...Semințele de schinduf sunt o mirodenie unică clasificată ca leguminoasă, cunoscută pentru gustul său oarecum amar și aroma puternică. Aceste semințe sunt un element de bază în bucătăria indiană, făcând parte din amestecul de cinci condimente bengalez. În Extremul Orient, schinduful este folosit ca condiment pentru murături, în timp ce în forma sa uscată, este utilizat cu moderație datorită aromei...
Germania, Heidelberg
...Pătrunjel 4mm STD este un pătrunjel uscat, tocat grosier, cu un gust proaspăt și verde. Este folosit frecvent ca garnitură și condiment pentru supe, salate și sosuri.
Germania, Bad Bramstedt
... finisaj picant și proaspăt cu puțin pătrunjel. Dar și preparatele calde, cum ar fi sosurile deschise, preparatele din pește, păsările de curte și umpluturile pentru fripturi, beneficiază de el. Conținut: 15,00 g Număr articol: 206577...
Franța, Guérande
...Séché au soleil, le Sel Gris Persillade révèle son goût inimitable dans tous vos plats et salades. Consommé depuis des millénaires, l’ail, condiment très apprécié, fait depuis longtemps partie de la tradition culinaire française. En cuisine, ce condiment relève et sublime la saveur de vos plats. Le persil est un indispensable de la cuisine. À la fois condiment et garniture, il apporte sa...
Polonia, Brzozów
...lubble, pătrunjel, turmeric, turmeric - colorant natural & nbsp; <strong> utilizare </strong> legumele se adaugă în supe, sosuri, tocănițe, salate și alte preparate, oferindu-le un parfum plăcut de legume și subliniind gustul preparatelor gătite.
Bulgaria, Sofia
...Benefici: pătrunjelul este foarte comun în bucătăriile europene. În țările balcanice, multe preparate sunt servite cu o presărare de pătrunjel. Se consideră că pătrunjelul este ridicat în flavonoide și poate reduce riscul unei serii de probleme de sănătate, cum ar fi diabetul de tip 2, cancerul de colon și bolile de inimă. Se crede că planta își are originea în Sardinia și a fost cultivată în jurul secolului III î.Hr. în Europa. Utilizări: pătrunjelul uscat are un parfum delicios, un gust bun și este un ingredient minunat pentru orice rețetă. Ambalaj: 250g, 500g și la vrac...
Germania, Lüdenscheid
...Ingrediente: Ardei, ceapă, piper, FĂINĂ DE MUȘTAR, măghiran, chimen, usturoi, pătrunjel, sare de mare Utilizare: Cevapcici, frigărui, fripturi, sosuri Acum puteți folosi "Condimentul nostru pentru Cevapcici" ca material publicitar sau cadou. (Pentru întrebări, vă rugăm să ne contactați pe e-mail: info@gojundgoj.de) De asemenea, vă oferim produsele noastre și sub marcă privată, în ambalaje mari și pentru revânzători.
Turcia, Sakarya
...9-Kmark KÖFTE HARCI Chiftele la grătar, chiftele pentru hamburger, pe scurt, toate tipurile de chiftele sunt folosite în prepararea chiftelelor. Ingrediente : Conține piper negru, ardei iute, coriandru, cimbru, chimen, ardei dulce roșu măcinat, piper allspice, pesmet, ceapă, usturoi, pătrunjel, sare. Nu conține conservanți și îmbunătățitori de aromă.
Elveția, Rheinfelden
... este o combinație tentantă de roșii premium, busuioc, ceapă și usturoi, precum și cantitatea potrivită de oregano și pătrunjel – o interpretare americană a unui clasic italian. Sosul de paste Bongiovi Dad’s Original este un amestec consistent de legume proaspete din grădină. Busuiocul, usturoiul, ceapa, ciupercile, precum și ardeii roșii și verzi oferă pastei tale preferate un impuls aromatic captivant. Sosul de paste Bongiovi Arrabbiata este pentru cei care suportă un pic de condiment în viața lor.
ufs.country_names.RU, Moscow
... prăjire și apoi să-i oferiți un "odihnă". Utilizare Utilizați condimentul pentru a pregăti marinada și ca topping pentru grătar, carne la grătar. Gust Piquant, picant, moderat picant. Ingrediente Sare iodată alimentară, usturoi uscat, ceapă uscată, fibre de mazăre, piper negru măcinat, coriandru, paprika roșie măcinată, paprika cereală roșie, muștar măcinat, ulei de rapiță, pătrunjel uscat, cimbru. Valoare nutrițională la 100 g. Proteine (g / 100g)… 5,5 Grăsimi (g / 100g)… 4,0 Carbohidrați (g / 100g)… 36,0 Valoare energetică (kcal / 100g)… 200...
Franța, Renaison
...Semințele de Carom aduc note de cimbru sau pătrunjel în bucătăria asiatică, în special în nordul Indiei, unde Carom face parte integrantă din cutia de condimente a familiei. Această condiment se potrivește deosebit de bine cu legumele sau curry-urile de pește. De asemenea, ne place când parfumează plăcintele indiene (chapati sau papadam). Origine: Nordul Indiei Calitate: grad A...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play