Franța, Outreau
România, Botosani
...Este a patra tăietură din piciorul de vită și are o fibră musculară striată, fără grăsime deloc. Se recomandă pentru fiert sau pentru fripturi.
Germania, Lüdenscheid
...Utilizare: Orez, supe, carne de vițel și porc, sosuri dulci, marinade, compot, vin fiert/punch, băuturi. Acum puteți folosi "Cardamom cu coajă întreagă" ca material promoțional sau cadou. (Pentru întrebări, vă rugăm să ne contactați pe email: info@gojundgoj.de) De asemenea, vă oferim produsele noastre și sub marcă privată, în ambalaje mari și pentru revânzători.
ufs.country_names.RU, Moscow
... ghimbir, coajă de lămâie, anason stelat, cardamom întreg, cuișoare.\n\nNutrition value on 100 gr.\nProteine (g / 100g)… 5,0\nGrăsimi (g / 100g)… 4,0\nCarbohidrați (g / 100g)… 62\nValoare energetică (kcal / 100g)… 300"}...
Franța, Olivet
... de preparare Se recomandă aproximativ 60g de orez pe persoană. Puneți orezul la fiert într-o cratiță și acoperiți-l generos cu apă rece. Aduceți la fierbere și lăsați să fiarbă 25 de minute la foc mediu. Scurgeți și clătiți după preferință.
Regatul Unit, Slough
...{"A Versatile Spice":"O Condiment Versatil - Acest condiment savuros poate fi folosit întreg sau măcinat pentru a adăuga aromă oricărei rețete. Poate fi folosit întreg sau măcinat în rețete, smoothie-uri, latte-uri sau ceai. Un favorit pentru sărbătorile de iarnă, cuisoarele adaugă o aromă caldă, picant-dulce la cidru fiert sau vin roșu, eggnog și fructe poșate. Înainte de a glazura șunca gătită...
Spania, Balaguer-Lleida
...din care a fost eliminat gălbenușul și supus pasteurizării. - Gălbenuș lichid pasteurizat: Produs obținut din ou fără coajă, din care a fost eliminat albușul și supus pasteurizării. - Ou întreg fiert (cu sau fără coajă): Ou fiert în apă cu coajă, comercializat cu sau fără coajă. Datorită experienței noastre îndelungate în domeniu, astăzi avem sigiliul de calitate IFS. Lucrăm pentru mari suprafețe comerciale, industrii alimentare, distribuitori mici, comercianți cu amănuntul, canal Horeca, printre altele.
Italia, Torino
... frigorifice, bănci bar, blaturi bar brute, hote de evacuare, mese frigorifice, rafturi din oțel inoxidabil, chiuvete din oțel inoxidabil, lavoare pentru restaurante, bucătării pentru restaurante, aparate de fiert paste pentru restaurante, aranjamente pentru baruri, aranjamente pentru restaurante, aranjamente pentru localuri publice.
DEROVO este liderul iberic în fabricarea ovoproduselor. DEROVO produce ou lichid, ou întreg, gălbenuș și albuș. Au evoluat rapid oferta de produse pentru noi forme de comercializare a oului, ou în spray, ou fiert și Fullprotein. Grupul DEROVO înregistrează o cifră de afaceri de 60 de milioane de euro, deține mai multe fabrici în Portugalia: Pombal, Felgueiras, Proença-a-Nova; și în Spania: Mieres și Madrid; angajând direct 160 de persoane. Grupul exportă de asemenea produsele sale în Franța. În 2002, a fost considerată cea mai bună companie de ovoproduse din lume.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play