Spania, San Pedro Manrique (soria)
...Bol Capac Volum: 250 ml Culoare Bol: Clar Unități Bol/Carton: 1500 Cartoane Bol/Paletă: 28 Nume: Foaie de Acoperire Culoare Capac: Clar Unități Capac/Carton: 500 Cartoane Capac/Paletă: 28...
Germania, Taunusstein
... Picior de porc congelat, cu os, fără piele Picior de porc congelat, fără os, fără piele Lomb de porc congelat, cu os, fără piele Lomb de porc congelat, fără os, fără piele Umăr de porc congelat, fără os, fără piele Gât de porc congelat, fără os, fără piele Lomb de porc congelat, fără os, fără piele File de porc congelat Burtă de porc congelată, cu coaste, cu piele Coaste spareribs de porc...
Franța, Sarrola-Carcopino
...Le Lonzo de l'Île de Beauté este preparat din cotlet de porc care se maturizează timp de minimum 21 de zile. Fiecare bucată cântărește aproximativ 350g, având o lungime de 10cm. Ambalare: carton de 5kg pentru aproximativ 14 bucăți Conservare: maximum 18°C Data limită de consum: 125 zile...
Spania, Guijuelo-Salamanca
...uscare și curare. Ingrediente: Cotlet de porc iberic, sare, aromă naturală, boia, condimente naturale și intestin sintetic. 100% ingrediente naturale. Fără alergeni. Greutate: 0,7-1,2 Kg Condiții de distribuție și transport: La temperatura camerei nu există restricții. Dacă este ambalat în vid la Tª inferioară de 5ºC. Pentru consum, temperatura recomandată este de 15º-18ºC. Proces de Elaborare: Macerare, condimentare, umplere, uscare și curare Ingrediente: Cotlet de porc iberic, sare, aromă naturală, boia, condimente naturale și intestin sintetic Greutate: 0,7-1,2 Kg...
Spania, Guijuelo (salamanca)
...Lomo nostru din carne de porc iberic hrănit cu ghinde, cu 75% carne, oferă o culoare roșie burgundă intensă, cu dâre de grăsime de nuanță perlata, o textură netedă și unctuoasă, un gust intens și persistent, și un aromă plăcută. Procesul lent de uscare naturală și marinada din paprika și condimente naturale folosită de familie timp de trei generații, conferă Lomo-ului nostru un buchet incomparabil. SKU:510000 Greutate la expediere:0.7 kg...
Danemarca, Taastrup
...Furnizăm FOB / CIF către orice port fără probleme. Produsele noastre îndeplinesc testele SGS. Suntem furnizorul principal de toate tipurile de carne de porc congelată și părți de origine braziliană. Politica noastră este să satisfacem clienții noștri și să menținem o relație de afaceri pe termen lung. Pentru a continua cu orice afacere, vom necesita o cerere de ofertă soft care să includă...
Finlanda, Turku
...Această bucată este slabă, fragedă și fără os. Delicioasă la cuptor, la grătar, prăjită în tigaie sau la broiler, încercați-o alături de legume proaspete, de sezon, piersici la grătar sau roșii proaspete amestecate cu busuioc în timpul verii sau pere sau mere caramelizate gătite în sirop de arțar în timpul iernii și toamnei.
...Oferim carne de porc congelată, așa cum este specificat mai jos sau conform cerințelor clienților noștri de seamă. - cotlet de porc congelat, fără lanț, fără os - tăieturi de porc congelate - obraji de porc congelați, fără pieliță, ciocănele de porc congelate - coaste de porc congelate și ciocănele de porc - grăsime de porc obișnuită congelată - grăsime moale de porc congelată - genunchi de porc...
Belgia, Bruxelles
... sunt ideale pentru bucătăriile profesionale și cele de acasă. Ambalajul lor practic asigură o manipulare ușoară și o conservare optimă. Fie că sunteți un bucătar profesionist sau un bucătar amator, aceste cotele de carne sunt o alegere esențială pentru rezultate culinare de calitate.
Țările de Jos, Ottersum
...avem stoc disponibil pentru următoarele părți de porc și altele la cerere. - cotlet de porc congelat, fără lanț, fără os - tăieturi de porc congelate - obraji de porc congelați, fără piele - ciocănele de porc congelate - coaste de cotlet de porc congelate și ciocănele de porc - grăsime de porc obișnuită congelată - grăsime moale de porc congelată - genunchi de porc congelați, ciocănele de porc congelate - grăsime de tăiere de porc congelată, gât de porc - grăsime de spate de porc congelată, carne de porc - capete de porc congelate, obraji și limbă...
Țările de Jos, Amsterdam
...Ficat de porc congelat. Avem stoc disponibil pentru următoarele părți de porc și altele la cerere. - cotlet de porc congelat, fără lanț, fără os - tăieturi de porc congelate - obraji de porc congelați, fără pieliță - gambă de porc congelată - coaste de cotlet de porc congelate și gambă de porc - grăsime de porc obișnuită congelată - grăsime moale de porc congelată...
Spania, Murcia
Credem în calitatea produselor fabricate în Spania, de aceea dorim să le împărtășim cu restul lumii. Asturienii sunt mândri de brânza lor de capră, valencienii de paella, riojanții de vinul lor, dar toată Spania se bucură atunci când produsele și rețetele noastre depășesc granițele. Ca spanioli, suntem mândri de gastronomia noastră și de varietatea produselor fabricate pe pământul nostru. Corporat...
Spania, Toral De Los Vados-León-España
...Fabricare artizanală de produse precum: Botillo din Bierzo, cârnați picanti și dulci, cârnați Herradura, lomo embuchado, jambon maturat, San Martiños (salchichón), cecina de babilla, lacón afumat, pancetă, bacon afumat, lacón braseado (produs gourmet) printre altele... De asemenea, dispunem de carne proaspătă de porc, cum ar fi: cotlete, mușchi, coaste, pancetă, lacón, jambon proaspăt, ciolan proaspăt, și bineînțeles, produsele sărate și proaspete precum: ureche, coadă, spinare, cap de porc, bot, picior de porc.
Franța, La Garde
... fără piele, Grăsime de frunză, Oase de picior, Picior fără os, Ficat, Cotlet fără os, Pancreas, Coaste, Grăsime de umăr tăiată, Cozi, Filet, Tăiere 60/40, Tăiere 70/30, Tăiere 80/20, Tăiere 85/15, Tăiere 90/10, Viscere. Specificații generale ale produsului: Curat, Fără miros neplăcut, Fără pene, Fără sânge, Fără arsuri chimice, Fără pete negre. Detalii despre expediere: Metoda de expediere...
Franța, Saint-Brice-En-Cogles
... - Umăr de porc - Gât de porc - Carcasă de porc - Ureche de porc - Cotlet de porc (fără os) - Gât de porc (fără os) - Șuncă 4D (fără os și fără piele) - Șuncă 3D (fără os și fără piele) - Umăr de porc 4D (fără os și fără piele) - Umăr de porc 3D (fără os și fără piele) - Bacon (fără os) - Bacon (fără os și fără piele) - Tăieturi de porc 80/20 - Gambă de porc (fără os) - Gambă de porc cu os - Coaste de porc - Coaste de porc cu carne...
...Rack de porc iberic. Se obține din transformarea coastelor fără os.
Franța, Saint-Fraimbault
... pășunile noastre permanente sau temporare. Indiferent de rețetă, se recomandă să-l clătiți înainte de a-l încorpora în preparatele culinare. Câteva rețete de încercat cu fânul nostru culinar: Camembert copt în fân, cotlet de porc copt în fân, pui în fân, panna cotta în fân... și multe altele de descoperit în tab-ul nostru "Rețetele".
Franța, Roubia
... ușoare de condimente, arome ușoare de vegetație mediteraneană. Asocieri gastronomice Bavette cu ceapă, Cotlet de miel, Blanquette de vițel, Escalope de vițel, Friptură de porc Temperatura de servire: 11° - 12° Culoare: Roz Culoare: Grenache, Syrah Fructul Grenache asociat cu condimentele Syrah Alcool: 14% Conținut: 75 cl (Sticlă)...
Franța, Saint Christol De Rodières
...Ingrediente: - Semințe de muștar* - Oțet de alcool* - Sare de mare nerafinată - 10% miere - 0.6% condimente - Zahăr* - Apă -* Produse provenite din agricultura ecologică Sfaturi de utilizare: Această muștar cu miere și condimente combină dulceața mierii cu aromele intense ale condimentelor pentru a însoți perfect carnea, grătarele și peștele. Acoperiți un cotlet de porc cu această muștar, un iepure este delicios, un dulce-sărat. Acest produs este, de asemenea, disponibil în borcan de 100 g & 200 g.
Germania, Mechelgrün
...Carne și cârnați bio din abatorul propriu și carne bio de porc și vită de pe propria fermă. Tăiem la date fixe. Produse din carne bio - Mușchi de vită - Roastbeef - Friptură de vită - Friptură de porc - Gulaș - Friptură acră Carne de gătit - Felii de os - Ceafă - Mușchi - Cotlet - Friptură de spate - Picior de porc - Slănină - Coaste - Oase de carne - Carne de porc Cârnați bio proaspeți...
Spania, Guijuelo-Salamanca
César Nieto este o fabrică de mezeluri și șuncă care vă pune la dispoziție următoarele produse: Ibărici curați: - șuncă de bellota - mușchi de bellota - mușchiuleț de bellota - chorizo de bellota - salam de bellota - chorizo vela de bellota - sobrasada de bellota iberică - felii de bellota Ibărici proaspeți: - cap de bellota - cotlet de bellota - obraș de bellota - coroană de bellota - fani de bellota - secret de bellota - presa de bellota - pluma de bellota - mușchi de bellota - carne de porc iberic - carne iberică - frigider cărnii...
România, Constanta
...Căutăm: 1 - Coline de porc congelate, ambalate în cutii de carton 39 x 30 x 14 cm aprox G = 10 Kg 2 - Mânuțe de porc congelate, ambalate în cutii de carton 39 x 30 x 14 cm aprox G = 10 Kg 3 - Șuncă proaspătă din față/spate (refrigerată), tăiată rotund 4 - Obraz fără os, (produs refrigerat) 5 - Cotlet de porc, (produs refrigerat)...
Danemarca, Kobenhavn
...nobashi, torpedo etc.), fructe de mare la conservă, altele (broaște, surimi etc.). Picioare de porc, cotlet de porc proaspăt fără os, cozi de porc congelate, mușchi de porc, coaste de porc, jumătate de porc, omasum de vită.
Franța, Mulsanne
... întotdeauna să valorificăm vânatul de vânătoare francez. Câteva produse pe care le oferim: friptură de mistreț, coaste de mistreț, sauté de mistreț, spate de mistreț, cotlet de mistreț, pulpa de mistreț, umărul de mistreț, pulpa de cerb, umărul de cerb, spatele de cerb, cub de căprioară, sauté de căprioară, friptură de căprioară, pulpa de căprioară, spatele de căprioară, umărul de căprioară. Vânat mic de vânătoare franceză: fazani, fazane, rațe colvert, perdici, perdici. De asemenea, puteți găsi și vânat mic cu blană (iepuri și iepuri de câmp).
Belgia, Cuesmes
API RESTAURATION se ocupă cu restaurarea pentru companii, școli, persoane în vârstă etc. Specialitățile noastre culinare: Carbonada Flamandă, Escavèche de Chimay, Cotlet de porc „A l’Berdouille”, Roșii cu creveți gri, Waterzooï în stil Gantois, sau Boulet cu sos de iepure.
Franța, Rungis Cedex
...ALGO FOODS : Societate de comerț cu carne, bazată în Rungis, specializată în import/export de carne de porc. Putem să vă cumpărăm sau să vă oferim orice tip de tăiere: carcasă, umăr, cotlet, spată, piept, jambon, resturi, grăsime, organe. Cu aceeași calitate a serviciului ca pentru porc, specialitatea noastră, tratăm de asemenea și carne de vită, miel și păsări.
Polonia, Warsaw
... Ekogwarancja PTRE Sp. z o.o. Am introdus trei linii de condimente: Amestecuri - caracterizate prin etichete galbene. Avem, de exemplu, pui unguresc, paste indoneziene, cotlet de porc din Beskidy, risotto cu șofran, varză murată poloneză și supă de cartofi, amestecuri pentru pizza și ouă bătute. Clienții noștri sunt, de asemenea, fani ai puiului sălbatic și ouălor bătute cu hribi. Condimente din câmpurile și...
Situat în pitoreasca localitate Cara de pe insula dalmată Korcula, acest mic vinărie produce unul dintre cele mai impresionante vinuri albe din Europa. Istoria insulei Korcula, locul de naștere al celebrului călător Marco Polo, datează din timpurile homerice. Tradiția vinificării a fost adusă de greci acum peste 3.000 de ani. Posip este o varietate autohtonă dalmată care produce vinuri parfumate, de corp mediu până la plin. Cara Posip se potrivește foarte bine cu fructe de mare tradiționale, dar și cu o cotlet de porc consistent și alte carne la grătar.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play