... bresaola, cecina sau carne de grison, în funcție de rețete și regiuni, respectă meșteșugul tradițional al strămoșilor, integrând doar 3 ingrediente: carne de vită, sare de Guérande și piper Kampot IGP din Cambodgia, unul dintre cele mai bune tipuri de piper din lume! Carne uscată din bucăți provenite din coapsa de vită, această carne de vită uscată vă oferă o mezelă fără nitriți și fără conservanți, 100% naturală. Sărată și piperată manual, uscată timp de câteva luni, apoi tăiată și ambalată sub vid în borcanul său din sticlă.
Proveniență: Laissac, Aveyron
Greutate: 600g
DLC: 90 zile...
...de o culoare roșie strălucitoare, este elaborată din ingrediente de primă calitate: ardei, ceapă, ierburi aromatice. Uleiul care compune această marinadă Acropolis este un ulei de rapiță de foarte înaltă calitate, permițând condimentelor să se depună treptat pe carne, oferind în același timp o înveliș protectiv și un aspect vizual strălucitor cărnii și preparatelor astfel marine. Această rețetă originală va încânta cu siguranță papilele gustative ale clienților dumneavoastră cu savoarea sa dulce, sărată.
Referință: ART0029...
... din pește sau o sos.
Sparte în bucăți și adăugate direct în preparatele dumneavoastră.
Infuzate într-o carne în sos sau zeamă, cum ar fi puiul sau vițelul.
Pentru aceasta, puteți perfora fructul cu vârful unui cuțit sau cu o ac. Lichidul de gătit va pătrunde treptat prin citrică, difuzând astfel aroma sa în întregul preparat.
Odată infuzată, lămâia nu mai are interes gustativ să fie mâncată întreagă.
Descoperiți lămâile negre decojite aici
Sac:5Kg
Sac:15Kg...
...Descriere:
Am elaborat aceste mini cârnați din carne de porci francezi, adăugând piper de Espelette AOP. Ideal pentru aperitiv!
Lista ingredientelor:
Carne de porc, grăsime de porc, sare, LACTOZĂ, condimente (inclusiv piper de Espelette 0,3%), dextroză, zaharoză, plantă aromatică, aromă naturală, conservant: nitrat de potasiu, culturi, membrană colagenică comestibilă de vită. A se păstra, de preferință, la o temperatură mai mică de 18°C. Carne de porc: Franța. Nu conține gluten.
DDM: 45z...
...VIN IGP DU VAR ROSE "PESQUE LUNE" BIO 2018 Sticlă 750ml
Vă propunem să serviți un Vin de Pays d'Oc Rosé cu:
- Chifteluțe de carne de vită în sos de roșii.
- O plăcintă sărată cu măsline.
- O plăcintă sărată cu măsline verzi servită călduță.
- Un flan de ton în stil provençal.
- Ouă poșate Bragance.
- Paste (spaghete) cu sos puttanesca.
- Paste cu sos arrabiata.
...Gama noastră de jumătate de sare reinterpretează marile clasice ale mezelurilor, cum ar fi ciolanul, pieptul, paleta,... și afumarea în stil tradițional.
De asemenea, este compusă din kituri pentru prepararea mâncărurilor de iarnă, asortimente de varză murată, carnesărată cu linte, tocană, paletă la diavol, etc.
Nu uităm de momentele cordiale cu mușchiul de porc afumat în stil tradițional.
...Semolă de grâu dur, Ouă 30%, Pătrunjel roșu pudră, Vin Barolo DOCG 2%. Poate conține urme de moluște. Pentru aproximativ 3/4 persoane.
6/7 minute de gătire aproximativ în cantitate mare de apă clocotită sărată.
Scurgeți și asezonați.
Vă recomandăm o sos de trufe (albe sau negre), cu carne, cu legume.
Un vin roșu (Barolo, Nebbiolo d'Alba, Dolcetto d'Alba) sau un vin alb (Roero Arneis, Gavi di Gavi) din aceeași zonă va forma un acord perfect.
Ean13:3701511702359
Referință:TagliatelleBioVinItalia1...
...
Această mașină de panini profesională, cunoscută și sub numele de presă panini profesională, vă va fi utilă în brutăria dumneavoastră, snack bar, sandwicherie și alte afaceri de alimentație.
Puteți prepara toate tipurile de sandvișuri calde, cum ar fi: ardei roșii și brânză de capră, sandvișuri REUBEN (carne de vită sărată, varză murată, brânză elvețiană și ulei de măsline), pui cu pesto, jambon...
... gutuie, totul într-o aciditate sărată blândă, pe care FML și maturarea o rotunjesc.","Le conseil de l'œnologue":"a se servi la 12-13°C","Label":"Appellation d'Origine Contrôlée","Cépage":"Chenin","Bouche":"Prima notă este caldă, dreaptă și sărată. Rotunjimea lemnoasă lasă să se descopere o lungime în gură care variază de la fructul alb tânăr la deliciul unei paste de fructe de gutuie.","Robe jaune...
...Îmbunătățiți-vă preparatele și impresionați-vă apropiații cu chutney-ul de mango de la Maison Nialé.
Chutney-ul nostru este un sos dulce-acrișor realizat din fructe sau legume conservate în oțet. În funcție de savoarea sa, este consumat ca garnitură pentru carne, ca desert pe o tartă sau chiar întins pe o felie de pâine prăjită. Cu gustul său delicat de fructe, acest chutney de mango din Mali vă propune să evidențiați combinația dulce-sărată în preparatele dumneavoastră, pentru un brunch sau o cină de vară reușită.
Borcan din sticlă de 190 ml.
Conținut: 190 ml...
...Cu o aromă ușor picantă și caldă, ghimbirul oferă un parfum plăcut preparatelor.
Utilizări ale Ghimbirului în bucătărie:
*Ghimbirul în versiune sărată:
Ghimbirul se potrivește cu toate tipurile de carne, cu pești, crustacee, legume (cum ar fi dovleceii), marinate și sosuri pentru salate...
* Ghimbirul în versiune dulce:
Ghimbirul se potrivește cu fructele, pe tarte, gemuri, salate de fructe...
Situată în Țara Bascilor, compania ARNABAR este specializată în fabricarea de foie gras și produse basce. Astfel, aceasta produce și comercializează următoarele produse tradiționale: bloc de foie gras, foie gras întreg, foie gras semi-copt, confit de rață, axoa, rețete basce, pateuri și rillettes, cârnați, produse din carnesărată, ardei iute de Espelette, vinuri și băuturi din Țara Bascilor, specialități dulci, produse din mare etc. ARNABAR oferă, de asemenea, colete gourmet care pot fi oferite ca și cadouri pentru companii.
Fondată în 1956, compania OBERTI este specializată în mezeluri și produse din carnesărată. Având 60 de ani de experiență, OBERTI combină know-how-ul, rețetele de altădată și echipamentele moderne. Carnea folosită pentru producția de mezeluri și produse din carnesărată provine din regiuni de calitate. Compania produce și oferă astfel cârnați, coppa, bacon, șuncă sărată și uscată etc.
Software-ul VIF se adresează tuturor sectoarelor din industria alimentară: brutărie-patiserie, produse lactate, mese preparate, fructe de mare, mezeluri, carnesărată, păsări, fructe și legume, comerț, prelucrarea cărnii.