Italia, Pasturo
...Produs cu cel mai bun lapte lombard, respectând tradițiile vechi, producția noastră de primă clasă se adresează în special celor mai exigenți. O considerăm floarea cea mai de preț a unei selecții a celor mai bine realizate taleggi. Este un brânză D O P (Denominație de Origine Protejată) cu pastă moale, cu coajă spălată, produsă din lapte integral de vacă. Curdul său este alb cu o ușoară nuanță de fân, fără ochiuri. Gust delicat și fragrant. Greutate medie: 2,2 Kg Maturare minimă: 35-45 zile...
Spania, Guijuelo-Salamanca
... foarte puternic și intens, sărat, cu note acide și cu accente picante care denotă o maturare profundă. Origine: Palencia Tip de lapte: Întreg și crud de oaie churra Tip de elaborare: Coagulare enzimatică Cheag: Cheag animal de miel Tip de familie: Maturat de pastă presată, necoaptă, coajă mucegăită/spălată Maturare: Între douăsprezece și cincisprezece luni. ES: 70.22 MG/ES: 55% Ph: 5.3 CINa: 2%...
Polonia, Poniec
...Pachet Premium Clasa A de 18 kg 12-18 ciorchini Sănătoase și pline Fără nicio boală Coajă curată Degete Minim 7.5 (L) x 1.3 (W) 105-115 degete per 18.14 kg/box Fiecare mână de banană fără tulpină și spălată bine Banană proaspătă trebuie să fie Verde 97% min și Galben 3% max Nu maturate. Nu stocate sau transmise împreună cu bananele galbene Min 10 săptămâni Max. 14 săptămâni fructe vechi Min 38 – Max 49 calibru/deget...
Italia, Forlì
... și supele de țară. Fiind lipsite de coajă, nu este necesară înmuierea, dar este întotdeauna recomandat să le clătiți cu grijă sub apă curentă pentru a elimina eventualele impurități. De asemenea, lentilele roșii, ca și celelalte leguminoase, sunt bogate în fibre, vitaminele din grupul B și C, și minerale. Din punct de vedere culinar, lentilele roșii spartă biologice sunt ideale pentru prepararea de creme delicioase, supe, ciorbe, chiftele, crochete și chiar hamburgeri vegetali. Sunt potrivite pentru vânzarea la vrac în magazinele alimentare și supermarketuri.
Franța, Aboncourt-Gesincourt
...PÂTURAGES COMTOIS este o cooperativă, fondată în 1985 prin fuziunea mai multor cooperative comunale, între 1985 și 1996. Aceste colectivități, producătoare istorice de emmental IGP Grand Cru label rouge, s-au diversificat în fabricarea brânzeturilor cu pastă moale cu coajă florată și cu coajă spălată. După ce a devenit "Pâturages Comtois", cooperativa a continuat să se diversifice cu metton...
Belgia, Herve
La fromagerie Herve Société a ales să dezvolte o vastă expertiză în elaborarea brânzeturilor. Brânzeturi cu pastă moale cu coajă spălată sau înflorită, brânzeturi albastre sau brânzeturi cu pastă semi-dură, Dacă asociem aceste posibilități cu diferitele formate, texturi, maturări personalizate, se oferă o gamă largă de opțiuni. Datorită acestei expertize, combinată cu un instrument flexibil...
...În inima Thiérache, braseria LESIRE ET ROGER produce brânzeturi cu coajă spălată, printre care se numără Maroilles, singura AOP din nordul Franței. Braseria LESIRE ET ROGER produce 800 de tone de brânzeturi în fiecare an, dintre care 80% sunt Maroilles, dar și Boulettes d'Avesnes, Vieux Lille, Dauphin și alte specialități picarde, cum ar fi Cœur Lesire sau Rollot de Picardie. LESIRE ET ROGER colaborează în principal cu GMS, dar și cu rețele de grossiști și revânzători, sub propriile sale mărci sau sub mărci de distribuitori.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play