Lituania, Kaunas
...După ce lichiorul de cacao a fost presat și untul de cacao a fost extras, ceea ce rămâne este tortul de cacao, care este o bucată solidă de formă circulară. Tortul este apoi rupt în bucăți pentru a forma tortul de cacao măcinat, care este apoi pulberizat pentru a produce pudră de cacao.
Țările de Jos, Naarden
...Tip produs: Ciocolată Tip: Ciocolată compusă Culoare: Maro Ingredient suplimentar: Biscuit, Nucă Formă: Solidă Formă: Bilă Ambalare: Cutie Durata de valabilitate: 12 luni Greutate (kg): 0.15 Loc de origine: Germania Aromă: Ciocolată Gust: Dulce Ambalare: Cutie cadou Culoare: Maro Ingredient: zahăr Piață: Europa, America de Sud Depozitare: a se păstra într-un loc răcoros și uscat Design: Aur Recipient: congelare Tip de bomboane: ciocolată...
Franța, Talant
... forme de ciocolată este deschisă. Compoziția din plastic injectat, fără bisfenol A, este atât solidă, cât și ușor de întreținut. Această formă de ciocolată profesională are clipsuri de strângere a picioarelor, pentru o stabilitate mai bună. Materialul formei de ciocolată de Crăciun aduce strălucire subiectelor din ciocolată, facilitând în același timp demoularea pieselor. Transparența sa permite...
Polonia, Wrocław
...E 1505), conservant: sorbat de potasiu, regulator de aciditate: acid citric, aromă: vanilină etilică, sare, colorant: carotenoide. Poate conține susan. Pe lângă untul de cacao, ciocolata conține grăsimi vegetale. Solidele de cacao din ciocolată: 40,5%.
Franța, Loire Authion
... de cacao natural este extras din boabele de cacao și prezintă un aromă bogată și plăcută de ciocolată. Acest produs are o stabilitate ridicată la oxidare deoarece este natural bogat în antioxidanți. Poate fi folosit pentru a realiza balsamuri, creme de masaj, săpunuri...
Franța, Merville
... căldurii asupra zaharurilor alimentare. Sub formă lichidă sau solidă, aduce un gust de caramel mai mult sau mai puțin pronunțat în funcție de necesitatea finală. Astfel, în funcție de modul în care sunt gătite, se pot găsi carameluri cu aromă de miere, tradiționale sau intense.
...biscuiților și prăjiturilor. Folosim materiale de calitate și tehnologii actuale în produsele noastre. Producem produse rezistente la condiții dificile. În primul rând, ne proiectăm produsele cu ajutorul software-ului de modelare solidă. Analizăm dificultățile de fabricație ale pieselor, intersecțiile pieselor și provocările pe care le putem întâlni în timpul asamblării. După finalizarea procesului de...
Italia, Martina Franca
Producție de cafea în capsule și boabe, ceaiuri biologice pentru bunăstare și fructe, Ginseng, Ciocolată și Cappuccino. Mașini italiene pentru espresso și pentru solubile. Cursuri de formare pentru espresso italian și pentru latte art. Pugliezul Pino are o experiență practică solidă în laborator și în direcția marketingului, având intenția de a promova gustul italian în lume, și-a rafinat...
Franța, Perpignan
CEMOI este o companie ale cărei activități se bazează exclusiv pe ciocolată. CEMOI produce ciocolată sub toate formele pentru scopuri industriale. Există ciocolată sub formă lichidă sau solidă: Îmbrăcăminte, batoane de patiserie, picături și chipsuri, cisternă, masă de cacao, … Pudră de cacao, pastă de glazură lichidă sau solidă, umplutură lichidă sau solidă,… Pentru a acoperi toate nevoile clienților săi, compania CEMOI dispune de o gamă foarte largă de produse dedicate ciocolatei, iar în plus, compania acoperă toate segmentele de produse, de la gama de bază până la gama foarte înaltă.
Franța, Geudertheim
...biscuiți (cookies, petit-beurre, mic dejun, inimă fondantă, acoperiți cu ciocolată…) și muesli crocanți (sărați, dulci, hiperproteici, fără zahăr adăugat…). Fabricarea este 100% franceză. Tipuri de produse fabricate: - Biscuiți o Bio / convenționali / cu valoare adăugată (fără zahăr, hiperproteici, fără zahăr adăugat, afirmații nutriționale…) o Galete PB – Petit-beurre – mic dejun – cookies...
...lichior de cacao, linii de modelare semi-automate și automate pentru producția de tablete și ciocolată solidă și umplută, temperatoare continue și pentru loturi. Instalații pentru producția de ciocolată artizanală începând de la boabele de cacao. Tehnologie pentru producția diverselor produse de ciocolaterie cu aplicare în sectorul specific de interes. Școala de ciocolată artizanală: "from bean to bar".
Italia, San Ferdinando Di Puglia (bt)
Sanferba a fost înființată în 1991, în provincia Barletta-Andria-Trani, ca producător și distribuitor de produse alimentare și s-a îmbunătățit constant datorită investițiilor continue în cercetare și dezvoltare, puse în slujba calității. Producem semilună pentru deserturi, semilună pentru patiserie, preparate pentru baruri, ceaiuri și infuzii, ciocolată caldă, ciocolată solidă, pudră de cacao, granita, siropuri, băuturi răcoritoare, cafea ginseng, cafea solubilă și produse pentru patiserii în general.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play