Italia, Torgiano
...Test rapid pentru detectarea intoleranței la gluten prin sânge. Testul Rapid pentru Boala Celiacă este un test imunocromatografic rapid care detectează prezența anticorpilor anti-tTG IgA în sângele total prin înțepare de deget. Rezultatul în 10 minute. Testul Rapid pentru Boala Celiacă este un Dispozitiv Medical de Diagnostic in vitro CE 0483. Citiți cu atenție avertismentele și instrucțiunile de utilizare. Beneficii Detectarea intoleranței la gluten Rezultatul rapid pentru boala celiacă și intoleranța la gluten CODUL FARMACISTULUI: 987315823...
Țările de Jos, Nijkerk
SRS Nutrition Express este cel mai mare furnizor de ingrediente pentru suplimente sportive și îmbunătățește liniile de produse ale brandurilor și producătorilor cu ingrediente de înaltă calitate și fiabile. Ne îndeplinim această promisiune datorită lanțului nostru de livrare transparent și riguros analizat. Suntem cunoscuți pentru fiabilitatea și excelența noastră și garantăm servicii de livrare r...
... lumii datorită versatilității și beneficiilor nutriționale. Hrișca este bogată în proteine, fibre, antioxidanți și minerale precum magneziu, fosfor și zinc. Nu conține gluten, ceea ce o face o opțiune excelentă pentru persoanele cu boală celiacă sau sensibilitate la gluten. În plus, se remarcă prin profilul său proteic echilibrat, care include toți aminoacizii esențiali, ceea ce o face o alegere bună pentru dietele vegetariene și vegane.
Polonia, Tomaszow Lubelski
...deoarece nu conțin gluten, astfel că pot fi consumate de persoanele care suferă de boala celiacă. Au proprietăți antivirale și reduc inflamația mucoaselor. Conțin silice, care are un efect benefic asupra stării pielii, părului și unghiilor noastre.
... amăreală, ceea ce o face ideală pentru rețete cu caracter pronunțat. Unul dintre principalele avantaje ale acestei făini este că este în mod natural fără gluten, ceea ce o face o alegere perfectă pentru persoanele cu boala celiacă sau pentru cei care doresc să evite glutenul, bucurându-se în același timp de produse bogate și complete. Origine: Ucraina. Ambalare: sac din hârtie kraft de 1kg, 2kg, 5kg, 10kg, 25kg. Paletizare: 750-950kg.
Țările de Jos, Maarssen
... tulpină primară de Saccharomyces Cerevisiae, crescută pe melasă purificată îmbogățită, în condiții atent controlate, asigură absența drojdiei Candida albicans. De asemenea, deoarece nu intră în contact cu orzul (precum subprodusele din fabricile de bere, cum ar fi drojdia de bere), este fără gluten și sigură pentru persoanele cu boala celiacă. Număr EC: 614-750-7 Formula moleculară: Saccharomyces cerevisiae Număr CAS: 68876-77-7...
Regatul Unit, London
... sensibilitate la gluten sau boală celiacă, făinurile noastre fără gluten oferă o alternativă delicioasă și sigură. Bucură-te de o varietate largă de rețete fără gluten fără a compromite gustul sau textura. Plină de Nutrienți: Fiecare tip de făină aduce un profil nutrițional unic la masă. De la conținutul ridicat de proteine al hrișcăi până la meiul bogat în fibre, făinurile noastre sunt pline de nutrienți esențiali pentru a susține sănătatea ta generală. Versatilitate: Indiferent dacă coaceți pâine, faceți paste sau creați delicii fără gluten, făinurile noastre sunt incredibil de versatile.
Germania, Hamburg
...Făina de porumb alb este un tip de făină obținută prin măcinarea boabelor de porumb alb într-o pulbere fină. Este un ingredient de bază în multe bucătării din întreaga lume, în special în America Latină, Africa și părți din Asia, unde este folosită pentru a prepara tortillas, tamales, pupusas și alte preparate tradiționale. Făina de porumb alb este, de obicei, fără gluten și, prin urmare, o alternativă excelentă pentru persoanele cu intoleranță la gluten sau boala celiacă. De asemenea, este bogată în fibre și nutrienți esențiali, inclusiv vitaminele B și C, fier și proteine.
ufs.country_names.RU, Saratov
...precum și la salinizarea solului, dar nu tolerează solurile acide. Randamentul este de 1417 quintale pe hectar. Paiele și masa verde sunt folosite ca furaj pentru animale. În Rusia, este cultivat în principal în regiunile aride ale Volgăi și ale Pământului Negru Central. Practic fără gluten, prin urmare, poate fi recomandat persoanelor care suferă de boala celiacă, o afecțiune congenitală cauzată de intoleranța la proteinele din unele culturi cerealiere. Meiul stimulează formarea sângelui. Porridge-ul de mei este indicat pentru hipertensiune și boli ale sistemului cardiovascular.
Belgia, Anderlecht
... Cele mai bune rețete fără gluten cu făină de sorghum Este făina de sorghum bună pentru boala celiacă? Beneficiile pentru sănătate ale făinii de sorghum Făină de sorghum pentru prepararea pâinii Rețetă de clătite fără gluten cu făină de sorghum Compararea nutrițională a făinii de sorghum vs făina de migdale...
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Pastele sunt fără gluten, amidon de grâu, lactoză, lapte, ouă și agenți de conservare. Au un gust natural și conțin o cantitate mare de fibre. Fără OMG. Acest produs este recomandat persoanelor cu alergii alimentare, boală celiacă sau diete fără gluten. Greutate: 300 g...
Italia, Forlì
...Năutul Bio este selectat pe baza unor standarde calitative foarte înalte pentru a oferi un produs autentic și controlat. Aceste leguminoase sunt o sursă excelentă de proteine, bogate în numeroase substanțe nutritive: vitaminele A, B, C, E, K, calciu, fier, fosfor, magneziu, sodiu, potasiu și zinc. Năutul este fără gluten și poate fi integrat în dieta persoanelor cu boală celiacă, dar având în...
Spania, Alcala De Henares
...Varietatea de smochine Pajarero, originară din Spania și caracterizată prin coaja subțire, dulceață și textură, acoperită cu un strat de ciocolată neagră belgiană. Produs fără gluten, potrivit pentru persoanele cu boala celiacă. Formate de ambalare începând de la 100 de grame.
Germania, Saarbrücken
...7 zile de mic dejun fără gluten, datorită noului nostru E-Book, în colaborare excelentă cu Centrul de Nutriție Saar. Boala celiacă (intoleranța la gluten) este o afecțiune cronică a intestinului subțire și face parte din bolile autoimune. Aceasta se bazează pe o intoleranță pe viață la proteina de gluten, care se găsește în cerealele precum grâul, secară, spelta și orzul. În acest E-Book vei găsi șapte idei delicioase de mic dejun fără gluten.
Turcia, Ankara
...Găsiți un depozit de sănătate în fulgii de porumb pe care îi puteți consuma în orice moment al zilei După cum știți, există multe moduri diferite de a consuma cereale. Cerealele pentru mic dejun Marketimes sunt fără gluten și vegane. Sunt un aliment natural, în special pentru cei cu boala celiacă. De asemenea, sunt un produs esențial pentru cei care doresc să urmeze o dietă. Le puteți alege...
Bulgaria, Plovdiv
... este cunoscută sub numele de boala celiacă. Dieta fără gluten este singurul tratament eficient care asigură că pacienții cu boala celiacă au o digestie excelentă, caracterizată prin dispariția simptomelor clinice. Normalizarea rezultatelor analizelor de sânge și restaurarea structurii normale a membranei mucoase intestinale. Celiachia, sau așa-numita enteropatie glutenică, este o boală moștenită...
Italia, Torbole Casaglia
... același timp, să asigure un nivel ridicat de calitate și siguranță. "Bottega del Panino" a fost întotdeauna dedicată satisfacerii cerințelor pieței și interesului crescut pentru bunăstarea mentală și fizică. Prin urmare, prezentăm acum prima noastră chiflă fără gluten și lactoză, potrivită nu doar pentru cei care suferă de boala celiacă sau intoleranță la gluten sau lactoză, ci și pentru toți cei care pun preț pe o alimentație echilibrată, fără a renunța la gustul bun "ca pe vremuri".
Italia, Marano Di Napoli
... servicii specifice pentru teste ADN, inclusiv teste pentru intoleranța la lactoză, teste de predispoziție la boala celiacă pentru identificarea bolii celiace, teste de nutrigenetică pentru 21 de mutații ELgenetix™.
Spania, Logroño
Aș dori să vă prezint compania noastră, DULCES EL AVION, o afacere de familie dedicată fabricării și vânzării diverselor dulciuri încă din 1928. Fabrica DULCES EL AVIÓN produce bomboane tari și moi, marțipan, bomboane cu vișine în lichior și fructe acoperite cu ciocolată de mai bine de 85 de ani. Toate produsele noastre sunt fără gluten, potrivite pentru persoanele cu boală celiacă. Avem o gamă...
BROTGEFUEHLE™ Fondată în ianuarie 2017 în Frankfurt pe Main. Mutare a sediului în Leipzig și reînființare în 2019. Vânzare directă de produse de patiserie și produse de panificație bio fără gluten, proaspăt coapte. Cu produsele fabricii noastre, o persoană afectată de boala celiacă sau sensibilă la grâu trăiește o adevărată EXPERIENȚĂ A PÂINII™. Produse de panificație fără gluten, delicioase...
Italia, Santa Maria Capua Vetere
Il Mondo Senza Glutine s-a născut din necesitatea de a trăi o viață sănătoasă și fără privări, ajutând persoanele cu boala celiacă să se hrănească corect și complet. La noi găsești tot ce ai nevoie pentru a trăi fericit și cu gust, fără gluten. Avem o ofertă vastă de produse de toate tipurile: uscate, proaspete și congelate, toate de înaltă calitate și de la cele mai bune mărci precum Schar...
Turcia, Istanbul
Făinurile fără gluten sunt tipuri de făină pe care persoanele cu boala celiacă, intoleranță la gluten și sindrom de intestin iritabil le pot consuma cu ușurință. Glutenul este un tip de grup de proteine găsit în cereale precum orzul și grâul. Făinurile fără gluten; sunt substanțe care conferă consistență alimentelor, permit aluatelor să crească și ajută diferite ingrediente să se lipească între...
Turcia, Kayseri
Turcia produce produse fără gluten, se ocupă cu planificarea de noi produse și dezvoltarea de formule speciale. Se produc produse adecvate pentru alimentația persoanelor cu boala celiacă. Există o varietate mare de produse, cum ar fi amestecuri de făină, biscuiți, paste și făină de cereale.
Spania, Barcelona
Gula Sana este un local fără gluten situat în orașul Barcelona, gândit pentru toate persoanele cu boala celiacă, astfel încât să se poată bucura de delicii fără gluten, atât dulci, cât și sărate. În această cafenea fără gluten vei găsi alimente și produse de calitate, proaspete și complet potrivite pentru celiaci. Oferim mic dejunuri fără gluten, brunch, mese, tapas și produse de patiserie, cum...
Ungaria, Hajdúböszörmény
... solicitare. În țara noastră, numărul persoanelor cu intoleranță la gluten este în continuă creștere. Boala celiacă (intoleranța la gluten) nu este în prezent vindecabilă, însă prin respectarea unei diete fără gluten, simptomele dispar. Acest stil de viață nu este întotdeauna atât de simplu în viața de zi cu zi, deoarece în magazinele obișnuite nu este întotdeauna clar ce produse sunt permise și...
Centrum Medycinii Ekologicznej din Varșovia ajută de mulți ani la tratarea afecțiunilor prin metode naturale. Efectuăm profesional teste de diagnosticare, inclusiv teste cu aparatul Diacom, examinarea microscopică a picăturii de sânge, teste pentru boala celiacă sau teste pentru intoleranțe alimentare. Oferim, de asemenea, masaje terapeutice și terapii. Angajăm dieteticieni calificați care sprijină pacienții în procesul de slăbire sănătoasă.
Spania, Barcelona
... nivel perfect de sare. Gama noastră de cartofi prăjiți artizanal, elaborată fără coloranți sau conservanți, se compune din: Cartofi Artizanal, Cartofi Fără Sare, Cartofi Ondulați. Nu conțin gluten, așa că sunt indicați pentru persoanele cu boală celiacă.
Spania, Valencia
Clinica de nutriție. Situată în Valencia și cu servicii online. Oferim următoarele servicii pentru companii: - Prezentări nutriționale - Monitorizarea dietetică și nutrițională a angajaților - Următoarele afecțiuni sunt, de asemenea, tratate de clinica noastră: Obezitate Diabet Nutriție inadecvată Supraponderalitate Hipercolesterolemie Intoleranță alimentară Boala celiacă Colon iritabil Dislipidemie Tulburări alimentare Diabet de tip 2 Gastroenterită bacteriană Hiperlipidemie Intoleranță la lactoză Intoleranță la fructoză Obezitate infantilă Tulburări de comportament alimentar...
Punctul central al activității noastre este producția și vânzarea unei nutriții adecvate pentru vegani, vegetarieni și persoanele cu boala celiacă. Pregătim tartinade vegane delicioase, alimente conservate, felii de legume și deserturi din orez.
Spania, Balsicas
LOYEV PONT este un producător de produse fără gluten din anul 1998. Mâncăruri gătite, semi-gătite, ultracongelate și refrigerate fac parte din oferta sa destinată persoanelor cu boală celiacă, toate aceste produse fiind fabricate conform rețetelor tradiționale pentru a aduce tot gustul rețetei originale. Printre produsele artizanale se numără pizza, crochete și legume umplute, acestea din urmă...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play