Spania, La Llagosta-Barcelona
...CU ACEASTĂ MAȘINĂ VEI PUTEA ELABORA: Paste de ceai, biscuiți, bezele, plum-cake, paste de casă, perrunillas, mantecados, polvorones, alfajores, biscuiți cu smântână, cookies, magdalene, foi de biscuiți, macaron, cup-cakes, biscuiți cu alune, limbi de pisică, etc. •Producție uniformă și rapidă, evitând deteriorarea aluatului sau orice alterare a caracteristicilor sale naturale. •Pentru producții...
România, Iasi
...Pentru ambalarea produselor fast-food, a produselor de băcănie sau de cofetărie - Aplicabilitate: utilizat în principal în restaurantele fast-food și în magazinele alimentare sau în magazinele de patiserie și cofetărie. Producție: sunt fabricate 100% automat în condiții stricte de siguranță alimentară. Personalizare: se pot imprima la cel mai înalt nivel de calitate în până la 10 culori liniare...
Portugalia, Vila Nova Do Campo
...Tradițional, forma de „pão de ló” este realizată manual, folosind trei foi de hârtie de copt, ceea ce poate fi un proces îndelungat și laborios. Cu Forma pentru „Pão de Ló” de la noi, munca este simplificată. Forma este deja pregătită pentru utilizare, fiind suficient să adăugați aluatul și să o puneți la cuptor. Această formă este o soluție excelentă pentru producții de mare amploare...
Belgia, Mechelen
...Foi de Aluat - Patiserie Lezza SKU: 700601 we: 1,15 lbs / 520 gr st: Consumati în termen de 7 zile de la deschidere...
... perfecte pentru a înfășura umpluturi sărate sau dulci, oferind astfel o experiență culinară unică și delicioasă. Conforme cu standardele europene stricte, aceste foi de brick sunt fără OMG, non-ionizate și non-hidrogenate, ceea ce garantează o consumare sănătoasă și sigură. De asemenea, sunt adaptate dietelor vegetariene și kosher, ceea ce le face accesibile unui spectru larg de consumatori. Ambalajul...
Germania, Birkenfeld
...Dispozitiv de imersie în leșie DB-40 cu sistem de amestecare automat pentru leșie și apă. Predarea dispozitivului DB-40 domnului Manfred Lorinser (d.), mare stație de alimentare, în Waiblingen. Încărcător pentru dispozitivul de imersie pentru foi 40x60...
Polonia, Rzeszów
...Hârtie cu barieră împotriva grăsimilor, cu o gramaj de 39g. Este ideală pentru ambalarea produselor alimentare, a produselor de patiserie, a mezelurilor, precum și a cosmeticelor, săpunurilor și lumânărilor. Hârtia de culoare albă are o barieră împotriva grăsimilor, care împiedică pătrunderea acestora. Hârtia este disponibilă sub formă de rolă sau foi. Posibilitatea de personalizare prin imprimarea logo-ului sau a oricărei grafici.
Belgia, Awirs-Flemalle
...Margarinele de foietaj sau croissant Gourmandine sunt destinate în principal profesioniștilor care doresc să fabrice produse de excelență. Acestea vor transforma toate produsele dumneavoastră de patiserie, foietajele, croissantele și alte preparate în adevărate surse de răsfăț.
Franța, BLOIS
...Mousseline Destinată ambalării și transportului pâinii și baghetei. Oferta noastră de mousseline: • hârtie kraft albă sau hârtie brună din pulpă de lemn pur • albă sau imprimată • în foi de diferite dimensiuni sau în bobină Saci pentru produse de patiserie 7 formate de saci pentru ambalarea și transportul oricărui tip de produse de patiserie, în cantități diferite. Saci sunt oferiți în...
Ungaria, Budapest
...Folie de aluminiu colorată în formate pentru ambalarea produselor de patiserie - praline, ciocolată, dulciuri. Pentru cofetari, patiseri, brutari. Imprimată în culori pe o parte, argintie pe cealaltă. Lățime: 100 mm lungime: 100 mm Grosime: 10 microni Dimensiune: 100 mm × 100 mm...
Franța, Montauroux
...Dresseuse de table pentru fabricarea macaronilor, aluatului de choux, foi de biscuiți etc... Tête pentru aluat tare/moale Tête pentru aluat lichid Echipată cu un ecran tactil Masă inox pe roți Trémie cu role din teflon 2 Reguli 4 ieșiri cu duze din teflon 1 Regulă de dozare 6 ieșiri pentru macaron 2 tăietori de sârmă (4 ramuri) An: 2017 Alimentare: 220 V - 1.3 Kw Greutate: 150 Kg...
ufs.country_names.RU, Penza
... din biscuit (figuri tridimensionale, vafe vieneze); • foi de vafe, conuri și rulouri de vafe, vafe raffaello tridimensionale. Cuptoarele sunt concepute pentru a fi utilizate atât în magazine mici, cât și în cele mari de patiserie. Matricele sunt fabricate din aliaj de aluminiu.
Turcia, Bursa
...Baklava este un desert din aluat în foi, umplut cu fistic sau nuci tocate, îndulcit cu sirop. A fost unul dintre cele mai populare produse de patiserie din bucătăria otomană. Noi, ca familie Gulşenoğlu, producem baklava în Bursa (la 90 de minute de Istanbul) de mai bine de 20 de ani. Nu folosim aditivi sau sirop de glucoză în niciunul dintre produsele noastre. Produse de baklava delicioase...
Germania, Wörrstadt
...Gelatina Bio Lecker este excelentă pentru prepararea torturilor, cremelor, gelatinei și aspicului, este foarte ușor de porționat și, în plus, este bună pentru sănătatea dumneavoastră • Gelatina este o proteină pură, colagenică, obținută din șorici de porc bio • Poate contribui la menținerea sănătății oaselor și articulațiilor și întărește părul, unghiile și pielea Ingrediente: 100% șorici de porc* *= din producție ecologică controlată Alergeni: nu conține Vegetarian: Nu Vegan: Nu...
Franța, Talant
...unt, ulei de floarea-soarelui, pudră de lapte, malț de orz. Această crêpe dentelle este ideală pentru a realiza baze pentru deserturi crocante și crocante (amestecată cu praline, gianduja, ciocolată de învelire, pastă de fistic, pastă de alune, printre altele). Întindeți cu un sucitor între două foi de hârtie guitare sau pe un covor de silicon, tăiați cu ajutorul unor forme din inox sau cu cuțite. Ambalare: 300g Sfaturi de la bucătari: Pentru a impermeabiliza crêpe dentelle pailleté, încorporați 5% unt de cacao topit. Referință: D200523 În stoc: 11 Produse Dimensiuni: 300 Gr...
Austria, Wien
...Ingrediente: Făină de grâu, amidon de porumb, ulei de floarea-soarelui, lecitina de soia ca emulgator, sare, agent de dospire (bicarbonat de sodiu), vanilină Declarația nutrițională per 100g: Energie: 1618kj / 387kcal Grăsimi: 6,9g din care acizi grași saturați: 0,52g Carbohidrați: 78,9g Proteine: 10,9g Sare: 0,04g...
... grosime este curățată de bavuri, fără îndoit. Grosimea materialului garantează o stabilitate suficientă. Plăci perforate disponibile și cu micro-perforație de 2,0 mm! Plăcile noastre perforate, baguette și de formă sunt livrate atât neacoperite, cât și în cele mai variate acoperiri "Proficoat" (inclusiv Teflon). Modele: Plăci perforate cu 2 și 3 margini Plăci perforate fără margine Plăci perforate cu 2, 3 și 4 margini pentru cuptoare de patiserie...
... motivul dumneavoastră personalizat de la aproximativ 200 kg - contactați-ne! Specificație: alb din 100% pulpă de sulfit decolorată fără clor neted pe o singură parte, fără ondulații disponibil de la 20-30 g/m² ca foi în pachete de 10 kg tehnic fără clor și acid, precum și neutru din punct de vedere al pH-ului Certificate: FSC aprobat pentru contactul cu alimentele...
Italia, Baronissi
...vitrine refrigerate, montapanna industriale, cuocicrema, mașini pentru producția de iaurt, rafinatoare, mantecatori, foi de aluat. Compania beneficiază de sfaturile tehnice ale patiserilor, pizzarilor și panificatorilor pentru a putea realiza produse noi, inovatoare și de calitate. Compania se află în Baronissi, provincia Salerno, pe via Salvador Allende 72, tel. 089-955557 și 089-955560; Suntem deschiși de luni până vineri între orele 08:30 și 13:00 și între 15:00 și 18:30, sâmbăta între orele 08:30 și 13:00.
Italia, Bertinoro
... maeștrii gelatului artizanal. Departamentul de produse de patiserie a fost creat câțiva ani mai târziu. Încă de la început, poziționarea BABBI a fost departe de piețele de masă deja bogate, dedicându-se creării de "specialități dulci unice și irepetabile" prin utilizarea de materii prime nobile, căutate, autentice și o prelucrare artizanală lungă și atentă. Din acest principiu au apărut Wafer Viennesi și Waferini, astăzi cunoscuți și apreciați în întreaga lume.
... piata locala., dar si in topul producatorilor de ingrediente pentru patiserie-cofetarie. Portofoliul CIO cuprinde o gama larga de baze pentru mancaruri, condimente (piper, boia, foi de dafin, enibahar, etc), plante aromatice (busuioc, patrunjel, leustean, marar, tarhon, oregano, rozmarin), mixuri de condimente si plante aromatice, ingrediente pentru patiserie-cofetarie, mustaruri, oteturi.
Spania, Sevilla
... pentru Empanadas. Aceste foi pentru empanadas sunt distribuite refrigerate în blistere închise cu atmosferă protejată, prelungind astfel durata de viață și menținând produsul în cele mai optime condiții pentru consum. Foițele pentru empanadas Los Reyunos sunt fabricate fără Grăsime Animală și sunt potrivite pentru o dietă vegană/vegetariană. Întrebați despre achiziții naționale și internaționale.
România, Baicoi Prahova
PRODUCȚIE ARTIZANALĂ DE CANNOLI SICILIANI, SEMIFINALE DIN ALUAT FRAGED ȘI FOI, PRODUSE DOSPITE, TOTUL PENTRU PASTICERIE...
Italia, Belpasso
... necesar pentru a realiza singur cannolo-ul tipic sicilian. Pe portalul nostru www.mrfoodsicily.it și pe canalul nostru de YouTube, la acest link, va fi posibil să vizionați un tutorial video care arată cum să realizați produsul folosind kitul în cauză. Acesta va fi, așadar, ușor de utilizat de oricine, indiferent de abilitățile lor de patiserie, pentru a permite tuturor să realizeze și să se bucure de aceste dulciuri tipice care - între timp - au devenit o marcă globală a Siciliei: apreciate, iubite și...
... pornește de la o idee îmbrățișată dintotdeauna: a produce și distribui produse tipice siciliene de înaltă calitate artizanală. Fructe și legume GDO, specialități alimentare - gastronomie de înaltă calitate, Arancini (sau Arancine) și mâncare caldă, mic dejun, cornuri goale și umplute, croissante, fine patiserie, Cannoli și Cassatine, Granitori și exquisite granite și brioșe dintr-o țară, Sicilia, care a...
Italia, Carasco
...Studii și construcții de mașini și instalații pentru producția de paste proaspete, uscate, umplute, ravioli, agnolotti, gnocchi, chicche, malfatti etc. Mașini pentru paste, extrudere, laminatoare, foi de pastă, raviolatori, gnoccatrici și alte tipuri de mașini pentru producția de paste alimentare de la 5 la 200 kg/h. Mașini automate de fiert paste și stații de gătit pentru fast-food-uri pe bază...
Țările de Jos, Leersum
... sârmelor de oțel negre care sunt utilizate în multe industrii, în diferite grade (1006-1008-1010). Suntem pregătiți să furnizăm clienților noștri oferte de sârme de oțel BBGI, HD, EG și SRC, bobine și foi din Europa și Turcia. (Tip primar și secundar) bobine de tip secundar. Pentru mai multe servicii și detalii, vizitați site-ul nostru.
Franța, Vaiges
...huse, saci de gunoi, folie de aluminiu, șorțuri de unică folosință, foi de guitare, kituri de patiserie, saci sub vid, saci pentru casierie, folie pentru paletizare logistică Ambalaj personalizat: saci de cumpărături, mânere, pâine tăiată, saci pentru croissante, saci sandwich...
Spania, San Vicente Del Raspeig, Alicante
... producția de la selecția riguroasă a materiilor prime, până la fabricarea acestora conform celor mai stricte norme de siguranță alimentară. Numai în acest mod, și menținând tradiția rețetei noastre de prăjitură artizanală, putem oferi orice tip de bază pentru patiserie și înghețată. Prăjituri și foi de prăjitură diferențiate și personalizate în toate aspectele lor, de la dimensiuni sau greutate, până la textură și gust.
Franța, Reims
SPHERE PAPIER face parte din divizia de hârtie a grupului SPHERE. Fabricăm și comercializăm ambalaje din hârtie pentru utilizare alimentară sau nealimentară. Suntem specializați în producția de hârtii alimentare acoperite cu parafină vegetală, pungi autocolante, saci și pungi din hârtie pentru pâine, produse de patiserie, fructe și legume, produse vrac și alte articole de ambalare în foi...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play