...inclusiv alicină, disulfid de dialil și trisulfid de dialil, care conferă usturoiului aroma și gustul său caracteristic.
Uleiul esențial de usturoi are mai multe proprietăți medicinale, cum ar fi proprietăți antimicrobiene, antivirale și antifungice. De asemenea, s-a demonstrat că ajută la reducerea colesterolului, a tensiunii arteriale și a nivelului de zahăr din sânge. În plus, se crede că are proprietăți antiinflamatorii și antioxidante.
Nume botanic: allium sativum
INCI: Allium Sativum Bulb oil
Familie: Liliaceae
Partea utilizată: Bulb
CAS: 8000-78-0...
... extract: Ulei esențial
Cod INCI: ULEI DE SEMINȚE DE PĂTRUNJEL CROCAN
Țara de fabricație: FRANȚA
Țara de recoltare: FRANȚA
Partea plantei: Semințe
Categorie de utilizare pentru persoane fizice: Ingredient
Nume botanic: Persil crispum (Mill.) Nyman ex AWHill. (Sin. Petroselinum sativum Hoffm. / Carum petroselinum
Compoziție: 100% Pur, natural și integral.