Franța, Brignais
...Fulgi de ovăz acoperiți cu ciocolată neagră Cereale integrale Bogate în fibre Coapte lent în cuptor Crocanți și delicioși Rețetă vegană Listă scurtă de ingrediente Mod de utilizare Se toarnă într-un bol cu lapte/băutură vegetală sau se folosește ca topping pe brânză de vaci sau un desert. Ingrediente Fulgi de ovăz* 66%, ciocolată neagră* 10% (cacao: 57% min.) (masă de cacao*, zahăr din trestie...
Polonia, Brzozów
...Pasta de nuci, cunoscută și sub denumirea de unt de arahide, în varianta "crocanți", adică cu bucăți de nuci. Preparată din 100% arahide, cunoscute și sub numele de pământ, fără alte aditivi inutili. Arahidele, comparativ cu alte nuci, se remarcă prin cea mai mare cantitate de proteine. De asemenea, au un conținut bogat de vitamina B3, fibre și minerale, în special potasiu. Sunt o sursă de acizi...
Franța, Épaignes
Din 1960, echipa noastră de ciocolatieri produce mii de ciocolate în fiecare an, respectând întotdeauna tradiția artizanală cu răbdare și respect. La Royale Normande se angajează în favoarea excelenței prin fabricarea propriului praliné, ceea ce garantează arome unice și profunde pentru noi și pentru dumneavoastră. Avantajul acestei abordări este că putem supraveghea rețeta praliné-ului și calitat...
Franța, Objat
...Ingrediente: zahăr de origine non-UE, făină, 15.33% nuci, albuș de ou, 6.9% ciocolată 63% (cacao, zahăr, unt de cacao, emulgator: lecitină de rapiță, vanilie bourbon în păstaie), 6.9% portocală confiată. Valori nutriționale pentru 100g: Energie 1634Kj, 388Kcal, grăsimi 11g, din care acizi grași saturați 1.1g, carbohidrați 67g, din care zaharuri 56g, proteine 5.2g, sare 0.07g.
Belgia, Bruxelles
La Maison Dandoy este o fabrică de biscuiți care oferă o gamă largă de produse: speculoos (gust speculoos, vanilie sau ciocolată), biscuiți (Bernardini, crocanți, Dentelles de Bruges, foi de palmier, financiers, Florentine, limbi de pisică, macarons, orangine, pâini de migdale, palete cu ghimbir, palete de Dame, răbdări, sablés,…), pâini de condimente, prăjituri (unt, ciocolată, lămâie, migdale, portocale și fructe).
Belgia, Tournai
... tradiție a ciocolatierilor belgieni, Desobry îmbogățește rețetele sale cu o paletă întreagă de arome provenite din cacao. Calitatea Desobry: materii prime provenite în principal din Uniunea Europeană, ciocolată 100% din unt de cacao, biscuiți fără arome artificiale, fără coloranți, fără conservanți, fără grăsimi hidrogenate. Calitatea Desobry înseamnă să te asiguri că comercializezi cei mai buni biscuiți de pe piață.
Crocanți și moi. Cookiserie Namuroise produce biscuiți în stil american: la fel de proaspeți și pufoși ca o patiserie. Biscuitul cu ciocolată numit Le p’tit Namurois este făcut din vechi soiuri de grâu, unt și ouă de fermă. Singurele ingrediente care nu provin din Belgia sunt ciocolata și fulgii de ovăz. Cu stafide sau ciocolată, coapte, de reîncălzit sau sub formă de bile de aluat, biscuiții sunt livrați cu bicicleta în câteva magazine din Namur și în școli de asemenea. Fabricăm și biscuiți cu coajă de lămâie, palete bretoniene cu crumble de fulgi de ovăz și alte delicii crocante și moi.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play