Belgia, Waterloo
...Steak Ancho Entrecote Lomo Alto Noix D'Entrecote Entrecote Origini: Argentina, Uruguay, Brazilia, Australia, Irlanda și Polonia Temperaturi de depozitare: Refrigerat -1º/+2º și congelat -18º Specii: Bovine Calitate: Carne de vită de înaltă calitate Durata de valabilitate: Refrigerat 120 de zile / Congelat 18 luni Rasa: Angus / Hereford Greutate pe bucată: 2 până la 3,8 kg Calibru: 2 până la 2,5 și +2,5 kg...
Austria, Königsdorf
...Blade steak provine din umărul animalului. Este o bucată versatilă care poate fi gătită la grătar și prăjită în tigaie, tăiată în fâșii și sotată sau tăiată cubulețe pentru gătit lent într-un tocăniță.
Finlanda, Turku
...Tăiat din zona lombară, acest steak este apreciat pentru gustul său excelent și pentru frăgezimea sa, fiind perfect pentru grătar, fript și sotare. Pe lângă gătirea ca un steak suculent, acest tip de carne este perfect pentru sandvișuri, preparate stir-fry, paste, salate, kebaburi și satay.
Țările de Jos, Enschede
... Steak - Ribeye Eye of Round - Mușchi de spate (Roastbeef) Flank Steak / carne - Bavette, Vinkenlap, (carne tocată, tartar) Flat Iron Steak - Sukade Filet Mignon - Mușchi de vită (vârful mușchiului) Fillet - Mușchi de vită, mușchiuleț Hanger Steak (sau Butcher’s Tenderloin) - Longhaas Mock Tender - Mușchi de umăr Prime Rib - Côte de Boeuf Round - Pulpa superioară Rump Cap - Cap de pulpă, Picanha Rump Steak - Friptură Short Loin - Lende subțire Shoulder Clod - Floare (Carpaccio) Sirloin - Lende groasă Skirt Steak - Diafragmă, Omloop Tenderloin - Mușchi de vită Top Round Steak - Mușchiuleț de vită...
România, Constanta
... , Lungs, Aorta , Tongue, Diaphragm , Liver , Tendons , Mask , Snout , Intestine, Fat , Kidney , Liver , Heart , Penis .. We also provide a high standard and premium Veal , Young Bull and Beef brand " BOVERO" in which we provide you the best premium cuts and steak available: Filet Mignon , Ribeye Steak , Top Sirloin steak, Striploin Steak , Rumpsteak,. In addition to fresh and frozen Lamb...
Spania, Terrassa
Lideri în produse din carne proaspătă. Specialiști în filetatul de bovine și păsări. Colecție completă de produse pentru toate nevoile. Roler Summumm de produse de cea mai înaltă calitate. O gamă largă de specialități precum Carpaccio, Roast Beef, Steak Tartar. Produse de iarnă și speciale pentru Sărbători, cum ar fi Ataditos ExtraTiernos și rellenitos. Produse de sezon precum Preparaos barbacoa, pinchos și brochete; preparate pentru supă, game sănătoase și cu conținut scăzut de grăsimi. Companie cu o mare capacitate de adaptare la nevoile clienților noștri naționali și internaționali.
Germania, Aldenhoven
noi dezmembrăm întregi vite, tauri, viței și miei în bucăți dorite. livrăm în întreaga Europă unități de producție și gastronomie. producem propria marcă - Kebap Lorenz - Cele mai puternice articole ale noastre sunt: file de vită, roast beef, steak de șold, file de vițel, spate de vițel, secțiuni de vită și vițel, grăsime, carne de lână, bucăți de taur și vițel din față, umăr, gât, umăr.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play