...Aromele noastre alimentare sunt comercializate sub diferite forme: lichide, pulberi, emulsii.
Ambalajele sunt disponibile sub formă de sticlă de 30 ml, bidon de 250 și 500 ml sau la vrac, la cerere.
Acestea pot fi utilizate pentru a realiza sau a fi adăugate la diverse categorii de alimente: prăjituri, macarons, ganache, creme de desert, spume, dulciuri, gemuri, cocktailuri sau sosuri, dar și în ciocolaterie, înghețată, băuturi-sirope, preparate gătite, produselactate, biscuiți.
...Aromatizarea cu fistic este adesea folosită pentru a da gust deserturilor, prăjiturilor și înghețatei. Cu notele sale atât de generoase, cât și subtile și delicioase, aduce căldură și confort.
...Făină de grâu (făină de grâu, gluten), ulei de floarea-soarelui, zahăr invertit, amestec de cereale (secărică, orz, porumb, ovăz, grâu, orez, mei), drojdie de panificație, emulgator: lecitină de soia, sare, extract de malț de orz, soia, in.
Fabricat într-un atelier care utilizează susan, ouă și produselactate.
Ambalare: aproximativ 18 felii per pachet
Greutate netă: 300g
Caracteristici nutriționale:
Valoare nutrițională medie pentru 100g
Valoare energetică: 1724 Kj sau 408 Kcal
Grăsimi: 6.63 g
din care acizi grași saturați: 0.81 g
Carbohidrați: 72.
...Extrase manual din păstăile de vanilie Gourmet, semințele noastre de vanilie fără fibrină oferă marcajele întunecate emblematice pentru a îmbunătăți atractivitatea vizuală a creațiilor dumneavoastră. Ideal pentru companiile alimentare, brutării, produselactate și producători de înghețată care doresc să adauge aspectul natural al vaniliei în ofertele lor.
Culoare: Neagră
Textură: semințe fine, rotunde, uniforme, bine uscate, fără fibrină
Aromă: Niciuna
Dimensiune: 300µ
Rata umidității: 5-12%...
...Caramelul aromatic este un lichid sau solid de culoare brun deschis până la brun închis, obținut exclusiv prin acțiunea controlată a căldurii asupra zaharurilor alimentare, iar destinația sa principală este aromatizarea produselor alimentare.
Caramelul aromatic poate fi îngroșat, neutralizat, aromatizat, sub formă de pulbere, bucăți sau lichid, fiind de asemenea disponibil într-o gamă BIO.
Utilizări posibile:
PRODUSELACTATE
ÎNGHEȚATE
SUPORTURI DE AROME
PÂNTECE ȘI AJUTOARE PENTRU PÂNTECE
SOSURI ȘI MÂNCĂRURI GĂTITE
APERITIVE ȘI LICORI...
... produselactate (inclusiv LACTOZĂ), SOIA și produse din soia.
Urme posibile: gluten, ouă, arahide și fructe cu coajă lemnoasă, susan, anhidrid sulfuric și sulfiți.
Sfaturi de utilizare: Frământați aluatul pentru a deveni modelabil, apoi modelați și demoldati imediat. Ciocolata plastică se întărește după 24 de ore. Atenție, aluatul de ciocolată nu suportă căldura, care îl face să se topească și să strălucească.
Ambalare: Borcan de 500g de aluat de ciocolată modelabil Ivoire.
Referință: D30.2
Dimensiuni: 500 Gr
Preț pe kg: 0.5...
... și magazine online.
Unitatea noastră de producție foarte recentă de 2000 m2 ne permite să realizăm o producție importantă, cu criterii de calitate și proceduri de fabricație conforme cu așteptările clienților noștri (HACCP, certificare Bio).
Prin intermediul laboratorului nostru de R&D, aromatiștii noștri compun creații personalizate pentru cele mai complexe studii de aromatizare.
Organizarea noastră ne permite să propunem minimuri de fabricație reduse, începând de la 3 kg pe aromăpentru o aromă la comandă și 1 kg pe aromăpentru gamele standard (stoc permanent).
... pasteurizată cu aromă
- smântână maturată, numită smântână proaspătă
- unt dulce pasteurizat
De 6 ani, am implementat o abordare de calitate prin aderarea la asociația Bleu Blanc Coeur. În acest scop, sistemul de furajare a fost repensat pentru a oferi furaje bogate în omega 3. Produsele Bleu Blanc Coeur sunt apreciate de clienți pentru bogăția lor, pentru aspectul ecologic și bunăstarea animalelor. Ne...