Slovacia, Košice
... pentru a oferi o experiență bogată și satisfăcătoare de brânză fără neplăcerile rasei. Este o sursă excelentă de calciu și proteine, contribuind la o dietă sănătoasă. Indiferent dacă pregătiți o masă rapidă sau un preparat gourmet, Milkyland trappista rasă este o alegere fiabilă și delicioasă care va ridica gătitul dumneavoastră.
Țările de Jos, Elst
...În primul rând, colostrul lichid este degresat așa cum provine direct de la fermă. Colostrul conține aproximativ 10% grăsime; prin urmare, nu ar fi foarte digestibil în forma sa neprocesată. Următorul pas este decaseinarea, în care acele constituente sunt extrase din colostru care sunt procesate pentru brânză într-o fabrică de lactate. Rămâne un zer de colostru care conține încă elemente de...
Țările de Jos, Julianadorp
...O baghetă de pâine cu maia, în stil franțuzesc, combinată cu brânza originală de șofran de la fermă. Această combinație creează o bară de pâine delicios de gustoasă, cu o origine complet tradițională. Pentru a face Pain fromager safrané, brutarul amestecă brânza de șofran tăiată în bucăți mici cu aluatul care a dospit timp de 24 de ore. Apoi, brutarul formează bețele de brânză de șofran și le...
Franța, Esquiule
...Degustați și răsfățați-vă cu brânza de oi fermieră Ossau Iraty, fabricată de ciobanii din Țara Bascilor și din munții Béarn. Brânza este maturată între 4 și 8 luni în pivnița noastră din Țara Bascilor. Fiind o producție artizanală, greutatea este aproximativă. Livrăm în toată Franța. Vânzăm, de asemenea, brânzeturi la greutate de 1, 2 și 4 kg. Pentru a plasa o comandă, accesați: https://www.fromages-fermiers.com/nos-fromages/ Pentru informații, scrieți-ne: commandebalaka@gmail.com...
Polonia, Warszawa, Poland
... subtil de pasteurizare, care poate fi ușor acru sau picant. Are o textură fermă și netedă, cu o consistență uniformă. De asemenea, putem oferi Gouda cu conținut scăzut de sare, care asigură un gust mai savuros. Durata de valabilitate a Gouda 45-48% este de aproximativ 3-12 luni. Produsul trebuie păstrat la o temperatură între 2°C și 10°C. Foodcom furnizează Partenerilor săi de Afaceri Gouda 45-48% în blocuri de 3 kg sau euroblocuri de 15 kg.
Franța, Cournon D'auvergne
...Zucchini*(66%), brânză de capră de fermă*(10%), ulei de floarea-soarelui*, ceapă*, miere*(4%), sos de soia*(apă, boabe de soia*, sare, alcool*, koji), oțet balsamic*(oțet de vin*, must de struguri* fiert), făină de orez*, sare. *Ingrediente provenite din Agricultura Ecologică - Alergeni Sfaturi de utilizare Ideal pentru a întinde pe felii de pâine cu stafide sau nuci. De asemenea, puteți adăuga...
Țările de Jos, Veen
...Comandați cu ușurință brânză olandeză proaspătă. Toate tipurile de brânză sunt tăiate proaspăt și ambalate vid. Livrare rapidă cu garanția prospețimii. Descoperiți cele mai delicioase tipuri de brânză olandeză de la fermă. Kaashandel Dammers vinde brânză în Olanda încă din 1930.
Produse corespunzătoare
Kaeseonlinebestellen.de
Kaeseonlinebestellen.de
Franța, Saint-Denis-De-Villenette
...Pentru a face brânza dumneavoastră proaspătă, începem prin pasteurizarea laptelui integral și degresat în funcție de conținutul de grăsime, adică îl încălzim la o temperatură foarte ridicată pentru o perioadă scurtă de timp. Apoi, adăugăm fermentii în brânza proaspătă și o lăsăm să fermenteze la temperatura camerei timp de câteva ore. Când laptele s-a coagulat, îl separăm de zer prin centrifugare (ca într-un storcător de salată). Brânza dumneavoastră proaspătă este ambalată în borcane de sticlă, gata de savurat.
Franța, Cohade
... pivotante, dintre care 2 cu frână. Putere nominală 3.7 KW- 3CP Condensator tropicalizat până la 46 °C Grup de răcire fabricat în Franța, unitate etanșă (Tecumseh) 2480 Trop 230 V monofazat. Producție 450 porții de 80 g de înghețată pe oră Dimensiuni totale ale mașinii dvs. 144 cm x 57 cm x 58,5 cm Opțiuni Capac izotermic Cu această mașină de înghețată italiană, am testat rețeta de brânză albă înghețată. O delicatesă! Puteți găsi videoclipul rețetei pe canalul nostru de YouTube.
Portugalia, São Martinho Funchal Madeira
...În timpul acestei excursii, veți vizita o fermă de banane în Funchal, luând vechiul drum către o altă fermă locală interesantă de legume și fructe, o fermă de vite care furnizează cea mai mare parte a laptelui pentru prepararea celebrului nostru brânză „requeijão” și veți vedea tehnicile vechi de muls. Oprire pentru prânz într-un restaurant tipic din regiunea trestiei de zahăr și vizitați singura fabrică de rom din Europa care funcționează cu abur. După prânz, o plimbare prin peisaj pentru a vedea toate florile în sezon și o vizită la fabrica de brânză.
Austria, St. Peter-Freienstein
...Automate de vânzare direct de la fermă, automate pentru vânzarea cutiilor de ouă, funcționare 24h fără costuri de personal. Vindeți gustări, lapte, ouă, cârnați, brânză și multe altele fără a fi nevoie să fiți constant prezent. Automate de la fermă, automate pentru vânzarea produselor agricole. Indiferent dacă este vorba despre brânză, paste, ouă, cârnați, carne, cu un automat cu tambur sau un automat cu lift, sunteți la curent cu tendințele. Magazinul de fermă 24h!
Spania, Alaior-Menorca-Islas Baleares
...Queso Quintana artizanal semicurado Mahón-Menorca D.O.P., elaborat din lapte crud de vacă și ingrediente 100% naturale, fără conservanți sau aditivi, și maturat de Maestrul nostru Artizan Quesero și Maestrul Artizan Afinator de Brânzeturi. Respectând întotdeauna procesul de elaborare a brânzei și practicile de maturare milenare ale insulei Menorca. Cu o maturare de 2 până la 5 luni, este o brânză cu pastă fermă, de culoare ivorie galbenă și coajă portocalie/maro, cu gust și arome lactate evoluate, cu anumite reminiscențe de unt și nuci prăjite, cu o persistență medie în gură.
Franța, Paris
...Descoperiți bețele noastre de brânză special concepute pentru câini, o delicatesă care combină plăcerea și durabilitatea. Brânza noastră este elaborată din lapte de vacă, ales pentru calitatea și disponibilitatea sa, permițând astfel producerea acestor delicii la scară mai mare și la un cost accesibil. Aceste gustări de mestecat sunt ideale pentru toți câinii, indiferent de dimensiunea sau rasa...
Franța, La Fouillade
...Filetul de porc organic uscat de la Ferma de la Rousse se consumă în felii subțiri, asemănător cu un jambon de țară sau un cârnaț. Acesta va însoți perfect aperitivele dumneavoastră, într-o platou de mezeluri, cu brânză sau într-o salată mixtă. Filetul de porc, ca toate bucățile mari de mezeluri de la Ferma de la Rousse, se usucă timp de cel puțin 12 săptămâni înainte de a fi pus în vânzare.
Austria, Klagenfurt Am Wörthersee
...calitatea produsului rămâne constant la cel mai înalt nivel. „Frigiderul de brânzăde înaltă calitate al companiei KKT-Lackner este instalația dumneavoastră de maturare pentru acasă, pentru orice fermă de lactate sau pentru orice școală profesională sau institut. Oferă spațiu pentru până la 500 kg de brânză. Avantaje: prietenos cu mediul...
Franța, Le Busseau
...La Fromagerie Cap'ré, situată în departamentul DEUX-SEVRES, este o afacere de familie atât agricultori, cât și producători. Cu aproximativ 1 600 de capre, suntem capabili să producem și să vindem 60 de tone de brânzeturi din lapte de capră. Suntem producători de brânzeturi de fermă fabricate cu laptele caprelor de la ferma noastră. Putem produce caș (brânză proaspătă) în crud, termizat sau...
...Bine ați venit la "Coöperatie De Producent" B.A., o cooperativă mândră de fermieri olandezi de brânză artizanală care funcționează de peste 100 de ani în sistem de familie. Cu mai mult de 20 de brânzari olandezi, creăm o gamă diversificată de brânzeturi artizanale chiar la fermă. În fiecare zi, imediat după muls, brânzarul începe procesul de fabricare a brânzei. Folosind lapte integral, ne...
Grecia, Kilkis
...clădiri convenționale, depozite, unități de muls, capcane, benzi de hrănire, mașini de măcinat, silozuri, unități de brânză și bazine de răcire. Compania Belgo-Milk colaborează cu mai multe rase de animale de fermă de înaltă calitate, inclusiv Oile Lacaune, ASSAF și Friesland, pentru a oferi cele mai bune produse lactate posibile. Compania utilizează, de asemenea, sistemul TYROBOX®, un sistem avansat...
Țările de Jos, Zierikzee
... își livrează brânza direct la depozitul nostru, așa că cumpărați brânză artizanală direct de la sursă! Deoarece gustul acestei brânze preparate la fermă este atât de pronunțat, plin de cremă și picant, i-am spus Naturamel. Acest lucru se datorează faptului că vacile pasc pe pajiști suculente între canale, care sunt bogate în trifoi, păpădii, ierburi și, mai ales, iarbă proaspătă! Maturarea naturală...
Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră! Ați făcut alegerea corectă. Fie pentru gospodărie, hobby sau fermă; fie de la capră, vacă sau oaie - a face brânză merită. Ca parte a unei alimentații conștiente, ca o completare utilă la auto-suficiență, ca o extindere a gamei de produse de la fermă sau pur și simplu din plăcerea de a face singur - a face brânză este la modă. Și pentru asta este...
Italia, Montechiarugolo
... laptele vacilor noastre, care sunt hrănite cu fânul produs în câmpurile noastre: suntem, de fapt, o fermă cu ciclu complet; de la hrana pentru animalele noastre, la laptele pe care îl produc, la transformarea în brânză și până la vânzare, totul este gestionat și supravegheat de noi. Acest lucru ne permite să avem un produs de mare calitate, urmărit în fiecare detaliu cu precizie și scrupulozitate, pentru a atinge o trasabilitate perfectă. Vaci noastre mănâncă în principal fân din pajiști stabile centenare, care conțin ierburi și esențe astăzi necunoscute.
Belgia, Embourg
...Porniți în descoperirea gamei noastre de Fleur de sel "în stil belgian" cu gusturi și arome surprinzătoare. O uniune subtilă, unică și exclusivă. Produse: Fleur de sel cu grăunțe de cacao de la Darcis, cu bere neagră de la Curtius, cu brânză de Herve de la Herve Société, cu speculoos de la Spécul'House, cu muștar de la Bister, cu ardei iute și usturoi și pătrunjel de la ferma Destexhe.
... clasice și cele exclusive, care se remarcă printr-un gust de nuci și o consistență cremoasă. Brânzeturile sunt de tip maturat, astfel că nu conțin lactoză și pot fi consumate de persoanele care suferă de intoleranță la acest ingredient. Pe lângă brânzeturi, compania vinde și iaurturi naturale, lapte bătut, kefir, brânză de vaci și multe alte produse lactate. Clienții pot face cumpărături în...
Spania, Campo De Criptana
DANSO DOP MANCHEGO este o companie specializată în brânza Manchego, formată din persoane cu o mare experiență. Gama noastră se completează cu brânzeturi de capră, de oaie și iberice (50% vacă, 25% capră și 25% oaie), toate elaborate din lapte de cea mai bună calitate. Brânzeturile noastre DANSO și CANTARERO sunt de pastă fermă, aroma și gustul sunt blânde la cele mai tinere (semicurate), mai...
Italia, Montelibretti
Compania este situată în Sabina Romana, în comuna Montelibretti. Sunt crescute aproximativ trei sute de capre de rasă Maltese. Alimentația se bazează pe pășunatul în fermă, fân și furaje fără OMG, pe bază de porumb și orz. Capra Maltese se adaptează bine la mediul nostru și produce lapte potrivit pentru transformare. Prezența moderată a mirosului și gustului ircinos al laptelui acestei rase...
VEGA MANCHA este marca internațională pentru produsele lactate fabricate de QUESOS VEGA SOTUELAMOS, CENTRAL QUESERA MONTESINOS și QUESERIA LAFUENTE. Ferma noastră tradițională de brânză din lapte de oaie este situată într-un mic sat de ciobani, nu departe de Albacete, în Regiunea La Mancha. Brânza noastră este fabricată folosind proceduri antice care îi conferă un gust și o calitate speciale...
...precum și procesul care este urmat. Mijloacele utilizate în prepararea produselor respectă toate standardele de igienă HACCP, astfel încât să ajungă la consumator în siguranță, igienic și fără a altera gustul pur al produsului. Produsele pe care le producem sunt halloumi, iaurt, brânză proaspătă de vacă, trahană și brânză (Flaouna).
Spania, Burgos
... sănătatea și genetica. La Santa Gadea, ne dedicăm produselor organice din lapte de capră: - Brânză (moale, semi-maturată, proaspătă...). - Iaurt. - Kefir. - Brânză proaspătă congelată. - Lapte de capră UHT cu termen lung de valabilitate. - Săpunuri.
Germania, Kalkar
DE VRIES KÄSE este specializată în brânza de fermă olandeză, făcută manual. Toate brânzeturile au un conținut minim de grăsime de 50% și sunt preparate manual, la fermă, din lapte crud nesupus standardizării. Sub marca „Maître Theodore Excellent” pregătim patru brânzeturi exclusive, de aproximativ 6 kg: Brânză cu trufe Prosecco. Brânză cu ardei roșu. Brânză cu ardei verde tânăr. Brânză cu Porto...
...culoare sau gust. Sortimentul de nu mai puțin de cincizeci de bunătăți include diverse tipuri de gemuri, chutney-uri, curduri de fructe, sucuri, sosuri și alte delicatese. Laptele EKO de la turmă este transformat în brânză ecologică de domeniu, disponibilă în diverse sortimente.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play