Franța, Maubeuge
... indiană, cremoasă, strălucitoare și savuroasă! Marinada noastră indiană, de o culoare galben strălucitor, este elaborată din ingrediente de calitate, selectate pentru aromele lor: curry, piper negru, muștar, turmeric, legume tăiate fin. Uleiul care compune această marinadă indiană este un ulei de rapiță de foarte înaltă calitate, permițând condimentelor să se depună treptat pe carne, oferindu-le o...
Franța, Ham
... la grătar. Fie că este vorba despre carne suculentă, pește delicat sau legume la grătar, acest amestec va aduce o explozie de arome și o dimensiune gustativă incomparabilă. Certificat Ecocert, amestecul nostru pentru grătar "Ierburi de Provence" este sinonim cu calitate și angajament față de o bucătărie sănătoasă și naturală. Bucurați-vă de autenticitatea Provence-ului în fiecare dintre preparatele dumneavoastră culinare și savurați grătarele care vor încânta oaspeții dumneavoastră. Referință: AR802063...
... explozie de arome echilibrate și delicate. Ingrediente: Sare grosieră de pe Île de Ré (100% natural) Curry Ceapă verde Ceapă Ambalare: Pachet de 250g Utilizări: Condimentare: Aplicați direct pe carne de pasăre după gătire pentru o notă finală de savoare. Marinade: Amestecați sarea cu puțin ulei și lăsați carnea de pasăre la marinat pentru un gust mai intens și parfumat. Finalizări: Presărați ușor pe preparate pentru a intensifica aromele și a adăuga o notă exotică și aromatică. Referință:SELVRACVOLAILLE250...
... sărate. În bucătărie, pentru o combinație dulce/sărată, strugurii uscați pot însoți carne, cum ar fi puiul sau rața. De asemenea, îi puteți adăuga în salatele compuse. Puteți să-i presărați peste un brânză de capră proaspătă, pentru o asociere perfectă. Găsiți strugurii noștri verzi, natural mai puțin dulci, aici. Idei de rețete : Brânză proaspătă de capră cu struguri, pâine cu struguri, kouglof, cake cu struguri, riz cu lapte și struguri, CARTON:10Kg...
Franța, Levallois Perret
...Este un amestec armonios de mai multe condimente, dintre care principalele sunt: coriandru, usturoi, turmeric, mentă, ardei roșu și sare. Utilizări ale condimentelor pentru carne în bucătărie: Indiferent dacă sunt gătite la tigaie, la cuptor, pe grătar, în preparate cu sos, supe, sau sub orice formă de gătire, acest amestec este perfect! Ungeți carnea cu ulei (de măsline) și adăugați condimentele...
Franța, St Denis Les Bourg
... calitate, care îi oferă toată energia de care are nevoie pentru a se bucura de activitățile zilnice alături de dumneavoastră. Cu un amestec de curcan și pui de origine franceză, această terrină îi garantează o masă echilibrată cu un conținut de 60% proteine animale, fără carcase, fără carne deshidratată, fără conservanți, fără cereale și fără gluten. Păstârnacul, merișoarele și uleiul de in permit o rețetă originală care aduce elemente nutritive esențiale pentru companionul dumneavoastră fidel.
Franța, Renaison
...Amestecul Adobo este o specialitate din Caraibe și Mexic. Este un ingredient esențial pentru prepararea tacos-urilor, guacamole-ului, fasolei roșii, chili con sau sin carne. De asemenea, puteți lăsa creativitatea să vorbească și să condimentați carne sau legume la grătar.
Franța, Issy-Les-Moulineaux
... care prezintă la atac arome fructate de citrice și piersici, în timp ce markerii oxidativi își fac apariția în mijlocul și la finalul gustului, cu note de nuci, alune și curry. Întregul este foarte bine echilibrat, gustos și va fi un companion ideal pentru brânza comté maturată, carne albă și pește cu sos cremă sau chiar pentru bucătăria exotică! Conținut: 75cl Tip: Vin Alb Culoare: 75% Chardonnay, 25% Savagnin AOC: Arbois Păstrare: De consumat imediat și de păstrat până în 2033 Temperatura de servire: 11-13°C...
Franța, Malataverne
... trebuie demonstrată, deoarece notorietatea sa a făcut înconjurul lumii. Mai fin decât un pâté de țară tradițional, deoarece este mai puțin gras, pâté-ul basc, ușor condimentat cu ardei de Espelette pentru gust, place întotdeauna unui public larg. Particularitatea esențială a pâté-ului basc provine din utilizarea gulatului de porc (carne puțin grasă, foarte gustoasă), asociat cu ficatul de porc, un amestec subtil care place atât de mult. Pâté-ul basc, dulce sau picant, în funcție de preferințe și dorințe, se savurează în toate modurile.
Franța, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... struguri uscați, caramel și note de lemn în care ajunge la maturitate. Toate acestea fac din acest oțet un adevărat condiment care îmbunătățește preparatele cu care este asociat. Folosit împreună cu uleiurile de măsline extravirgin San Carlos sau Pago Baldios San Carlos, acest amestec va transforma preparatele dumneavoastră pentru cea mai mare plăcere a papilelor gustative. Recomandat pentru escabeche, vânat, păsări de curte, carne de vită, pește și fructe de mare... Sticlă de sticlă 250ml...
Franța, Saint-André-Le-Puy
...Alegem cele mai bune bucăți pentru a realiza cârnații noștri. Provenind din umăr, piept sau jambon de porci, în principal originari din Auvergne sau Rhône-Alpes, fiecare carne selectată intră într-un amestec savant. Astfel, asigurăm caracteristici de frăgezime și putere aromatică fiecărei rețete. Umplerea în membrană naturală se face manual.
Franța, Lignières-Ambleville
... fructate, dulci și intense pentru aperitivele și cocktailurile dumneavoastră, dar și pentru preparate precum pepenele sau un bol de fructe. În cele din urmă, lăsați-vă purtați de pineau-ul extra vechi cu aromele sale de nuci și fructe confiate, un buchet elegant și sumptuos care se va potrivi de minune cu foie gras, carne albă, Roquefort și multe altele.
Franța, Saint Nazaire
... pentru industria alimentară, măcinișuri mixte. De asemenea, oferă congelatoare și înghețătoare: tuneluri de înghețare, înghețătoare, dulapuri de înghețare, precum și echipamente de amestec pentru industria alimentară: mixere alimentare. FRANȚA DANEMARK MATERIEL (FDM) răspunde astfel problemelor legate de produsele elaborate (produse din mare și produse din carne), făinurile animale și mediu pentru industriile agroalimentare.
Franța, Hoerdt
... sub vid, măcinătoare, măcinătoare-mixere, mixere sub vid, împingătoare, celule de gătit, afumare, prăjire, răcire, mixere atmosferice, mixere-baratte sub vid, injectoare, feliatoare, sărare, afumare, dozare, amestec pentru carne, pește, cuptoare, cuptoare de uscare, afumătoare, gătitoare, emulsificatoare pentru supe, sosuri, maioneză, muștar, sisteme de prindere și decojire, sisteme de porționare și tăiere a cârnaților, formatoare acoperitoare-pane, echipamente de gătit și friteuze, congelatoare, echipamente de manipulare și transport, mașini de spălat, tuneluri de spălare.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play