Germania, Berlin
... întreg Picior din față cu os tăiat în felii de 3-4 cm Bucată de limbă Ribă Os de măduvă, bară congelată Os de măduvă tăiat 5 cm congelat Piept fără os Piept fără os - PAD Bucată fără os 80/20 Bucată fără os 70/30 Bavette PAD Flank steak PAD Produse din carne procesată de vițel Secțiuni R1 Secțiuni 98/02 Secțiuni 95/05 Secțiuni 90/10 Secțiuni 85/15 Secțiuni de gât 85/15 congelate Secțiuni 80/20 Secțiuni 70/30 Carne fluidă 90/10 Carne grasă Partea din spate a vițelului Coapse tăiate în 3 părți Umăr superior cu capac 8+ Umăr superior fără capac...
Italia, Gessate - Milano
... care, cu sacrificiu și dăruire, reușesc să se evidențieze pe vastul teritoriu spaniol. "O Călătorie în Gust și Autenticitate…" De la delicatese gastronomice precum anșoa din Marea Cantabrică la capodopere pentru carniști cu selecții de cărnuri autohtone spaniole și portugheze, până la cele mai bune cărnuri de Patanegra. Colaborările noastre reflectă angajamentul nostru pentru căutarea exclusivității și calității. Fiecare companie a fost aleasă cu grijă și atenție pentru a oferi clienților noștri cei mai exigenți continuitate, calitate și autenticitate.
Belgia, Bruxelles
...La Queue de porc (rase et semi-rase) este o alegere populară pentru iubitorii de carne, oferind o textură fragedă și o aromă bogată care îmbunătățește preparatele dumneavoastră preferate. Această coadă este selectată cu atenție pentru calitatea și prospețimea sa, garantând o experiență culinară excepțională. Este perfectă pentru grătar, fripturi și preparate gătite lent. Disponibilă în diferite...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play