Franța, Cognac
...Brandies sunt băuturi spirtoase rafinate, distilate din vin și învechite în butoaie de stejar pentru a dezvolta arome bogate și complexe. Acest proces de maturare le conferă o adâncime a gustului care încântă iubitorii de băuturi spirtoase din întreaga lume. Brandies sunt adesea degustate ca digestiv, dar pot fi, de asemenea, utilizate pentru a îmbunătăți cocktailuri sofisticate. La CFC Comptoir...
Franța, Escamps
... față de mediu și de valorile noastre. Versatilitate pentru o Experiență de Bunăstare Fie că este vorba despre o seară de relaxare sau un ritual înainte de culcare, Dizane Nuit Paisible se utilizează ușor pentru a crea un moment relaxant la sfârșitul zilei. Câteva picături sunt suficiente pentru o cană, iar fiecare sticlă garantează o experiență naturală și funcțională pentru iubitorii de băuturi...
Franța, Pégomas
... cafea Extracție folosind alcool etilic: oleoresine și extracte de cafea cu diverse concentrații Extracție blândă a cafelei cu soluții alcoolice: infuzii de cafea Distilare: distilate și băuturi spirtoase de cafea Certificare organică pentru extractele noastre de cafea la cerere...
Franța, Issy-Les-Moulineaux
...Le spiritueux : Provenit dintr-un amestec de mai multe distilate care au învățat cel puțin 8 ani în butoaie, această Rezervă a Castelului este simbolul perfect al echilibrului între un Calvados tânăr și unul vechi. Mărul copt este de fapt foarte prezent în degustare, în timp ce note de migdale, nuci și vanilie însoțesc un lemn moale într-o lungime frumoasă, creând un ansamblu foarte mătăsos și...
Franța, Paris
...zahăr și banane, și ocupă 50% din populația activă. Rhumurile guatemaleze au particularitatea de a fi învechite la altitudini mari în munți. De obicei distilate din melasă sau miere de trestie (sirop de trestie), aceste rhumuri sunt învechite prin metoda solera. Recunoscută la nivel mondial pentru producția sa de rhumuri de calitate. „RON” din Guatemala Rhum de melasă din Guatemala: distilare în coloană, învechit 2/3 ani în butoi de stejar american ex-Bourbon. A-l degusta este o invitație la călătorie!
... este prezent pe parcursul procesului de elaborare a JNPR, pentru a extrage cât mai bine aromele anumitor plante și condimente. Magia se desfășoară în inima unui alambic tradițional din cupru, similar cu cel al băuturilor spirtoase clasice. Botanicele sunt distilate în loturi mici. JNPR s-a născut și devine prima băutură spirtoasă fără alcool elaborată în Franța.
Franța, Segonzac
... perpetuată legenda despre originea descoperirii distilării duble pentru eaux-de-vie de Cognac în regiune. Distilate în inima regiunii de unde Cognac își trage rădăcinile, conform acelorași metode vechi de secole, Cognac-urile CROIX MARON sunt, și astăzi, moștenirea acestei tradiții.
Franța, Lignières-Ambleville
... distilate pe drojii pentru a extrage cea mai mare bogăție aromatică. Procesul de distilare dublă a rămas tradițional de-a lungul secolelor, iar doar datorită simțului său olfactiv, distilatorul selectează cele mai nobile băuturi spirtoase.
Franța, L'union
... - Ulei CBD - Uleiuri HHC - Capsule CBD - Gelule CBD - Cosmetice CBD - Puff CBD - Puffs HHC - Vape CBD - Vapes HHC - E-liquide CBD - e-liquide HHC - Food CBD - Tisană CBD - Infuzii CBD - Ceai CBD - CBD alimentar - Băuturi CBD - Alcool CBD - Accesorii CBD - CBD Animale - CBD pets - Isolați CBD - Isolat HHC - Distilate CBD - Distilat HHC - Marcă albă CBD - Marcă albă HHC - Analize CBD - Analize HHC...
Franța, Bordeaux
... distilate din trestie de zahăr pentru a crea produse inovatoare pe bază de cachaças braziliene. O abordare respectuoasăLa TIJUCA, ne place ideea de a trăi în armonie cu elementele, în timp ce privim spre viitor. Abordarea noastră este imaginară, în cel mai mare respect pentru pământ, femeile și bărbații din minunata regiune a Rio de Janeiro, unde se nasc produsele noastre. O abordare...
Franța, Perquié
...Din 1724, familia de MURET, moștenitoarea CAUMALE de GAUBE, valorifică podgoria sa. Vinurile albe ale proprietății sunt distilate în alambic și învechite în butoaie de stejar. Acest domeniu familial este astfel specializat în producția de Bas Armagnac. Acest armagnac prestigios este numit "Grand Bas-Armagnac" de către cunoscători. Armagnacurile produse se apreciază după cel puțin 10 ani de butoaie, abia după 10 ani de butoaie pot părăsi în sfârșit cramele.
Franța, Labastide D'armagnac
...Castelul Garreau este cunoscut și sub numele de domeniul Gayrosse. Castelul Garreau este situat ideal în inima Bas Armagnac, pe un terroir însorit și împădurit. Podgoria castelului se întinde pe 80 de hectare. Armagnac-urile de la castelul Garreau sunt produse din soiurile Baco (<80%), Ugni Blanc și Folle Blanche, distilate separat înainte de a fi amestecate. Aceste Armagnac-uri sunt maturate în butoaie de stejar în pivnița subterană a domeniului, ceea ce le conferă o savoare și un buchet incomparabile, unde se simt arome de prună și violetă.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play