...Crescent Vacuum
Gros Bavette
Crescent Vacuum
Bavette D'Aloyau
Bavetta Mare
Origini: Argentina, Uruguay, Brazilia, Australia, Irlanda și Polonia
Temperaturi de depozitare: Refrigerat -1º/+2º și congelat -18º
Specie: Bovin
Calitate: Carne de vită de înaltă calitate
Durata de valabilitate: Refrigerat 120 de zile / Congelat 18 luni
Rasa: Angus / Hereford
Greutate pe bucată: 0,9 până la 1,2 kg
Calibru: Fără calibru...
... coaste, ribeye cu os, coaste fără os în stil rustic, friptură fără os din strip, friptură londoneză din partea inferioară, friptură din partea inferioară, ribeye tăiat pentru bucătari, punct de piept, friptură din braț de chuck, tender chuck, friptură din coaste transversale, filet mignon, friptură din fund, coaste scurte, primal de gambă, flap de sirloin, filet strip, friptură din tenderloin, T...