Franța, Saint Romain La Motte
...Pimentul d'Espelette A.O.P. este un ardei roșu cu note fructate, având un gust picant, dar ușor, care este tipic pentru bucătăria franceză și, mai ales, pentru cea bască. Jeleul de piment d'Espelette este un condiment dulce și parfumat, care amintește de jeleul de coacăze, având o notă ușor picantă, perfectă pentru a însoți carnea, brânzeturile și foie gras. Este produsul de bază al Sartha la...
Franța, Auros
...Pâté cu foie gras de rață 20 % Pâté de weekend, verrină de 175 g, 20 % foie gras de rață. Fabricat de un ESAT din Périgord (stabiliment de ajutor pentru reintegrarea persoanelor cu handicap). Ingrediente: grăsime și carne de porc din Sud-Vest IGP, foie gras 20 %, sare, piper. De asemenea, dispunem în același format de: Pâté Basque cu ardei Espelette, Pâté de țară cu floc de Gascogne, terrină de...
Franța, Objat
...O gamă de 7 specialități cu foie gras de tartinat la aperitiv. Natural, sărat/îndulcit, picant Toast Gaillard natural Toast Gaillard cu smochine Toast Gaillard cu ardei iute de Espelette Toast Gaillard cu piper de Sichuan Toast Gaillard cu hribi Toast Gaillard cu castane Toast Gaillard cu trufe negre din Périgord...
Franța, Malataverne
... trebuie demonstrată, deoarece notorietatea sa a făcut înconjurul lumii. Mai fin decât un pâté de țară tradițional, deoarece este mai puțin gras, pâté-ul basc, ușor condimentat cu ardei de Espelette pentru gust, place întotdeauna unui public larg. Particularitatea esențială a pâté-ului basc provine din utilizarea gulatului de porc (carne puțin grasă, foarte gustoasă), asociat cu ficatul de porc, un amestec subtil care place atât de mult. Pâté-ul basc, dulce sau picant, în funcție de preferințe și dorințe, se savurează în toate modurile.
Franța, Objat
...Ingrediente: Ciocolată cu lapte 35% Origine non UE (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, cacao, emulgator: lecitină de rapiță, vanilie bourbon în păstaie), caramel (sirop de glucoză, lapte degresat concentrat îndulcit (lapte degresat, zahăr), feuilletine (făină de grâu, zahăr, grăsime vegetală (cocotier), ulei de rapiță, antioxidant: alfa-tocoferol, pudră de lapte degresat, unt concentrat (lapte), aromă de vanilie, sare, emulgator: lecitină de rapiță, extract de malț de orz, colorant: extract de ardei gras)...
Franța, OSSES
Situată în Țara Bascilor, compania ARNABAR este specializată în fabricarea de foie gras și produse basce. Astfel, aceasta produce și comercializează următoarele produse tradiționale: bloc de foie gras, foie gras întreg, foie gras semi-copt, confit de rață, axoa, rețete basce, pateuri și rillettes, cârnați, produse din carne sărată, ardei iute de Espelette, vinuri și băuturi din Țara Bascilor, specialități dulci, produse din mare etc. ARNABAR oferă, de asemenea, colete gourmet care pot fi oferite ca și cadouri pentru companii.
...Producător local al cunoscutului ardei iute Piment d'Espelette AOP din Ainhoa, Țara Bascilor Francez. Segida a fost distinsă cu diverse premii pentru calitatea excelentă a produselor sale sub formă de pudră și piure. Piment d'Espelette este singura mirodenie din Franța care beneficiază de certificatul AOP, fiind cunoscut și sub denumirea de aur purpuriu, un ardei de calitate superioară, ușor...
Franța, Cambo-Les-Bains
HEGIAN este o companie specializată în producția de Ardei de Espelette AOP. Ardeiul de Espelette este singura condiment franceză sub eticheta AOC-AOP. Gama de produse HEGIAN se compune din ardei AOP, sfori AOP de ardei, piure de ardei, jeleu de ardei, muștar artizanal cu ardei, floare de sare cu ardei, paste cu ardei și, de asemenea, un set cu o sticlă de ulei picant și cele cinci condimente (pulbere, muștar, floare de sare, piure și jeleu).
Franța, Ainhoa
Din 1998, GAEC SEGIDA este specializat în producția și comercializarea ardeilor iute de Espelette AOP. De la sămânță până la produsul final, compania gestionează producția, încercând să răspundă criteriilor de calitate ale clienților săi. Compania oferă următoarele produse: pulbere de ardei iute de Espelette AOP, sfoară proaspătă de ardei iute de Espelette AOP, sfoară uscată de ardei iute de Espelette AOP, piure de ardei iute de Espelette, jeleu de ardei iute de Espelette și sare cu ardei iute de Espelette.
Franța, Gémenos Cedex
De 135 de ani, CEPASCO SPIGOL selectează condimente, piper, arome, ierburi, asocieri, ardei iute, ghimbir, scorțișoară, vanilie... din întreaga lume. Datorită expertizei sale, creează amestecuri delicioase de condimente pentru a vă face să descoperiți gusturile de altădată și pentru a aduce soarele în bucătăria dumneavoastră. Intrați în universul nostru colorat al lumii condimentelor cu parfumuri subtile de exotism.
KHLA este o afacere de familie franco-cambodgiană specializată în condimente bio de înaltă calitate provenind din Asia. Vă oferim o colecție de piper și flori de sare din Kampot, precum și piper de Sichuan, sare din Himalaya și o infinitate de alte produse unice din țările de-a lungul bogatului fluviu Mekong. De-a lungul anilor, KHLA a stabilit o relație apropiată cu fiecare dintre producătorii n...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play