Italia, Martina Franca
... de violete ofilite, tamarind, roșcove, tutun, vanilie, lemn dulce și macis. Fiecare mușcătură din acest brânză este o călătorie senzorială prin aromele și gusturile din Puglia, făcându-l o adăugare perfectă la orice masă gourmet.
Spania, Cuarte De Huerva
...Brânză de Oaie Îmbătrânită „Rezerva” de la Boffard Brânza de tip „Rezerva” este o brânză maturată, produsă folosind 100% lapte crud de oaie, conform vechii tradiții castiliene. Procesul de maturare, riguros controlat, durează minimum 8 luni (pentru un produs cu greutatea de 3 kg) sau 4 luni (pentru unul de 1 kg), timp în care brânzeturile sunt extrase de 3 ori din depozit pentru a fi stropite cu...
Spania, Malagón
...Brânză presată din lapte de vacă, capră și oaie pasteurizat, cu o perioadă minimă de maturare de 9 luni în ulei de măsline extravirgin.
Franța, Malataverne
...Poivroni umpluți cu brânză 2.9 kg produse italiene la Marsilia în Franța Acești delicioși poivroni Croc'Ella sunt umpluți cu brânză și se pot savura fie ca aperitiv, fie alături de un fel principal. O modalitate de a încânta papilele gustative ale dumneavoastră și ale invitaților. Ingrediente Poivroni (38%), ulei de floarea-soarelui (37%), ricotta de oaie (18%) (zer de oaie pasteurizat, sare...
Spania, Cijuelas (granada)
...PINCHOS DE ACEITUNAS  Pincho de Anchoa con Boquerón  Pincho de doble Boquerón  Pincho de Caballa  Pincho de Jamón y Queso  Pincho de Mejillon  Pincho Salmón y Queso  Pincho de Sandinas con Pimiento  Pincho de Boquerón y Pimiento Procesul nostru de fabricație ne permite să producem orice pincho conform gustului clientului.
Spania, Madrid
...Coș de Crăciun Produse: 1 Sticlă de Ulei de Măsline Extra Virgin 250 ml ¼ Brânză de Oaie Maturată 1 Sticlă de vin roșu Cigales 1 Lichior de Aguardiente de orujo 1 Cutie de Biscuiți cu Unt 250 gr 39,90€ (TVA și cheltuieli de livrare incluse)...
Italia, Marciano Della Chiana
...Brânză pecorino aromatizată cu pară. Greutate: 350 g. Produs ambalat sub vid. Caracteristici: Pastă cu ochiuri, foarte friabilă, cu un gust pronunțat de pară. Caracteristici organoleptice: Maturare: aproximativ 60 de zile. Format: în formă de bol. Ingrediente: Lapte de vacă pasteurizat, lapte de oaie pasteurizat, aromă de pară (min 1%), sare, cheag, culturi. Tratată în crustă cu ulei de măsline. Crusta nu este comestibilă. Modalități de conservare: A se păstra într-un loc răcoros și uscat. Data medie de expirare: 120 de zile.
Spania, Porzuna (ciudad Real)
La Agrovillaserra S.L. producem Ulei de Măsline Extra Virgin și Brânză Manchego Artizanală D.O.P. de mai bine de 20 de ani. Brânzeturi artizanale cu Denumire de Origine Protejată disponibile în diferite maturări. Ulei de Măsline Extra Virgin, ulei cu o mare personalitate și gust, disponibil în diferite formate și varietăți. Brânza Villajos este elaborată din Lapte de Oaie Manchegă, materie primă...
o companie italiană care se ocupă cu distribuția unor dintre cele mai importante excelențe ale scenei agroalimentare italiene principalele produse puse la dispoziția clienților sunt: mozzarella, brânză de bivol DOP, brânzeturi de vacă și de oaie, ulei de măsline extravirgin 100% made in Italy, paste, sos de roșii, conserve ..... și alte produse alimentare compania caută clienți și parteneri clienți care pot fi, de asemenea, distribuitori alimentari.
Spania, Sevilla
... masă, semidulci și dulci, lichioruri, precum cremă de anason, gin cu un strop de scorțișoară și mure, cremă de whisky, lichior de vișine, vișine în cremă, infuzii cu stevia, stevia lichidă și în frunze, măsline, pateuri de măsline, miere ecologică fără aditivi sau conservanți, faguri de miere cu miere în interior, direct pentru consum, miere în borcane de ceramică și chiar în format industrial pentru...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play