... lichide sau pulbere. Cerealele care urmează să fie malțuite sunt înmuiate în apă într-un prim pas de lucru și apoi aduse la germinare. În acest proces, o mare cantitate de enzime este eliberată din bobul de cereale, care descompun, de exemplu, proteinele și amidonul. Cu puțin înainte ca germenul să devină verde, bobul germinat este malțuit (uscat) la 35-50°C. La aceste temperaturi relativ scăzute, enzimele rămân active.
Ulterior, bobul de cereale uscat poate fi măcinat în făinădemalț sau zdrobit, dacă este necesar pentru producția de extract demalț...
...Pudra demalțdesecară este în principal potrivită pentru producția de pâine și produse de panificație întunecate. Aceasta este o făinădemalțdesecară tradițională, fermentată, care își dezvoltă culoarea închisă nu prin prăjire. Metoda tradițională de producție conferă produsului o aromă intensă și aromatică desecară, cu o notă dulce-acrișoară.
...Amestec copt (80,0%) (fulgi de ovăz, orz, secară, spelt, bile de porumb (măcinătură de porumb și făinăde porumb, zahăr), miere naturală, ulei de floarea-soarelui rafinat și deodorat, extract demalțde orz, sare himalayană, vitamina E), un amestec de fructe uscate (13,5%) (în proporții variabile: stafide, cireșe uscate, bucăți de caise uscate), un amestec de fructe confiate (5,5%) (în proporții variabile: bucăți de căpșuni, piersici, sirop de glucoză-fructoză), bucăți de cireșe și căpșuni liofilizate.
...Baghetele feliate prăjite vor satisface toate momentele delicioase ale zilei: mic dejun, aperitiv, salată, gustări... Au devenit unul dintre produsele vedetă ale Biscotte Roger.
Baghete Feliate Prăjite
Compoziție: Făinăde grâu (făinăde grâu, gluten), ulei de floarea-soarelui, amestec de cereale (secară, orz, porumb, ovăz, grâu, orez, mei), zahăr invertit, extract demalțde orz, drojdie de...
... tapioca, făinăde teff, făinăde grâu. Zahăr și îndulcitori, sirop de agave, extract demalț din orz sub formă de pulbere, malțde orz sub formă de sirop, sirop de sfeclă de zahăr, zahăr din trestie, zahăr din nucă de cocos, glucoză din porumb sub formă de pulbere, sirop demalț din porumb, sirop de porumb, amestec de miere EKO, sirop de arțar, zahăr din palmier, zahăr din trestie malțat, sirop de orez, malțde orez sub formă de sirop, sirop de grâu, sirop de tapioca, maltodextrină de tapioca. Orez, orez basmati, orez arborio...