Belgia, Genval
La chocolaterie Molitor vizează în primul rând profesioniștii și sectorul Horeca. Specialități: 70 de tipuri de praline, trufe (cu Grand Marnier) și manonuri adevărate. Compania lucrează mult prin învelire și acordă o atenție deosebită calității umpluturilor sale. Ciocolățile Molitor sunt distribuite în hoteluri, restaurante, săli de spectacol, brutării și ciocolaterii, magazine Deli de tip catering,... De asemenea, colaborează cu producători de biscuiți care își învelesc produsele în ciocolată adevărată.
Maestrul cofetăriei Tony Meneghin produce marshmallow artizanal belgian de înaltă calitate. Gama noastră premium este aromatizată cu fructe culese la maturitate, iar noi avem și alte specialități cu legume, condimente, trufe în sezon. O gamă de marshmallow-uri destinate distribuției medii și mari este disponibilă din ianuarie 2015. Suntem o companie de dimensiuni reduse și ne punem expertiza la...
Belgia, Waterloo
... sălbatic, Caspian Tradition s-a adaptat la piață, oferind alte specii de sturioni din alte regiuni, dar și alte specialități din ouă de pește, cum ar fi ouăle de somon, ouăle de păstrăv și alte delicatese precum crabul King, foie gras, somon și sturion afumat, șofran, trufe etc.
Jacquy Cange este o companie specializată în maturarea brânzeturilor. Pe lângă acest lucru tradițional, Jacquy Cange s-a specializat în asocierea brânzeturilor cu ingrediente solide și lichide pentru a putea realiza maturări creative cu vin, bere, ierburi, trufe,… Gama de brânzeturi disponibilă: naturale, cu bere, cu ciuperci, cu fructe uscate, cu vinuri și specialități. Compania oferă, de...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play