...Nuci de caju prăjite lent cuciocolată neagră, portocală și un strop de ardei iute
- Nuci de caju prăjite lent, învelite într-un strat de ciocolată neagră belgiană echitabilă, portocală și puțin ardei iute! Celestiale!
- Sursă de proteine & Sursă de fibre
- Cu până la 50% mai puțin zahăr comparativ cu alte mărci!
- Durata de conservare de cel puțin 10 luni
Dacă Fréderic de la The Nutty...
...Maestru artisan chocolatier din Val de Marne din 1960. De trei generații, familia Janin produce ciocolată în mod tradițional. Una dintre ultimele ciocolaterii artizanale din Île-de-France. Ciocolata este realizată din cele mai bune boabe de cacao și preparată cu mare grijă, respectând tradiția de odinioară. Ciocolatele Janin reprezintă un atelier de fabricație de ciocolată în 94, unde Stéphane...
...Gurmand! Este puțin spus. Descoperiți nougatul nostru cuciocolată și coajă de portocală. Toată aroma de cacao și portocală, îndulcită cu miere și migdale.
Referință: 227201
GREUTATE (în KG): 2.5
Ambalare: 1
TVA: 20.0%...
...Ingrediente: ciocolată de acoperire cu lapte (zahăr, unt de cacao, lapte praf, boabe de cacao, emulgator lecitina de soia, vanilie), alune, migdale, coajă de portocal confiată (portocală, zahăr, sirop de glucoză), zahăr
Poate conține urme de fructe cu coajă, ouă, cereale, lapte și susan
Greutate netă: 190g, aproximativ. Greutatea poate varia în funcție de dimensiunea alunelor și migdalelor utilizate.
Condiții de păstrare: A se păstra ferit de lumină, într-un loc uscat și la temperatura camerei (18° până la 20°C).
Greutate netă (G): 190...
...Ingrediente: zahăr de origine non-UE, făină, 15.33% nuci, albuș de ou, 6.9% ciocolată 63% (cacao, zahăr, unt de cacao, emulgator: lecitină de rapiță, vanilie bourbon în păstaie), 6.9% portocală confiată.
Valori nutriționale pentru 100g: Energie 1634Kj, 388Kcal, grăsimi 11g, din care acizi grași saturați 1.1g, carbohidrați 67g, din care zaharuri 56g, proteine 5.2g, sare 0.07g.
...Săpunul cu uleiuri prețioase de Ciocolată este săpunul cocooning și gourmand prin excelență!
Îmbogățit cu unt de shea, unt de cacao și colorat cu o pudră de cacao pură, acest săpun fabricat manual prin saponificare la rece este delicat parfumat cu ulei esențial de portocală dulce*.
Greutate: 100 Grame...
...Bomboane de ciocolată neagră "Pani Candy" cuportocală naturală fără zahăr sunt o combinație a beneficiilor mingilor crocante de amarant și ciocolatei negre, în armonie cu gustul minunat al portocalei naturale. Fiecare bomboană conține 58% produse din cacao, fără zahăr și ulei de palmier.
Compoziție: fibră cu efect prebiotic din amidon de porumb, struguri uscați, caise uscate tocate, făină de...
...Ciocolata și portocala sunt o combinație pentru adevărații gurmanzi. Și adăugând chipsuri de banană, merișoare și un amestec de fulgi de ovăz și porumb la acest tandem, obținem un mic dejun minunat, atât de convenabil de luat cu tine oriunde. O sursă de carbohidrați complecși și un desert delicios - iată-l, noutatea noastră, bun venit!
...Coji de portocală confiate acoperite cuciocolată neagră 70%. Pentru a oferi produse excepționale, alegem cele mai bune materii prime.
Greutate netă (G): 100...
...Batoane umplute Bio cu umpluturi de ciocolată sau fructe
batoane fructate: umplute: căpșună, afine, zmeură, smochină sau portocală
batoane cuciocolată: umplute cuciocolată sau ciocolată dublă
dintre care 6 rețete de batoane Vegane!
Greutate: 150g
Număr de biscuiți: 6 pachete individuale...
...Bonbon de ciocolatăcu pastă de migdale-portocală 1080 g
Quantitate per carton: 1
Quantitate minimă per comandă: 1
Tip de cantitate minimă de comandă: Unitate per carton
UGS: BBC-14-P
Țara de fabricație: Franța
Precomandă: Da
Cel mai vândut: Nu
Personalizare: Nu
Greutate (lbs): 2.38
Lungime (inches): 9.21
Lățime (inches): 6.81
Înălțime (inches): 2.76...
... coajă de portocală
Sablé breton cu arahide
– Înghețată de arahide
– Aplicații de coacere, cum ar fi prăjiturile tip pound cake
– Rețetă de topping pentru Friand cu arahide
SKU:5430002193465
Fibre:6,9g
Energie:651Kcal, 2724kJ
Grăsimi totale:55g
din care Grăsimi saturate:16g
Carbohidrați:10g
din care Zahăr:3,8g
Proteine:24g
Sare:0g...
...Apéritivul fără alcool cu hibiscus de la marca de farmacie berlineză Dr. Jaglas subliniază spiritul unei noi culturi a aperitivelor și vă invită la o atitudine specială față de viață. Dulceața acrișoară a florilor de hibiscus este echilibrată de rozmarin, portocală amară, boabe de soc și vanilie. Finalul se încheie cu o notă subtilă și fină de whisky. Se recomandă să fie refrigerat ca bază pentru...
...Tabletă de ciocolată neagră cu bucăți de portocală deshidratată. Produs realizat manual, selectând cu atenție toate ingredientele, astfel încât rezultatul final să poată surprinde cu adevărat.
...Maison Lesage
Tableta de ciocolatăcu unt de cacao pur.
Ingrediente Boabe de cacao, zahăr, unt de cacao, emulsifiant (lecitină de SOIA), extract natural de vanilie, portocală, zahăr, sirop de glucoză.
...Intră într-o altă dimensiune a gustului cuciocolatacu lapte care conține bucăți delicate de coajă de portocală, ambalată într-o cutie ilustrată cu avionul RWD 5. Această ciocolată nu doar că va încânta cu gustul său, dar se va distinge și pe raft datorită ilustrației unice de pe ambalaj.
Set: Coco...
...7 KG în găleată de plastic / 14 KG în cutie. Tort, biscuiți, patiserie, prăjituri, fursecuri, croissante, brioșe, castane, vafe, folosite ca umplutură în ciocolată și pentru a intensifica aroma în frișcă. Poate fi utilizat în scopuri decorative. Propunere de serviciu.
...Descoperiți aceste delicioase perle de ciocolată! Ele sunt compuse dintr-un miez cremos și o fină peliculă de ciocolată care învelește miezul. A le gusta înseamnă a le adopta. La Belgia Gourmet, veți găsi toate varietățile de perle, de la cele mai ciocolatoase la cele mai fructate! Lăsați-vă tentați de diferitele arome, cum ar fi perlele cu praline, cu nucă de cocos, cu zmeură, cu tiramisu, cu banană, cuportocală...
...Cea mai subtilă colecție a noastră, inspirată de modernism și Mediterană.
Cu designuri de mozaicuri hidraulice și arome care se combină cu cea mai bună ciocolată: trandafir, cafea, sare, portocală, scorțișoară și alun.
...O bază de tartă cu unt, care se topește în gură, în forma 3D dorită, acoperită cu gem sau o cremă de tartinat. Arome: zmeură, lămâie, căpșună, portocală, caise, cremă de ciocolată sau alune. Alte arome disponibile la cerere.
Începând din 1960, echipa noastră de ciocolatieri produce mii de ciocolate în fiecare an, respectând întotdeauna tradiția artizanală cu răbdare și respect. La Royale Normande se angajează în favoarea excelenței prin fabricarea propriului praliné, ceea ce garantează arome unice și profunde pentru noi și pentru dumneavoastră. Avantajul acestei abordări este capacitatea de a supraveghea rețeta pralin...
Suntem mândri că suntem cel mai mare producător de nuci în caramel din Polonia și ne putem lăuda cu o experiență de 30 de ani, care ne-a făcut un partener de încredere și credibil în industrie. Reputația noastră ca producător se bazează pe o gamă largă de capacități de producție și o înaltă capacitate de producție. Prioritatea noastră principală este asigurarea siguranței și calității produselor n...
Compania noastră Le Turrón d’Arnould este specializată în ciocolată artizanală și produse gourmet destinate restaurantelor gastronomice și hotelurilor de lux. Selectăm cele mai bune ingrediente (migdale Marcona, alune din Piemonte…) pentru a vă oferi ciocolată de înaltă calitate. Ciocolata noastră este disponibilă la vrac (cutii de 5kg) și, de asemenea, într-un ambalaj personalizat (pungi, cutii…)...
...Savurați explozia de portocalăcu tableta noastră de ciocolată neagră 72% cuportocală și stevia, fără zaharuri adăugate.
CARACTERISTICI:
Fără gluten
Fără zaharuri adăugate
Cu stevia
LOGISTICA:
20 unități/cutie
220 cutii/palet...
... dizolvă în materia grasă sub presiune. Când presiunea este eliberată, gazul părăsește soluția formând bule.
Crema chantilly este adesea aromatizată cuciocolată, vanilie, zahăr, cafea, portocală etc. Este o garnitură preferată pentru fructe și deserturi proaspăt tăiate, înghețată, prăjituri, cupcakes, vafe, milkshake-uri, ciocolată caldă, clătite și budinci. De asemenea, este servită pe cafea și folosită ca garnitură în torturile cu etaje.
...Cafeaua cultivată de Carlos în plantația sa din Honduras are un profil aromatic și de gust destul de bogat. Datorită celor 48 de ore de fermentație naturală, cu această cafea putem savura atât note dulci de ciocolatăcu lapte și caramel, cât și note mai fructate de portocală și măr verde. O combinație explozivă care se menține întotdeauna echilibrată cu o aciditate medie.
Localitate: Corquin, Copan
Finca: Carlos Estevez Mejia
Altitudine: 1450 – 1550 msm
Varietate: Red Catuai
Proces: Fermentație Anaerobică 48 ore
Profil organoleptic: Portocală, ciocolată albă, măr verde și caramel...