Regatul Unit, London
... sensibilitate la gluten sau boală celiacă, făinurile noastre fără gluten oferă o alternativă delicioasă și sigură. Bucură-te de o varietate largă de rețete fără gluten fără a compromite gustul sau textura. Plină de Nutrienți: Fiecare tip de făină aduce un profil nutrițional unic la masă. De la conținutul ridicat de proteine al hrișcăi până la meiul bogat în fibre, făinurile noastre sunt pline de nutrienți esențiali pentru a susține sănătatea ta generală. Versatilitate: Indiferent dacă coaceți pâine, faceți paste sau creați delicii fără gluten, făinurile noastre sunt incredibil de versatile.
Polonia, Brzozów
...Făina de mei este obținută din boabe de mei măcinate - unul dintre cele mai vechi cereale, cu multe avantaje pentru sănătate. Meiul este un cereale fără gluten și formator de bază, restabilește echilibrul natural acid-alcalin în organism, îl curăță, luptă împotriva radicalilor liberi și a fungilor. Făina este ușor digerabilă, nu este alergică, are un gust ușor de nuci și este mai ieftină decât...
Ucraina, Cherkasy
...Făina de mei are un gust ușor, ușor nucos, adăugând o aromă distinctivă produselor de patiserie. Făina de mei poate fi folosită ca ingredient pentru amestecuri de copt, paste, pâine și gustări. Grăunțele pentru producția de făină sunt supuse unui tratament hidrotermal, care extinde durata de păstrare, reduce amărăciunea și îmbunătățește caracteristicile fizice și organoleptice.
Germania, Oyten
... utilizată fără adăugarea de făină din cereale care conțin gluten. Pentru un rezultat optim la coacere, ar trebui folosite rețete adaptate pentru făina de teff. Gustul său de nucă, cu o notă ușor dulce, face ca făina de teff integral să fie versatilă. Astfel, se pot obține pâini crocante, prăjituri pufoase sau clătite. Ideală pentru coacerea fără gluten. Origine: Spania Ambalaj: saci de 20 kg...
Germania, Schoenebeck
...Prin gustul asemănător cerealelor, făina de amarant bio fără gluten este adesea folosită ca înlocuitor pentru cereale (pentru pâini, biscuiți, batoane de fructe, granola, hrană pentru bebeluși, ca agent de îngroșare pentru sosuri). Gustul asemănător cerealelor face ca făina de amarant bio fără gluten să fie predestinată ca înlocuitor de cereale în industria alimentară. Pentru produse de...
Franța, Aix En Provence
...Căutați adevăratul croton din Provence? Roger l-a făcut! Elaborat în pura tradiție de panificație care face renumele casei Roger din 1945, acest croton 100% fără ulei de palmier este, de asemenea, 100% delicios și crocant! Crotoni Provençal Compoziție: Făină de grâu (făină de grâu, gluten), ulei de floarea-soarelui, amestec de cereale (secară, orz, porumb, ovăz, grâu, orez, mei), extract de...
Italia, Savona
... tartinabile fără ulei de palmier, fără lactoză cu alune și cacao, migdale. Creme tartinabile cu lapte de bivoliță și cu lapte de cămilă. Creme dulci pentru umplutură. Biscuiți extrudați umpluți cu cremă de alune sau migdale, fără gluten. Extrudate din orez, sorg, hrișcă, mei, fără gluten. Băuturi energetice și pentru sport.
Germania, Oldenburg
Faye PHD GmbH este o companie bio-certificată, specializată în importul de fructe uscate, produse din cereale fără gluten, precum și făinuri, nuci și semințe oleaginoase din Africa. Produsele oferite în principal sunt: - Făinuri: făină de manioc, făină de mei (la cerere) - Suplimente alimentare: pulbere de baobab, pulpă de baobab, frunze de moringa, pulbere de moringa - Couscous: couscous de...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play