de asemenea, posibilă. Sănătate...
Franța, Pantin
...Informații Gen: Neutre Vin mare din Bordeaux - Cuvée Tradition 2008 Roșu 75 cl Medalie de Aur Vin Roșu AOC Bordeaux Supérieur - Îmbătrânit în butoaie de stejar francez - Îmbuteliat la Castel Medalie de Aur - Viticultură Raționată - Respectuoasă față de mediu - Certificare AREA Culoare profundă cu reflexii fine de evoluție. Nasul este complex și deschis, cu note de cireșe în rachiu, ciocolată...
Franța, Lyon
... parfum. Parfumurile: - Împrospătare - Lumânări pentru bebeluși - Brioșă - Cașmir cu pară - Cafea - Cireșe negre - Marshmallow cu ciocolată - Marshmallow cu mango - Marshmallow cu piersici - Castravete cu mentă Vă rugăm să consultați site-ul nostru pentru mai multe parfumuri. Folosim ceară de soia europeană fără OMG. Vă oferim, de asemenea, ceară parfumată: posibilitate de ceară parfumată (10h de topire). Minimum 500 de bucăți per comandă. Vă invit să ne contactați prin e-mail pentru o ofertă.
Franța, Saint Cannat
... maturate separat în tancuri timp de câteva luni înainte de îmbuteliere. DEGUSTARE Un Pinot Noir proaspăt și elegant, cu arome de zmeură și cireșe. În gură, dezvăluie taninuri fine și discrete. Va fi companionul ideal pentru picnic-ul dumneavoastră, o milaneză de vițel, o pasăre sau chiar un tort cu cireșe și ciocolată. Ideal servit la 12°C-14°C...
...La Barre Marseillaise ® este o specialitate a Chocolatière de Marseille. Un praliné "fără unt, fără smântână" de pură plăcere, natural, foietat, în stil vechi, cu portocală sau cu cireșe, este o selecție vastă de opțiuni care așteaptă gurmanzii la Chocolatière de Marseille.
Franța, Yvetot
Suntem patiseri din tată în fiu încă din 1919. În curând, 100 de ani, povestea noastră de familie este deja lungă. Suntem specializați în prăjituri cu fructe, brownies și alte specialități. Dispunem de o gamă delicioasă specială de Crăciun cu prăjituri, brownies și buchete. Rețetele noastre sunt îmbunătățite continuu pentru a răspunde așteptărilor dumneavoastră. Dragostea pentru gust și tradiție sunt înrădăcinate în metodele noastre. Suntem deosebit de atenți la originea ingredientelor noastre: grâu franțuzesc, cireșe din Provence, sare de Guérande...
Franța, Eymet
Compania TSO - WINE SOO FRUIT selectează direct vinurile de la vinificatori pentru a oferi o gamă de vinuri de calitate. TSO - WINE SOO FRUIT propune astfel Grands Vins de Bordeaux, vinuri din Sud-Vest, vinuri biologice, vinuri de masă, vinuri de țară și vinuri fructate cu litchi, nucă, cireșe, zmeură, căpșuni, pere, ciocolată albă etc. Compania se angajează să ofere vinuri de calitate; pentru aceasta, controlează îmbutelierea la castel, stocarea și finalizarea produsului în cadrul companiei.
Franța, Champagnole
...limonadă cu ciocolată, limonadă cu mirabelle, limonadă cu agave, limonadă cu căpșuni de pădure, limonadă cu afine, limonadă cu brad, limonadă cu mango, limonadă cu trandafir, limonadă cu portocale. Limonadele noastre sunt vândute în Franța și exportate în 25 de țări....
Franța, Bruges
...Creată la Bruges în 1990, compania LE BOUCHON DE BORDEAUX este o mică fabrică de familie specializată în producția de prăjituri și biscuiți. Produsul de bază al companiei, "Le Bouchon de Bordeaux", este un biscuit având forma unui dop de sticlă de vin. Gama "Bouchons de Bordeaux" s-a extins, oferind arome diferite. Compania oferă, de asemenea, Canelous (în formă de canelés cu ciocolată), ciocolată și guinettes (cireșe mici acoperite cu un fondant aromatizat cu armagnac și ciocolată). LE BOUCHON DE BORDEAUX își comercializează produsele în Franța și la nivel internațional.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play