Spania, Cieza-Murcia
...În Thader Cieza cultivăm trei varietăți de pară: castell, magallona și ercolina, care împărtășesc caracteristici foarte similare. Aceste pere au o coajă de culoare galben-verzuie care devine mai intensă pe măsură ce se coc. Pulpa lor este albă, făinoasă la început și devine mai suculentă și moale pe măsură ce fructul se coace. Gustul acestor pere este dulce și unic, cu o notă inconfundabilă care...
Franța, Issy-Les-Moulineaux
... calitate-preț imbatabil care vă va însoți perfect la aperitive, dar și la masă, alături de pește în sos sau carne albă. Nu ezitați să-l încercați! Continut: 75cl Tip: Vin Alb Culoare: 100% Chardonnay IGP: Valea Loire Păstrare: De consumat imediat și de păstrat până în 2026 Temperatura de servire: 8-10°C...
Franța, Levallois Perret
... aromatiza o supă sau un velouté. Scorțișoara pentru a intensifica preparatele de legume, pește sau carne albă. *Scorțișoara în versiune dulce: Această mirodenie se potrivește deosebit de bine cu fructele de iarnă, cum ar fi mărul, para, castanul sau portocala. Astfel, în rețetele dulci, întâlnim celebrele tartă cu mere și scorțișoară sau compoturile de casă parfumate cu scorțișoară. Beneficiile Scorțișoarei în batoane: Scorțișoara are în principal proprietăți antioxidante, antibacteriene și antiinflamatorii.
Italia, Conegliano
...Se servește la o temperatură între 6-8°C. Se recomandă un pahar destul de mare, în formă de tulipă. Asocieri: Ideal ca aperitiv, este excelent cu preparate de pește, carne albă la grătar, legume la grătar și gustări sărate.
...Vitigno: 100% Arneis. Vinificare: fermentație în vase de inox la o temperatură de 18°C timp de 3 săptămâni. Maturare: păstrare „sur lies” în vase de inox timp de aproximativ 8 luni. Culoare: galben pai cu reflexe ușor verzi. Aromă: delicată și florală, bogată în note fructate care amintesc de măr și pară coaptă. Gust: sărat și plin, cu un final persistent. Gradul de alcool: ±13,5% Asociere gastronomică: excelent ca aperitiv; este indicat pentru antreuri, preparate principale delicate, feluri de mâncare pe bază de pește și carne albă. Se servește la o temperatură de aproximativ 8°C.
Spania, Peligros
...Amestec de aditivi, condimente și mirodenii pentru fabricarea produsului din carne tratat termic denumit "Butifarra blanca (făcut)" sau "Salchicha blanca (făcut)". Format: sac de 5 kg...
Germania, Breisach
...Aici a fost deja îndepărtată pielița, astfel încât la acest jambon crud nu trebuie să aruncați nimic. Jambonul crud se savurează cel mai bine pur, tăiat foarte subțire, alături de grissini sau pâine albă, acompaniat de un pahar bun de vin sec, de exemplu un Sauvignon sau Friulano. Jambonul este de asemenea delicios cu smochine, pepene, kiwi, măr, struguri și pară. În schimb, murăturile nu se...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play