Emiratele Arabe Unite, Dubai
Finlanda, Turku
...Obrazul de vită este mușchiul obrazului vacilor și reprezintă o bucată de carne mai tare care trebuie gătită lent și îndelungat pentru a deveni fragedă. Aceasta absoarbe bine aromele lichidului de gătit și, atunci când o tai, este fâșii, aproape ca porcul tras. Dacă dorești să te îndepărtezi de tăieturile tale obișnuite de carne roșie și să introduci ceva puțin nou în meniul tău de acasă, obrazele de vită sunt variația perfectă de la normă. Cea mai ideală modalitate de a le găti este prin gătire lentă.
Belgia, Beringen
...De obicei, cele mai fragede bucăți de carne de vită, cu cea mai mică cantitate de țesut conjunctiv, sunt acele bucăți care se află de-a lungul coloanei vertebrale a animalului, deoarece acestea fac cel mai puțin efort. Fileul sau mușchiul (așa cum sugerează numele) este una dintre aceste bucăți. Cu puțin sau fără grăsime sau țesut conjunctiv, fileul este cel mai potrivit pentru porționare în fripturi pentru prăjire în tigaie și grătar sau fâșii pentru prăjire rapidă.
Franța, Paris
...păstrând astfel toate mineralele și vitaminele prezente în materia primă. Fâșiile noastre de carne pură sunt disponibile în patru arome: pui, vită, miel și cerb. Ele constituie gustarea supremă pentru dresaj dacă sunt tăiate în bucăți mici sau pur și simplu pentru a fi mestecate întregi. Gabarit câine: 5 Kg max A la carte: Miel Vită Cerb Pui Proteine brute: 40.50% Nivel de mestecare: Nivel 1 - P'tit mestecător...
Germania, Berlin
... măduvă Oase cu măduvă tăiate 5 cm Piept fără os - Standard / PAD Fâșii fără os Bavette PAD Flanksteak PAD Carne de tineret pentru procesare Secțiuni R1 Secțiuni 98/02 Secțiuni 95/05 Secțiuni 90/10 Secțiuni 85/15 Secțiuni 80/20 Secțiuni 70/30 Secțiuni 60/40 Secțiuni 50/50 Carne de flux Carne cu grăsime Tăieturi din partea din spate a tineretului Culoare superioară cu capac Culoare superioară fără capac - Standard / PAD Culoare inferioară cu rolă Culoare inferioară fără rolă - Standard / PAD Rola de semer - Standard / PAD Bucată - Standard / PAD Șold cu capac Carne...
Franța, Rungis
...Meyva este referința fructelor uscate. Ai o mică poftă? O mică dorință - Ingrediente Struguri uscați golden choice 17,00%, Chipsuri de banană 12,00%, Cuburi de ananas 18,00%, Cuburi de papaya 18,00%, Struguri uscați Chili Jumbo Dark Flame 13,00%, Fâșii de cocos 4,00%, Struguri uscați Sultanas 13,00%, Cuburi de cocos soft 812 (cocos, sirop de glucoză și fructoză, dextroză, amidon de grâu, gelatină de vită, sare, zahăr) 6,00%, Ulei vegetal, Conservant (E220)...
Austria, Königsdorf
...Blade steak provine din umărul animalului. Este o bucată versatilă care poate fi gătită la grătar și prăjită în tigaie, tăiată în fâșii și sotată sau tăiată cubulețe pentru gătit lent într-un tocăniță.
...Snack-uri delicioase și adaptate nevoilor pentru pisici și câini, ca o mică recompensă între mese Caracteristici ale snack-ului nostru pe scurt: Consistență: crocant-moale și ușor de împărțit Monoprotein – doar un tip de carne Fabricat din ingrediente atent selectate Gust excelent și acceptare de top Afumat cu lemn de fag Fabricat în Elveția Fără cereale Fără arome, coloranți și conservanți artificiali Monoprotein: hrană pentru animale Fabricat din ingrediente atent selectate: hrană pentru animale Gust excelent și acceptare de top: hrană pentru animale...
...articole de mestecat uscate din bivol, pește, păsări, cerb, vițel, insecte, cămilă, cangur, iepure, miel, bou, cal, vită, oaie, porc, struț, vânat și capră. Rola de carne, fâșii de carne, cuburi de carne, snacks-uri din cârnați, Ayka Barfen, oase de mestecat, cârnați pentru câini, oase pentru câini, oase de mestecat pentru câini, snacks-uri pentru antrenament, pungi mixte, fâșii de carne, produse cuburi și snacks-uri din cârnați.
...CARNE DE VITĂ USCATĂ ȘI CONDIMENTATĂ (BEEF JERKY) este făcută din pulpă de vită slabă de 100% origine slovenească, de la care a fost îndepărtată toată grăsimea, tăiată în fâșii și apoi uscată, ceea ce împiedică alterarea. De obicei, acest proces de uscare implică adăugarea de sare pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor pe carne și condimente pentru un gust mai bun, înainte de a-i îndepărta umiditatea. Cuvântul "JERKY" provine din charki, care își are originea în limba populară a indigenilor din America de Nord Quechua, ceea ce înseamnă "carne uscată și sărată".
...Hacilar Fleischgroßhandel Carne de calitate de miel, vită, vițel și păsări de curte mai multe pe site-ul nostru. Vită & vițel * Carcasă * Pistol * Pulpa * Piept cu fâșii * Umăr * Spate cu file + Piese de carne Miel * Carcasă * Pistol cu spate * Pulpa cu șold * Partea din față cu fâșii * Gât * Umăr + Piese de carne Păsări de curte * Pui întreg * Piept * Pulpa * Aripi + Piese de carne...
Regatul Unit, Chesham
... tehnicile moderne de conservare de astăzi nu exista. Metodele de carne uscată ale coloniștilor olandezi foloseau sare și oțet pentru a conserva carnea, și condimente care erau disponibile liber pentru a adăuga aromă. Apoi, aceasta era agățată în fâșii peste crengile copacilor pentru a se usca natural la soare. Biltongul pe care îl consumăm astăzi încă ne duce cu gândul la acele vremuri mai primitive, dar cu câteva răsturnări moderne.
Slovenia, Ljubljana
... (fermentate) - Produse conservate (Pateuri (pui, ficat, ton ...), Pastă (ton, ceapă, mediteranean ...), Carne de prânz (vită, curcan, pui ...), Fâșii de vită, Gulaș, Sosuri pentru paste, Carne în sosuri, Carne în gelatină, Cârnați Frankfurter. Tel.: +386 1 547 24 02 Fax.: +386 1 547 25 00 www.mdk.si...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play