Franța, Brignais
...zahăr din cocos*, pudră de cacao*, ciocolată neagră* 20% [cacao: 88% minim] (masă de cacao*, unt de cacao*, zahăr din cocos*) *Ingrediente provenite din Agricultura Biologică. Poate conține urme de nuci, lapte, soia. Valori nutriționale pentru 100 ml de produs finit** Energie: 276 kJ / 66 kcal Grăsimi: 2,4 g (din care acizi grași saturați: 1,5 g) Carbohidrați: 7,1 g (din care zaharuri: 6,8 g) Fibre alimentare: 0,7 g Proteine: 3,6 Bio: Da Format: 300g, 1kg, 5kg 100% Vegetal: Da...
Germania, Frankfurt Am Main
...Pudra este obținută din tortul de cacao, care trece printr-un proces de măcinare dublă: 10-12% sau 22-24% grăsime BENEFICII Conține o cantitate mare de antioxidanți, printre care flavonoide, esențiale pentru a preveni îmbătrânirea și deteriorarea celulară; în plus, îmbunătățește semnificativ circulația și funcția cardiovasculară. APLICAȚII ALE PRODUSULUI Pudra de cacao este una dintre cele mai...
...Cacaoierul crește în țările tropicale unde ploaia și soarele sunt abundente. Poate atinge până la 15 metri înălțime în sălbăticie, iar fructul său, numit cabossă, conține până la 55 de boabe de cacao care vor fi folosite pentru fabricarea celebrei pudre de ciocolată. Pudra de Cacao Slabă VIJAYA are o culoare brun-roșie profundă, un pH alcalin, cu un conținut de grăsime de 10 până la 12%. Gustul său foarte puternic, care persistă în gură, și calitățile sale aromatice, te vor purta prin experiențe cu arome intense.
Germania, Aachen
...Cacao pudră bio (alcalinizat 10-12% conținut de grăsime)...
Germania, Bad Bentheim
...Cacao alcalinizat Bio: Arborii de cacao din care se produce pudra de cacao sunt originari din America de Sud. Arborii de cacao (Theobroma) produc păstăi cu o lungime de 15 până la 25 cm. Fiecare păstaie conține între 20 și 40 de boabe într-un fel de pastă. Boabele crude au aproximativ 2,5 cm lungime. După recoltare, păstăile sunt deschise și golite. Pasta extrasă este lăsată să fermenteze câteva...
Polonia, Paczewo
...Fibrele de cacao sunt o preparare obținută din coji de cacao prăjite prin purificare, sterilizare și micronizare. Descrierea preparatului: preparatul de fibre de cacao este o pulbere liberă cu o consistență uniformă, care se descompune ușor (sunt permise aglomerări mici). Culoare maronie. Gustul și mirosul sunt caracteristice cacaoei, fără aftertaste și mirosuri străine. Aplicație: preparatul de fibre de cacao poate înlocui între 50% și 100% din pudra de cacao în produsele de patiserie și produsele din ciocolată. Produsul este disponibil și în versiunea BIO / Organic.
Italia, Monterotondo
...Cacaoa în Praf Bio Bulk de la Vegantis, disponibilă în formate și prețuri en-gros, este 100% naturală, din boabe crude. Certificată Bio. Produs în Peru din plantații de Theobroma Cacao, este uscat și procesat la temperaturi scăzute conform metodelor tradiționale, pentru a păstra intacte proprietățile organoleptice și micronutrienții. Sursă de magneziu și fosfor, se prezintă ca o pulbere fină și...
Franța, Saint Martin Belle Roche
...Cutie de 450g. Și ce conține? Lapte praf semi-degresat* 53,7% (origine Franța), cacao pudră* 46% (zahăr din trestie* 31,3%, pudră de cacao* 14,7%), aromă naturală. *Ingrediente provenite din agricultura ecologică. Poate conține: cereale care conțin gluten, soia, ouă, nuci, țelină, sulfiți. Alergeni sub lupă Lapte. Păstrarea corectă nu e complicată Înainte de deschidere: A se păstra într-un loc uscat, ferit de căldură. După deschidere: A se păstra într-un loc uscat, ferit de căldură. Închideți bine cutia după fiecare utilizare. Cutie, capac, plastic, lingură, dozator de aruncat.
Țările de Jos, Amsterdam
...Cacaoa bio brută este obținută prin presarea la rece a boabelor de cacao prăjite și apoi măcinarea acestora într-o pulbere fină. Prin acest proces, aproape tot grăsimea este îndepărtată din boabele de cacao, lăsând în urmă un gust puternic, bogat și amar. Cacaoa este o sursă excelentă de antioxidanți, cum ar fi procyanidinele și flavonoidele.
Belgia, Bruxelles
O'vétal este o marcă de produse cosmetice compuse din ingrediente naturale și bio provenind în principal din Africa. Natura fiind în centrul bunăstării, O'vétal vă pune la dispoziție uleiuri esențiale bio, uleiuri vegetale bio, unturi corporale, lapte, șampoane bio etc... pentru o notă specială, exotică la frumusețea și, mai ales, la sănătatea dumneavoastră. Uleiurile noastre esențiale sunt obți...
...Săpunul la rece cu ciocolată la tăiere este natural și respectă cerințele chartelor Bio Earth Durable. Este saponificat la rece, îmbogățit cu unturi de Cacao și Nucă de Cocos, cu lapte de vacă din Perche, cu ulei de rapiță și cu pudră de cacao. Saponificarea la rece permite crearea de săpunuri îmbogățite cu uleiuri prețioase, parfumate cu uleiuri esențiale și completate cu numeroase aditivi...
...Pulberea de cacao SoloCoco, respectiv cacao pentru coacere, este certificată Bio și Fair Trade, adică garantează că nu există muncă infantilă. Este fabricată complet în Republica Dominicană. Pulbere de cacao, atât degresată cât și nedegresată, care prin compoziția sa din diferite tipuri de cacao produce un gust special.
Franța, Objat
...Ingrediente: Ciocolată cu lapte 38% origine non-UE (zahăr din trestie, unt de cacao, pudră de lapte, pastă de cacao), 7.33% migdale, 4.96% caise. Valori nutriționale pentru 100g: Energie 2336Kj, 561Kcal, grăsimi 39g, din care acizi grași saturați 22g, carbohidrați 45g, din care zaharuri 44g, proteine 7.5g, sare 0g.
Franța, Saint-Branchs
... de cacao ingrediente: ulei vegetal de măsline bio, lapte de iapă bio, unturi bio de cocos, de shea și de cacao, ulei vegetal de migdale dulci, glicerină provenită din saponificare, ulei vegetal de ricin, apă, cacao (pudră). De ce am ales aceste ingrediente, virtuțile și calitățile lor? Vizitați secțiunea noastră: Selecția noastră de ingrediente inci: Sodium Olivate, Mare Milk, Sodium Cocoate, Sodium Shea Butterate, Sodium cocoabutterate, Sodium Sweet Almondate, glycerin, Sodium Castorate, Aqua, Theobroma cacao fruit powder.
Franța, Olivet
...-soarelui, extracte naturale de vanilie*], sirop de malț de orz deshidratat*, vanilie* 0,2%), fulgi de porumb cu miere* (porumb*, zahăr din trestie*, miere* 2,7%, sare, sirop de porumb*, sirop de grâu* [ grâu*, apă]), fulgi de porumb cu cacao* 3% (porumb*, zahăr din trestie*, pudră de cacao* 5,6%, sirop de porumb*, sare). * Ingrediente provenite din Agricultura Ecologică.
Franța, Coignieres
...100 % legal pentru consum în Uniunea Europeană (UE) FĂRĂ THC (0% THC) Fără efect narcotic Fabricat în UE Ingrediente: masă de cacao, zahăr din trestie, unt de cacao, semințe de cânepă, pudră de cacao, masă uscată de cacao 70% minimum. Poate conține urme de nuci, ingrediente din grâu și urme de lapte praf. Din agricultură ecologică. Răsfățați-vă cu această delicioasă ciocolată neagră din cânepă, cultivată ecologic, cu bucăți de cânepă picante și dulci. Conținut: 100g...
Franța, Roye
... artizanală situată în regiunile Loire. Fiecare cub de ciocolată conține 10mg de CBD. Ingrediente ciocolată neagră: masă de cacao din Papua Noua Guinee Bio și echitabil, zahăr, unt de cacao, pudră de vanilie, izolat de CBD. Poate conține urme de gluten și fructe cu coajă lemnoasă. gramaj: 90 grame...
Germania, Bremen
... fost întotdeauna o tradiție în familia noastră ecuadoriană. ARRIBA NACIONAL - una dintre cele mai bune calități de cacao din lume - este cultivată exclusiv în Ecuador. Importăm cacao de calitate superioară ARRIBA NACIONAL în variantă bio, ca afacere de familie, direct din țara de origine și comercializată corect, fără intermediari. Corect, deoarece fermierii noștri de cacao produc și unt de cacao...
Bulgaria, Sofia
Mellifera Ltd. produce miere pură și produse pe bază de miere, care sunt distribuite pe piețele din întreaga lume. Mierea noastră provine din câteva stupine bio special selectate, situate în cele mai bune regiuni nepoluate din Bulgaria. Superalimentele pe care le adăugăm în miere sunt, de asemenea, certificate bio - fructe liofilizate, pudră de cacao crudă și diverse extracte din plante. Spumele...
Italia, Castiglione Di Sicilia
... fructelor uscate și semilavoratelor" se completează cu pinoli, nuci, stafide, granule de arahide, anacarde și cocos ras. Datorită unei selecții riguroase a fiecărei materii prime, cu metodologii de lucru precise și atenție la controlul calității în fiecare etapă a procesării, Gelfruit Italia este capabilă să ofere o varietate de semilavorate și materii prime pentru patiserii și gelaterii, cum ar fi pesto și cremă de pistachio, îmbrăcări, cacao pudră, creme instantanee, aromă în pastă, baze în pudră, topping-uri, ulei de migdale bio, pralină de fructe uscate, paste de fructe și arome tradiționale.
Franța, Paris
...colaborând cu cei mai buni producători certificați de organismele acreditate. NaturAfrica selectează produse din terroir, recoltate la maturitate, cu o calitate gustativă deosebită, cum ar fi cacaoa și derivatele acesteia (lichior, masă, boabe și pudră de cacao), nucile de caju. NaturAfrica oferă, de asemenea, uleiuri sau unturi vegetale (ulei de cocos, ulei de baobab, ulei de palmier, unt de cacao, unt...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play