...Suntem furnizori de intestine de oaie și porc Halal sărate, cunoscute pentru calitatea lor superioară. Produsele noastre sunt ideale pentru producția de cârnați și sunt exportate în întreaga lume. Garantăm calitate și prospețime ridicate, precum și prețuri competitive. Aveți încredere în experiența noastră în comerțul internațional pentru a găsi cele mai bune produse din carne pentru nevoile dumneavoastră.
Belgia, Berlaar
... $/Ton Capete de porc congelate, cu urechi și bot, carton, GERMANIA – 950 US $/Ton Jumătăți de cap de porc congelate, carton, GERMANIA – 670 US $/Ton Inimi de porc congelate, carton, GERMANIA – 900 US $/Ton Picioare din porc congelate, carton, GERMANIA – 1220 US $/Ton Oase moi de porc congelate, carton, GERMANIA – 1,92 US $/Ton Oase moi congelate (săcuță), carton, GERMANIA – 1670 US $/Ton Ficat de...
Franța, Castelnaudary
...Carne de porc, ficat de pasăre (pui) 33%, OUĂ, sare, piper. Carne de origine Franța. CONSEIL DU CHEF : Serviți rece cu pâine, castraveți murați și puțin vin bun… Am descoperit această pateu la Soustons, în Landes, la bunica Alberte. M-am îndrăgostit imediat de el! Bunica mi-a lăsat cu amabilitate rețeta minunatelor gustări din tinerețea mea. Acum e rândul vostru să gustați din această plăcere vinovată!
Franța, Malataverne
...Ingrediente Grăsime de porc, ficat de pasăre, chorizo picant 20% (carne de porc (origine UE), sare, lapte praf, dextroză, condimente, aromă de carne, antioxidant E316, conservant E250, colorant E120), apă, ardei roșii, ouă, sare, piper, ardei iute 0,1%...
Spania, Jerez De Los Caballeros-Badajoz
...Pate iberic în porții individuale pentru mic dejun. Pate din carne de porc iberic din Spania în porții individuale din aluminiu cu deschidere ușoară. Gust delicat, fără gluten. Porții individuale din aluminiu 100% reciclabile.
Franța, Auros
...Pâté cu foie gras de rață 20 % Pâté de weekend, verrină de 175 g, 20 % foie gras de rață. Fabricat de un ESAT din Périgord (stabiliment de ajutor pentru reintegrarea persoanelor cu handicap). Ingrediente: grăsime și carne de porc din Sud-Vest IGP, foie gras 20 %, sare, piper. De asemenea, dispunem în același format de: Pâté Basque cu ardei Espelette, Pâté de țară cu floc de Gascogne, terrină de...
Franța, Rabastens De Bigorre
Dacă sunteți revânzător, magazine fine, GMS, distribuitori? Nu ezitați să ne contactați. Cu peste un secol de experiență și un savoir-faire unic, Conserverie du Sud se distinge ca primul producător de terrine pe bază de porc și singurul cu o acoperire națională și internațională. Conserverie du Sud a încheiat o alianță locală și se aprovizionează cu carne de porc etichetată de la un furnizor...
România, Piatra Neamt
... profilAlimente:Zahăr, ulei, făină, orez, paste fainoase, condimente, cafea, margarină, carne, produse alimentare congelate si refrigerate, mezeluri, pate de porc şi de pui, conserve de carne de porc şi de vită, ketchup, muştar, biscuiţi, dropsuri, halva, napolitane, covrigei, salatini, sticksuri, eugenia, snacks-uri, alune, seminţe de floarea soarelui şi dovleac, bomboane, ciocolată, turtă dulce, pufuleţi...
Franța, Laguiole
La Maison CONQUET este specializată în tradițiile gastronomice din Aubrac. La Maison produce astfel mezeluri, conserve și numeroase tipuri de carne și specialități pe bază de carne de vită din rasa pură Aubrac, porc, miel de Aveyron și vițel. Compania produce, de asemenea, preparate gătite, organe, aligot și brânzeturi locale precum tome. Preparatele gătite oferite de Maison sunt în principal tripoux, varză umplută și farçous aveyronnais cu prune.
Danemarca, Kobenhavn
...ton, scoici, cod de Alaska, caviar/ikra, carne de porc, carne de vită, furaje pentru animale. Creveți (Black Tiger, Vannamei, Scampi, Cat Tiger etc.), pangasius/swai, pește sălbatic (ton, macrou de aur, grouper etc.), pește crescut în ferme (tilapia roșie/neagră, barramundi etc.), caracatiță (caracatiță, caracatiță cu zece brațe), moluște (scoici, crab), fructe de mare cu valoare adăugată (sushi...
Franța, Aiguilhe
... tipice și tradiționale pe bază de carne franțuzească, miel (rasă neagră din Velay), vițel din Velay și Forez, fin gras din Mézenc, porc din Haute-Loire. Cap de vițel, picioare de porc, maouche lozérienne, potée auvergnate, găină la oală, blanquette de vițel. Gamă de sosuri tradiționale franțuzești, sos gribiche, sos meurette, sos ravigote, sos verde, sos madere, sos à la diable, aioli. Gamă de pestouri din ierburi, pesto cu usturoi sălbatic, pesto cu urzici. Sos, sos de friptură, produs din Franța, bucătărie tradițională franțuzească gătită de un bucătar. Lucru la comandă.
...Alimentație umană (zahăr, făină, orez, ulei, carne de porc, pui, pește, conserve) Alimentație animală, Mașini de construcție, Materii prime, Materiale de construcție (ciment, robinete, minerale/minerit (catoduri, cupru, aur), Combustibili: pelete, ulei biodiesel, D2. Agricultură, uree, îngrășăminte, mașini.
Franța, Nogent Sur Oise
În fabrica lor din Nogent-sur-Oise, SALAISONS JOUVIN produce anual 2.700 de tone de produse din carne de porc, respectând tradițiile pentru a oferi un gust unic și a răspunde cerințelor celor mai mari distribuitori. Specializați în chorizo în stil franțuzesc, această producție „Made in France” de mezeluri din carne de porc beneficiază de un control de calitate constant. Fabricat în fabrica...
Franța, Nantes
Compania BERJAC este specializată în comerțul en-gros de carne și pește destinat profesioniștilor din domeniul restaurantelor (restauratori, măcelari, catering, comercianți cu amănuntul, mici comunități) și asigură serviciul de magazin și efectuează livrările în Loire-Atlantique, Vendée, Maine și Loire: carne (vită, vițel, miel, porc), organe, mezeluri, păsări, produse proaspete (fructe și legume, alimente), pește. Compania BERJAC face parte din grupul familial CADEGAU: activitate BtoB de produse proaspete (carne și pește) în Nantes (Berjac), Rennes (TG Viandes și Marée) și Saumur (Savia).
Franța, Saint-Jean-Le-Vieux
... Espelette, pate de țară, rillettes, hure, cârnați basci, cârnați confitați și confit de porc Ibaïona) și de vânat (terine de iepure, terine de mistreț și salmis de palombă). În cele din urmă, măcelăria Mayté produce rețete basce de neuitat, cum ar fi axoa, piperade și tripes basques, precum și rețete precum cassoulet sau boeuf bourguignon.
Spania, Valladolid
...Succesul este garantat cu varietatea noastră de carne: miel, capră, pui, porc, iepure, bou, purcel și, să nu uităm, magnificul lechazo IPG, întreg, tăiat sau chiar sub formă de hamburgeri pentru cei mai mici. De asemenea, dispunem de trei magazine fizice în Valladolid, unde poți găsi toate produsele noastre menționate anterior. Te așteptăm, vino la Vaya Lechazo!
Franța, Castets
... rehidratate sau sărate. Conservele noastre artizanale sunt garantate fără aditivi, fără conservanți, coloranți sau potențiatori de gust. Primim produsele noastre proaspete și favorizăm circuitele scurte cât mai mult posibil, alegând materiile noastre prime de la producători locali, legume bune (roșii, fasole verde, fasole albă, mazăre...), carne de calitate (porc, rață...), pește excelent din piața...
ECG Sp. z o. o. este o firmă comercială poloneză, care se ocupă atât cu comerțul intern, cât și cu cel extern. Dezvoltăm intens exportul și importul de produse agro-alimentare. În oferta noastră veți găsi carne, produse lactate, fructe uscate, sucuri de fructe și legume, conserve de pasăre și vită, cârnați.
Franța, Fraisses
... capabili să concepem și să fabricăm mașini personalizate pentru proiectele dumneavoastră. Suntem experți în lanțul de fabricație a frigăruilor industriale sau artizanale pentru carne, pește, legume și fructe. Distribuitor automat de caserole. Descoperiți, de asemenea, întreaga gamă de tipuri diferite de mașini din oferta noastră: cubatoare pentru tăierea cuburilor, chibrituri, timbre, sistem aerodinamic sau pneumatic pentru transportul oricărui produs alimentar, bandă vibratoare cu sau fără sită, presă modulară pentru carne, piept de porc și altele.
Calitatea superioară a cărnii este o certitudine pentru noi. Fabrica de carne GEZER dispune de cele mai moderne echipamente ale unei fabrici de carne standardizate și certificate la nivel european în Germania.
Franța, Le Rouget
Compania MAS, situată la Rouget în Cantal, este specializată în mezeluri, produse afumate și conserve tradiționale din Masivul Central. Afacerea oferă produse cu rețete simple și autentice. De exemplu, oferă un jambon uscat maturat timp de până la 24 de luni în uscătorul lor de la Rouget și un pateu din carne de porc, preparat manual. Casa MAS este renumită pentru calitatea și autenticitatea produselor sale.
Germania, Höhenkirchen-Siegertsbrunn
Compania noastră vă oferă o gamă extinsă de intestine de oaie, porc, vită și cal, sărate, gata de umplut sau în tuburi, în toate calitățile și calibrele disponibile.
Alte produse
Intestine Naturale
Intestine Naturale
Exportăm produse alimentare și băuturi de origine spaniolă, avem acorduri cu principalii producători la nivel spaniol, vă putem oferi orice produs de care aveți nevoie. Gama de Produse Ulei și Oțet de Origine Spaniolă: Produse Iberice cu Origine Spaniolă, Șuncă cu D.O. și Mezeluri Iberice. Carne de Porc, Vită și Pui. Conserve de Pește și Fructe de Mare. Ton de Nord, Ton, Sardine, Calamari, Midi...
Servicii de dezosare și tăiere pentru industria cărnii.
Elveția, Schwanden Im Emmental
Carne Niederried, carne sustenabilă - Pentru carne fină din producție sustenabilă...
Spania, Chantada
... - Vită galiciană - Lacon din Galicia - Șuncă serrano din porc alb sau Duroc - Alge marine ECOlogice - Conserve vegetale ECOlogice - Conserve din mare - Brânzeturi galiciene - Gemuri și MIERE ECOlogică - Uleiuri și sosuri pentru carne - LAPTE UHT - Cafea - Ciocolată - Vinuri și licori și multe altele!
Germania, Buchen
Germania, Berlin
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play