...Brânză care face parte din așa-numitele brânzeturi "murdărite" - cum ar fi brânza Brie din Franța. Are o textură moale și o coajă albă, moale, comestibilă.
...Servi Doryl oferă peste 40 de combinații diferite de plasă și perforație, oferind astfel soluții personalizabile pentru fiecare tip de brânză.
Formele și capacele de presare sunt concepute și fabricate la comandă.
TIPURI DE BRÂNZĂ: Toate tipurile de brânză presată și semi-presată: Emmental, Gouda, Vacherin etc.
DIMENSIUNI: - De la Ø 80 la Ø 800 mm - De la 200x100 mm la 1000x1000 mm - Alte formate la cerere
GREUTATEA BRÂNZEI: De la 200 g la 120 kg...
...Brânzăsemi-moale cu cel puțin 50% grăsime în materie uscată; crustă spălată și acoperită cu piper; Gust: ușor picant cu aromă de piper
Conținut de grăsime: 50%
Gust: ușor picant cu aromă de piper...
...Brânză fabricată în sudul provinciei León din lapte de oaie, disponibilă în variantele ÎMBĂTRÂNIT, MURAT, SEMI-MURAT și MOALE. Disponibilă în unități de 1 kg sau 3 kg ambalate în vid. Oferim, de asemenea, brânză de capră și un amestec de brânză de oaie și vacă.
...Modelul Rock 18 este capabil să taie orice tip de brânză cu pastă tare, semi-tare și pastă moale.
Este dotat cu:
• Lama specială pentru tăiere „rock”: pentru rezultate comparabile cu tăierea manuală. Suprafața produsului rămâne rugoasă.
• Lame netede: pentru orice tip de brânză cu pastă semi-tare și moale.
Dimensiunile sunt compacte și se potrivesc bine în spații de lucru mici și restrânse...
...Brânză maturată, cu pastă semi-moale de culoare gălbuie, cu câteva "ochi" rotunzi sau ovale și cu o crustă subțire de culoare gălbuie. Gust și aromă blândă.
Formate de Vânzare:
De la 2,5Kg la 3,5Kg / Format Bară...
... sănătatea și genetica. La Santa Gadea, ne dedicăm produselor organice din lapte de capră: - Brânză (moale, semi-maturată, proaspătă...). - Iaurt. - Kefir. - Brânză proaspătă congelată. - Lapte de capră UHT cu termen lung de valabilitate. - Săpunuri.