Germania, Heidelberg
...Ardeiul chipotle are un gust intens, afumat, care amintește irezistibil de sosul de grătar. Această clasă a bucătăriei Tex-Mex va îmbunătăți o multitudine de preparate datorită aromelor sale dulci de nuci, alune și cacao. Folosiți în: sosuri, uleiuri, oțeturi și vinaigrete, pește cu carne albă, păsări de curte, carne la grătar, produse de panificație, brânză.
... gătite cu oțet, zahăr și condimente. Hummus este un sos popular în regiunea Orientului Mijlociu, compus în special din piure de năut și tahini (piure de susan). Hummusul se servește cel mai bine cu pâine pita. Salsa este un sos folosit frecvent în bucătăria mexicană, de obicei preparat din roșii și ardei. Sosul roșu este un tip celebru de salsa, folosit frecvent în Mexic și în sud-vestul Americii. Sosul chipotle, popular în bucătăria mexicană, este făcut din chipotles adobo, iaurt simplu sau cremă mexicană, usturoi și suc de lime. Este folosit în special pentru tacos sau fajitas.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Caracterul mexican al acestei ardei este pe deplin dezvăluit în sosurile picante și dressingurile pentru salate. În special în locul pe care îl ocupă în preparatele naționale mexicane de chipotle și guacamole. Aceste sosuri groase pot fi un dressing excelent pentru preparatele calde, precum și sos pentru sandvișuri și pizza. Utilizare pentru Supe, sosuri, salate, marinade, preparate din carne, păsări și pește, garnituri. Gust Picant, mediu iute Valoare nutrițională la 100 g. Proteine (g / 100g)… 12 Grăsimi (g / 100g)… 17 Carbohidrați (g / 100g)… 33 Valoare energetică (kcal / 100g)… 330...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play