... o notă de dulceață și picant la preparate. În bucătăria indoneziană, coriandrul este folosit în rețetele de tempeh și în preparatele cu fasole. Semințele îmbunătățesc varza, porumbul, chutney-urile și sosurile, fiind de asemenea utilizate pentru murarea legumelor, ceea ce le face o adăugare versatilă în orice bucătărie.
Franța, Biguglia
...valori nutriționale pentru 100 g energie(kcal)= 193.2 ergie(Kj)=819.7 materii grase(g) =0.1 dintre care acizi grași saturați(g)=0 glucide(g)=45.6 dintre care zaharuri(g)=43.3 proteine(g)=0.6 sare(g)=0 Stare:Nou INGREDIENTE:PARA 31 %, CEAPĂ DE SISCU 31%, ZAHĂR, VIN ALB CORSICAN, SUC DE LĂMÂIE, PECTINĂ Greutate netă:150 g Origine:Corsica...
...O combinație ingenioasă de condimente și ierburi, rafinată cu sirop de arțar canadian. - Piper de steak Hela Canada rafinat cu sirop de arțar canadian, 700g Pentru bucăți de carne la grătar de toate tipurile (în special pentru tipurile de carne închisă la culoare), păsări de curte, preparate din carne tocată, amestecuri cu unt, sosuri, chutney-uri. Fără aditivi de declarat pe meniuri (conform §9...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play