Italia, Radicofani
...Este un brânză produsă din lapte de oaie la o temperatură de aproximativ 30/32°C. Cu acest tip de transformare, se obține un pecorino cu pastă albă, ușor sfărâmicioasă, cu un gust uscat și delicat. Producția este prevăzută în două dimensiuni: una în format de bol, cu o greutate de aproximativ 1,450 kg, cealaltă cu margini drepte, cu o greutate de aproximativ 1,900 kg. Înainte de comercializare, este tratată pe crustă cu un plasticoat de culoare neagră. Maturarea durează aproximativ 60/70 de zile.
Italia, Bergamo
Italia, Misano Adriatico
...Caseificio Maremma produce deliziosul Pecorino Senese, o formă întreagă de 1,3 kg de brânză pecorino făcută din lapte de oaie din regiunea toscană. Datorită maturării sale, această brânză oferă un gust unic și autentic, perfect pentru a fi savurat singur sau însoțit de mezeluri și vin.
...Similar cu pecorino, Pastorello se evidențiază prin gustul său delicat și consistența sa unică. De fapt, fiind un brânză cu pastă semidură, reușește să fie totuși moale și topit în același timp, fără a lăsa fulgi la tăiere.
Italia, Dorgali
...Un brânză cu caracter, produsă exclusiv din lapte de oaie integral, garantând un gust puternic și ușor picant care se distinge la fiecare degustare. Textura sa semi-coaptă, compactă și de culoare albă pură, este înfășurată într-o formă cilindrică cu o crustă necomestibilă, mărturie a unei arte străvechi și a unei atenții minuțioase la detalii. Perfectă pentru a adăuga o notă de clasă preparatelor tale, de la simpla răzuire la rețete mai elaborate.
Italia, Marciano Della Chiana
...Pecorino Toscano DOP Stagionato este un brânză tradițională, caracterizată printr-o pastă tare obținută din lapte de oaie pasteurizat, cu adăugare de cheag și sare. Pecorino Toscano DOP Stagionato are o maturare minimă de 120 de zile și este indicat pentru a îmbogăți preparatele din tradiția italiană.
Franța, Pessac
...Pecorino, Fiore Sardo, Brânză de Capră, Cremă de Pecorino, Brânzeturi de Munte...
Finlanda, Turku
Dintr-o perspectivă cu adevărat globală, ne procurăm produsele din principalele zone de producție din Europa, America de Nord și de Sud, și Extremul Orient. Principalele noastre grupuri de produse sunt uleiul de sâmburi de palmier, uleiul de palmier, uleiul de rapiță, uleiul de soia, uleiul de floarea-soarelui, amestecurile, uleiul de porumb, uleiul de semințe de bumbac, uleiul de floarea-soarelui...
Franța, Marseille
...un brânză tipică din centrul-sudul Italiei și din insule, făcută din lapte de oaie întreg, proaspăt și coagulată cu cheag vegetal sau animal (de miel sau de ied), sărată și aromatică dacă este maturată câteva luni, cu o aromă picantă caracteristică dacă condimentarea a fost mai lungă; Mai multe varietăți disponibile: pecorino Romano, pecorino Sarde, pecorino toscan și pecorino Sicilian.
...Selecție de mezeluri și brânzeturi din tradiția italiană. Prosciutto crudo de 30 de luni, file de lombo, salam cu usturoi roșu și brânzeturi pecorino cu trufe negre, măsline, ardei iute și brânză de vacă. Gata de savurat ca gustare sau pentru aperitive cu prietenii.
Italia, Sant'ilario D'enza
... lanț de aprovizionare a Parmigiano Reggiano, de la colectarea laptelui până la producția în cele 2 fabrici de brânză din munte. Modelul nostru de lanț de aprovizionare este unic și ne permite să verificăm și să maximizăm în fiecare zi calitatea Parmigiano Reggiano, pentru care oferim o propunere largă de biodiversitate. Suntem singurul producător din zona Parmigiano Reggiano care a certificat...
... (Mozzarella, Gorgonzola, Mascarpone, Ricotta, Pecorino, Parmesan), englezești (Cheddar). Pe lângă brânzeturi, oferă unt, smântână, iaurt, iaurt cu fructe, brânză de vaci și brânză cu fructe, deserturi, orez cu lapte, lapte bătut, brânză tartinabilă, dar și unt cu ierburi, smântână proaspătă, smântână culinară, ciocolată, ciocolată light, mousse de ciocolată, budincă din diferite mărci (Danone, De Lelie, Meylandt, Inza, Paschca, Stroobloem, Nazareth, Becel, Planta, Solo, Debic, Goudkuipje, Philadelphia).
... într-un singur pachet. Căutăm exportatori, distribuitori, agenți; dacă sunteți interesați, contactați-l pe Dl. Forciniti la numărul de mai jos. Gama produselor noastre include: - Brânzeturile Pecorino: sunt produse pe munții Sila, unde oile pasc în sălbăticie, hrănindu-se cu toate ierburile pe care natura le oferă, obținând astfel un lapte de cea mai înaltă calitate, pentru a savura o brânză de...
Italia, Squillace
...CARREFOUR, la scară regională și avem câțiva exportatori în străinătate. Produsul nostru de top rămâne brânza PECORINO (frescă, semi-maturată și maturată), dar avem și alte produse italienești renumite. Toate brânzeturile noastre sunt produse din lapte de înaltă calitate și autentic.
Italia, Bagnolo San Vito
... cărămidă - Mezeluri în general: speck, mortadella, bresaola vârful de șold, salam Milano, salam Napoli dulce și salam Napoli picant, spianata romana picantă, pancetta - Creme de brânză: cu ciuperci, cu trufe, cu oțet balsamic, cu 4 brânzeturi, cu Parmigiano Reggiano În ceea ce privește băuturile, comercializăm vinuri provenite din diferite regiuni italiene: - Veneto: Prosecco și Amarone - Emilia Romagna: Lambrusco, Sangiovese și Pignoletto - Marche: Passerina...
Italia, MONTAIONE
... distinge prin calitate și rafinament. Societatea se ocupă cu transformarea, comercializarea și distribuția de ciuperci uscate și trufe. Oferim în fiecare sezon trufe proaspete, selectate, parfumate și perfecte. Gama de produse se completează cu sosuri și pateuri cu trufe și ciuperci, uleiuri aromatizate, brânză pecorino cu trufe, tagliatelle cu trufe, ciocolată tartinabilă cu trufe, sosuri de carne artizanale, condimente deshidratate, ciuperci uscate și roșii uscate. Produsele noastre sunt fără conservanți și coloranți, cu materii prime exclusiv italiene.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play