Caseificio Ignalat este o medie întreprindere de familie din Puglia, activă pe piață din 1948 și specializată în producția de lactate realizate exclusiv din lapte de vacă selectat din Puglia. Ignalat produce diferite tipuri de lactate: proaspete, afumate, maturate și diverse specialități tipice pugliese, cum ar fi mozzarella nodino și treccia, burrata, burrata afumată prin afumare naturală în cupt...
...Poate fi savurat atât în timpul aperitivelor, asociat cu focaccia sărată și biscuiți, cât și servit alături de feluri întâi pe bază de legume sau cu feluri principale de pește la grătar sau carne albă la cuptor.
...Filetul se obține din prelucrarea mușchiului de porc. Carnea este sărată și masată cu atenție manual, apoi este înfășurată într-un intestin natural și lăsată la maturat timp de peste 70 de zile, la temperatură și umiditate controlate. Pe parcursul sărării, se adaugă condimente și ierburi aromatice specifice rețetei calabrese.
Categorie: Mezeluri Calabreze
GREUTATE: 500/550g
Greutate: 0.550 kg
Ingrediente: Carne de porc, Sare, Arome naturale și condimente
Zaharuri: dextroză și zaharoză
Antioxidanți: E301
Conservanți: E250-E252...
... prime de calitate, atenție și multă pasiune pentru produsele noastre, cum ar fi Capocollo, Salam, Pancetta sărată și steccata, adăugând mezeluri de nivel național precum Bresaola, Speak, Würstel, Mortadella și Prosciutto Cotto. Mezelurile noastre provin din carne locală de la pășunile pugliese, la KM 0.
Cu grijă și pasiune, în câmpiile din Marche, creștem gâște și rațe autohtone; le lăsăm libere să pască fără limite de spațiu: pe pământ, sub soare, sub ploaie și mâncând iarbă; vindem restaurantelor, măcelăriilor și persoanelor fizice carne proaspătă de gâscă, de rață, ouă, carnesărată, mezeluri și alte specialități. Cu un ciclu complet (de la fertilizarea oului până la animalul adult) ne ocupăm de produsele noastre, asigurând o calitate extrem de ridicată și prețuri mici.