Slovacia, Košice
... pentru a oferi o experiență bogată și satisfăcătoare de brânză fără neplăcerile rasei. Este o sursă excelentă de calciu și proteine, contribuind la o dietă sănătoasă. Indiferent dacă pregătiți o masă rapidă sau un preparat gourmet, Milkyland trappista rasă este o alegere fiabilă și delicioasă care va ridica gătitul dumneavoastră.
Italia, Martina Franca
...Caciocavallo al Fieno este un brânză maturată, produsă din lapte de înaltă calitate și învechită în fân pentru un gust puternic și rustic. Această brânză se caracterizează printr-un gust intens și un aromă inconfundabilă, care o fac perfectă pentru a fi savurată singură sau ca parte a unui platou de brânzeturi. Caciocavallo al Fieno este un produs artizanal, realizat conform metodelor tradiționale și cu ingrediente autentice. Procesul său de fabricație artizanală și gustul său unic îl fac un produs de excelență al tradiției lactate italiene.
Franța, Esquiule
...Degustați și răsfățați-vă cu brânza de oi fermieră Ossau Iraty, fabricată de ciobanii din Țara Bascilor și din munții Béarn. Brânza este maturată între 4 și 8 luni în pivnița noastră din Țara Bascilor. Fiind o producție artizanală, greutatea este aproximativă. Livrăm în toată Franța. Vânzăm, de asemenea, brânzeturi la greutate de 1, 2 și 4 kg. Pentru a plasa o comandă, accesați: https://www.fromages-fermiers.com/nos-fromages/ Pentru informații, scrieți-ne: commandebalaka@gmail.com...
Polonia, Warszawa, Poland
... sau picant. Are o textură și o consistență fermă și netedă. De asemenea, putem oferi Gouda cu conținut scăzut de sare, care asigură un gust mai savuros. Durata de conservare a Gouda 45-48 % este de aproximativ 3 până la 12 luni. Produsul trebuie păstrat la o temperatură între 2°C și 10°C. Foodcom furnizează partenerilor săi comerciali Gouda 45-48 % în blocuri de 3 kg sau în euroblocuri de 15 kg.
Franța, Rungis Cedex
...Brânză de Capră Specialități din Poitou-Charentes, Quercy, Sancerrois sau Touraine, Buisson oferă o gamă largă de brânzeturi de capră. Brânză de Capră din Poitou-Charentes Brânză de Capră din Quercy Brânză de Capră din Sancerrois Brânză de Capră din Touraine brânză de oi brânză de oi uscată brânză de oi semi-maturată...
Franța, Cournon D'auvergne
...Zucchini*(66%), brânză de capră de fermă*(10%), ulei de floarea-soarelui*, ceapă*, miere*(4%), sos de soia*(apă, boabe de soia*, sare, alcool*, koji), oțet balsamic*(oțet de vin*, must de struguri* fiert), făină de orez*, sare. *Ingrediente provenite din Agricultura Ecologică - Alergeni Sfaturi de utilizare Ideal pentru a întinde pe felii de pâine cu stafide sau nuci. De asemenea, puteți adăuga...
...Parmigiano Reggiano maturat 30 de luni. Gust ușor mai puternic și textură mai fermă comparativ cu maturarea de 24 de luni. Excelent pentru aperitive și degustări.
Franța, Saint-Denis-De-Villenette
Franța, Auros
... BREBIS, Amestec Capră-Brebis tome de 4 kg și tommette de 600g. Oferim de asemenea Saint Nectaire, Comté, Brie natural și cu trufe, iaurturi de fermă, iaurturi de brebis, smântână de fermă, brânză de vacă, Emmental ras din lapte crud etc.... Nu ezitați să ne solicitați catalogul nostru complet și prețurile.
Belgia, Nivelles
Situată în Nivelles, compania DELIBIO a fost fondată în 2011 și a devenit, de-a lungul anilor, o referință în distribuția de produse alimentare proaspete și BIO pentru profesioniștii din domeniu. Produse lactate, carne, mezeluri, alternative vegetale, ouă, fructe și legume, băuturi care trebuie păstrate la rece... DELIBIO este specializată în produse proaspete și ultra proaspete. Echipa se angaje...
Franța, Cohade
...a face înghețată la fermă Gris Franța Pasteurizatoare de la 5 la 150 litri Gris Franța Pasteurizatoare de la 5 la 150 litri Gris Franța fabricant și distribuitor pentru înghețători și comerțuri CHR: Fabricarea înghețatei O gamă de pasteurizatoare pentru înghețată de la 5 la 150 litri Condensare aer sau apă și posibilitate hibrid aer/apă Sistem de încălzire prin baie de apă (fără riscul de a...
Spania, Alaior-Menorca-Islas Baleares
...Queso Quintana artizanal semicurado Mahón-Menorca D.O.P., elaborat din lapte crud de vacă și ingrediente 100% naturale, fără conservanți sau aditivi, și maturat de Maestrul nostru Artizan Quesero și Maestrul Artizan Afinator de Brânzeturi. Respectând întotdeauna procesul de elaborare a brânzei și practicile de maturare milenare ale insulei Menorca. Cu o maturare de 2 până la 5 luni, este o brânză cu pastă fermă, de culoare ivorie galbenă și coajă portocalie/maro, cu gust și arome lactate evoluate, cu anumite reminiscențe de unt și nuci prăjite, cu o persistență medie în gură.
Franța, Saint-Etienne
...Brânză cu pastă mucegăită din lapte de vacă pasteurizat, pasta sa este albă, netedă, cu deschideri și mucegaiuri. Textura sa este fină și topită, fermă, non-adezivă. Gustul său picant, specific brânzei albastre, va intensifica aroma preparatelor tale; pizza, salate, sosuri sau ca ingredient.
Franța, Le Busseau
...La Fromagerie Cap'ré, situată în departamentul DEUX-SEVRES, este o afacere de familie atât agricultori, cât și producători. Cu aproximativ 1 600 de capre, suntem capabili să producem și să vindem 60 de tone de brânzeturi din lapte de capră. Suntem producători de brânzeturi de fermă fabricate cu laptele caprelor de la ferma noastră. Putem produce caș (brânză proaspătă) în crud, termizat sau...
...-degrătat, el creează brânzeturi care sunt mai cremoase și mai bogate în aromă decât brânzeturile standard fabricate în fabrici. După 2 săptămâni de maturare la fermă, acestea sunt mutate în depozitul nostru modern de lângă Gouda pentru o maturare suplimentară și un tratament meticulos până când sunt gata pentru livrare și vânzare – pentru dumneavoastră! În plus față de brânza tradițională Gouda...
Spania, Cuéllar, Segovia
Suntem o afacere de familie dedicată creșterii porcului iberic și elaborării mezelurilor artizanale în Cuéllar, Segovia. Între pini și stejar, animalele se nasc și sunt îngrijite în propria noastră fermă, având un control riguros asupra alimentației și condițiilor sanitare și de mediu. Întotdeauna am elaborat, când venea iarna, propria noastră tăiere: chorizo, salam, cârnați de sânge etc. Într...
Grecia, Kilkis
...clădiri convenționale, depozite, unități de muls, capcane, benzi de hrănire, mașini de măcinat, silozuri, unități de brânză și bazine de răcire. Compania Belgo-Milk colaborează cu mai multe rase de animale de fermă de înaltă calitate, inclusiv Oile Lacaune, ASSAF și Friesland, pentru a oferi cele mai bune produse lactate posibile. Compania utilizează, de asemenea, sistemul TYROBOX®, un sistem avansat...
Țările de Jos, Zierikzee
... își livrează brânza direct la depozitul nostru, așa că cumpărați brânză artizanală direct de la sursă! Deoarece gustul acestei brânze preparate la fermă este atât de pronunțat, plin de cremă și picant, i-am spus Naturamel. Acest lucru se datorează faptului că vacile pasc pe pajiști suculente între canale, care sunt bogate în trifoi, păpădii, ierburi și, mai ales, iarbă proaspătă! Maturarea naturală...
...Cumpărătorii care apreciază produsele lactate vor găsi cu siguranță ceva pe placul lor la compania "Agrovis" - Wiśniewscy Sp.j., care se bucură de recenzii pozitive. Compania se ocupă cu vânzarea produselor provenite de la ferma ecologică estoniană Andre Farm. Aceasta distribuie în principal brânzeturi gouda în diverse variante. Sunt disponibile diferite arome. Clienții pot alege între tipuri...
Spania, Campo De Criptana
DANSO DOP MANCHEGO este o companie specializată în brânza Manchego, formată din persoane cu o mare experiență. Gama noastră se completează cu brânzeturi de capră, de oaie și iberice (50% vacă, 25% capră și 25% oaie), toate elaborate din lapte de cea mai bună calitate. Brânzeturile noastre DANSO și CANTARERO sunt de pastă fermă, aroma și gustul sunt blânde la cele mai tinere (semicurate), mai...
Italia, Montelibretti
... favorizează consumul produselor din lapte de capră. Fabrica de brânză a companiei are marca CE (IT F8W1G CE). Compania este specializată în producția de brânzeturi proaspete, cum ar fi primul sărat, stracchino și robiola, brânzeturi maturate și ricotta. De asemenea, se produc iaurt alb și cu fructe, precum și lapte pasteurizat. Propunerea noastră comercială se concentrează pe brânza Orazio, o brânză...
Începând din 1983, SenrasDairy propune o selecție de brânzeturi artizanale din lapte de vacă provenit dintr-o fermă de familie. Selectăm cu atenție hrana animalelor noastre pentru a obține un lapte de înaltă calitate și a oferi brânzeturi cu un gust unic și inconfundabil. Selecția noastră este compusă din brânzeturi proaspete, maturate timp de 3 și 6 luni, brânzeturi untose cu o lună de maturare...
Spania, Villamartín
Quesos Pajarete produce brânzeturi artizanale de mai bine de 10 ani. 100% natural și fără conservanți. De la capra payoya și oile noastre, obținem cea mai bună lapte pentru a fabrica brânzeturile noastre într-un mod artizanal și natural. Secretul produselor noastre stă în lapte, obținut de la ferma noastră din Serranía de Cádiz. Producția brânzeturilor noastre se desfășoară în facilitățile noastre situate în Villamartin, unde fabricăm brânzeturi, creme și iaurturi.
Germania, Kalkar
DE VRIES KÄSE este specializată în brânza de fermă olandeză, făcută manual. Toate brânzeturile au un conținut minim de grăsime de 50% și sunt preparate manual, la fermă, din lapte crud nesupus standardizării. Sub marca „Maître Theodore Excellent” pregătim patru brânzeturi exclusive, de aproximativ 6 kg: Brânză cu trufe Prosecco. Brânză cu ardei roșu. Brânză cu ardei verde tânăr. Brânză cu Porto...
Țările de Jos, Amsterdam
KaasKraam este un magazin online de brânzeturi care se concentrează pe calitate. Brânzeturi artizanale direct de la fermă, brânză din lapte crud de vaci din pajiștile alpine și platouri delicioase de brânză. KaasKraam are tot.
Suntem o fermă organică în nord-vestul Spaniei. Suntem al doilea cel mai mare producător de lapte organic din Spania. Cu laptele nostru producem iaurturi organice cu fructe organice, smoothie-uri organice și brânzeturi organice.
Turcia, Denizli
... procesul de prelucrare a laptelui, crește capacitatea de producție și minimizează cerințele de forță de muncă, economisind timp și muncă. Seria Dairy Wizard Start-Up îți permite să produci toate tipurile de brânză și produse lactate semi-automat acasă, în afacerea ta sau pe ferma ta. Seria Dairy Wizard Master îți permite să produci toate tipurile de brânză și produse lactate în afacerea ta sau pe...
Țările de Jos, Zutphen
... 10,00 € de persoană (minim 4 persoane), poți degusta trei vinuri din Achterhoek, împreună cu un platou de brânzeturi și pâine corespunzător. În vreme frumoasă, te poți relaxa și afară în grădină, unde oile pasc lângă tine în iarbă. Există și locuri de joacă pentru copii. De acum înainte, nu mai trebuie să călătorești spre sudul Europei, ci poți simți deja atmosfera mediteraneană în această frumoasă grădină din Zutphen. Program de lucru: Sâmbătă de la 14:00 la 18:00 sau pe bază de programare (Se poate crea un program special prin acord).
Compania Fermă A.P. Polikarpou și Fii S.R.L. este o afacere de familie situată în satul Prasteio (Avdimou) din provincia Limassol, Cipru. Scopul său este de a continua tradiția care există în familie și se transmite din generație în generație, în producția de produse lactate autentice și tradiționale. Ne străduim în timp să păstrăm neschimbată rețeta tradițională, modul de preparare a produselor...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play