Franța, Castelnaudary
...Carne de porc, ficat de pasăre (pui) 33%, OUĂ, sare, piper. Carne de origine Franța. CONSEIL DU CHEF : Serviți rece cu pâine, castraveți murați și puțin vin bun… Am descoperit această pateu la Soustons, în Landes, la bunica Alberte. M-am îndrăgostit imediat de el! Bunica mi-a lăsat cu amabilitate rețeta minunatelor gustări din tinerețea mea. Acum e rândul vostru să gustați din această plăcere vinovată!
Franța, Malataverne
...Ingrediente Grăsime de porc, ficat de pasăre, chorizo picant 20% (carne de porc (origine UE), sare, lapte praf, dextroză, condimente, aromă de carne, antioxidant E316, conservant E250, colorant E120), apă, ardei roșii, ouă, sare, piper, ardei iute 0,1%...
Franța, Auros
...Pâté cu foie gras de rață 20 % Pâté de weekend, verrină de 175 g, 20 % foie gras de rață. Fabricat de un ESAT din Périgord (stabiliment de ajutor pentru reintegrarea persoanelor cu handicap). Ingrediente: grăsime și carne de porc din Sud-Vest IGP, foie gras 20 %, sare, piper. De asemenea, dispunem în același format de: Pâté Basque cu ardei Espelette, Pâté de țară cu floc de Gascogne, terrină de...
Franța, Rabastens De Bigorre
Dacă sunteți revânzător, magazine fine, GMS, distribuitori? Nu ezitați să ne contactați. Cu peste un secol de experiență și un savoir-faire unic, Conserverie du Sud se distinge ca primul producător de terrine pe bază de porc și singurul cu o acoperire națională și internațională. Conserverie du Sud a încheiat o alianță locală și se aprovizionează cu carne de porc etichetată de la un furnizor...
Franța, Laguiole
La Maison CONQUET este specializată în tradițiile gastronomice din Aubrac. La Maison produce astfel mezeluri, conserve și numeroase tipuri de carne și specialități pe bază de carne de vită din rasa pură Aubrac, porc, miel de Aveyron și vițel. Compania produce, de asemenea, preparate gătite, organe, aligot și brânzeturi locale precum tome. Preparatele gătite oferite de Maison sunt în principal tripoux, varză umplută și farçous aveyronnais cu prune.
Franța, Aiguilhe
... tipice și tradiționale pe bază de carne franțuzească, miel (rasă neagră din Velay), vițel din Velay și Forez, fin gras din Mézenc, porc din Haute-Loire. Cap de vițel, picioare de porc, maouche lozérienne, potée auvergnate, găină la oală, blanquette de vițel. Gamă de sosuri tradiționale franțuzești, sos gribiche, sos meurette, sos ravigote, sos verde, sos madere, sos à la diable, aioli. Gamă de pestouri din ierburi, pesto cu usturoi sălbatic, pesto cu urzici. Sos, sos de friptură, produs din Franța, bucătărie tradițională franțuzească gătită de un bucătar. Lucru la comandă.
Franța, Nogent Sur Oise
În fabrica lor din Nogent-sur-Oise, SALAISONS JOUVIN produce anual 2.700 de tone de produse din carne de porc, respectând tradițiile pentru a oferi un gust unic și a răspunde cerințelor celor mai mari distribuitori. Specializați în chorizo în stil franțuzesc, această producție „Made in France” de mezeluri din carne de porc beneficiază de un control de calitate constant. Fabricat în fabrica...
Franța, Nantes
Compania BERJAC este specializată în comerțul en-gros de carne și pește destinat profesioniștilor din domeniul restaurantelor (restauratori, măcelari, catering, comercianți cu amănuntul, mici comunități) și asigură serviciul de magazin și efectuează livrările în Loire-Atlantique, Vendée, Maine și Loire: carne (vită, vițel, miel, porc), organe, mezeluri, păsări, produse proaspete (fructe și legume, alimente), pește. Compania BERJAC face parte din grupul familial CADEGAU: activitate BtoB de produse proaspete (carne și pește) în Nantes (Berjac), Rennes (TG Viandes și Marée) și Saumur (Savia).
Franța, Saint-Jean-Le-Vieux
... Espelette, pate de țară, rillettes, hure, cârnați basci, cârnați confitați și confit de porc Ibaïona) și de vânat (terine de iepure, terine de mistreț și salmis de palombă). În cele din urmă, măcelăria Mayté produce rețete basce de neuitat, cum ar fi axoa, piperade și tripes basques, precum și rețete precum cassoulet sau boeuf bourguignon.
Franța, Castets
... rehidratate sau sărate. Conservele noastre artizanale sunt garantate fără aditivi, fără conservanți, coloranți sau potențiatori de gust. Primim produsele noastre proaspete și favorizăm circuitele scurte cât mai mult posibil, alegând materiile noastre prime de la producători locali, legume bune (roșii, fasole verde, fasole albă, mazăre...), carne de calitate (porc, rață...), pește excelent din piața...
Franța, Fraisses
... capabili să concepem și să fabricăm mașini personalizate pentru proiectele dumneavoastră. Suntem experți în lanțul de fabricație a frigăruilor industriale sau artizanale pentru carne, pește, legume și fructe. Distribuitor automat de caserole. Descoperiți, de asemenea, întreaga gamă de tipuri diferite de mașini din oferta noastră: cubatoare pentru tăierea cuburilor, chibrituri, timbre, sistem aerodinamic sau pneumatic pentru transportul oricărui produs alimentar, bandă vibratoare cu sau fără sită, presă modulară pentru carne, piept de porc și altele.
Franța, Le Rouget
Compania MAS, situată la Rouget în Cantal, este specializată în mezeluri, produse afumate și conserve tradiționale din Masivul Central. Afacerea oferă produse cu rețete simple și autentice. De exemplu, oferă un jambon uscat maturat timp de până la 24 de luni în uscătorul lor de la Rouget și un pateu din carne de porc, preparat manual. Casa MAS este renumită pentru calitatea și autenticitatea produselor sale.
Franța, St Jean Pied De Port
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play