PATRIGEL este, din 1989, un agent specializat în comerțul și vânzarea de legume, ierburi aromatice și fructe congelate. Agenția noastră comercială distribuie și reprezintă în Franța mai mulți producători europeni de fructe și legume de calitate. Rețeaua noastră internațională puternică se aprovizionează de la producători certificați.
Produsele noastre sunt controlate și certificate, deoarece sunt...
Descoperiți selecția noastră de vinuri roșii, albe, roze și efervescente divine! Ambiția noastră este de a facilita cooperarea între vinificatorii francezi și cumpărătorii naționali și internaționali. Fondată în 2018, DIXVINS este magazinul dumneavoastră B2B care oferă vânzarea online de vinuri și băuturi spirtoase made in France, destinat restaurantelor, magazinelor de vinuri și distribuitorilor ...
...de prima presare la rece.
100% Manzanilla Cacereña.
Ulei dulce, cu un echilibru între amăreală și picant.
Se caracterizează prin fructozitate delicată, cu note de banană – kiwi și roșie verde.
De asemenea, are arome de legume, inclusiv anghinare și iarbă proaspăt tăiată.
Recomandat pentru pește, carpaccio, salate și legume crude, preparate la cuptor sau la abur, precum și în patiserie și pentru maioneze.
Bidon metalic de 3L.
Disponibil și în bidon metalic de 5L sau sticlă de 500ml.
...O ulei de măsline extravirgin biologic selectat pentru bogăția sa aromatică, sublimat datorită parfumului delicat al trufei (Tuber Melanosporum), adevărata bijuterie neagră a terroir-ului provençal!
Sfaturi de degustare:
Pe o salată, carpaccio, risotto, paste proaspete sau un piure de cartofi.
...Vă propunem să serviți un Côtes du Rhône Rouge cu:
- Un carpaccio de vită.
- Un miel de lapte fript cu cimbru.
- Mielul de Paște.
- Mielul pascal.
- Vită în daube.
- Un vită Stroganoff.
- Chifteluțe de miel.
- etc...
și, desigur, cu brânză ) Vinurile roșii de calitate se servesc la 16-18°C.
...este susținut de o efervescență foarte frumoasă.
Champagne Claude PERRARD Blanc de Blancs reprezintă, de asemenea, ușurința și prospețimea.
Vă recomandăm să rezervați această cuvée pentru cele mai rafinate preparate.
De exemplu, pentru a sublinia peștele în sos.
Se va asocia cu succes cu un carpaccio de Saint-Jacques sau cu crustacee.
...Dezghețați scoicile Golfo Nuevo în frigider pentru a facilita tăierea și a menține o textură mai fermă.
Savurați-le ca carpaccio sau la grătar, însoțite de sosul ales.
...100% Oțet de vin roșu vechi organic*
* Produs obținut din Agricultura Organică
Acest oțet de vin vechi este maturat în butoaie de stejar timp de 6 luni.
Această perioadă îi oferă o rotunjire în gură, precum și note lemnoase.
A se folosi în vinaigrete, salate, legume crude și marinări. Un Carpaccio marinat în oțet de vin vechi maturat în butoaie de stejar este o delicatesă.
Acest produs este disponibil și în sticle de 25 și 50 cl. Veți găsi gama LEONY în magazinele de delicatese.
... măsline cu trufe albe sau negre, carpaccio de trufe, brisuri de trufe, sare cu trufe și diverse alte sosuri și tartinabile subliminate de trufele noastre. O garanție de calitate și trasabilitate. Produse pe care le fabricăm local în atelierul nostru pentru a însoți perfect toate mesele și preparatele dumneavoastră gastronomice.