Franța, Saint Lambert De La Potherie
...Bain marie pentru sosuri GN 1/6: Acest bain marie pentru sosuri dispune de o vană de evacuare cu un capac retractabil. Datorită termostatului său de la 0°C la 100°C și a termostatului de siguranță, acest bain marie profesional este ideal pentru menținerea temperaturii sosurilor dumneavoastră. Pe acest bain marie pentru sosuri profesional, puteți adăuga până la 5 sosuri diferite. Cuva pentru bazine GN 1/6 are o adâncime de 150 mm (bazinele sunt vândute separat). Descriptiv: - 5 bazine GN 1/6 cu o adâncime de 150 mm - Oțel inoxidabil Putere: 230V / 700 W Dimensiuni: L985 x l 220 x H 320 mm...
Franța, Nîmes
...Bain-marie pentru sosuri 2 cuve Oțel Inoxidabil Capacitate cuvă: 2 x 4,5 litri Cuve și capace din inox incluse Încălzire la uscat Termostat de temperatură reglabil de la 30°C la 90°C Putere: 400 W / 230 V Dimensiuni: L 300 x P 600 x H 350 mm Greutate: 9,5 Kg Ref:CBMS2...
Franța, Castelnaudary
...Înainte de a deschide, puneți cutia într-un bain-marie timp de aproximativ 5 minute pentru a elibera măruntaiele de grăsime. Finalizați degresarea și apoi încălziți-le în tigaie. Turnați direct peste salata aleasă: rucola, mesclun, frunză de stejar…...
Germania, Wasserburg
... compartiment, astfel încât nu se exercită diferențe de presiune asupra alimentelor în timpul creării vidului. Alimentele cu un conținut ridicat de lichid și chiar lichide întregi (supe, sosuri etc.) pot fi procesate în acest mod. Odată sigilate aromele, nutrienții, vitaminele, precum și structura celulară și sucurile nutritive rămân neschimbate alimentele sunt pregătite optim pentru metodele de gătit sous-vide absorbția eficientă a aromelor picante este garantată prin gătitul sous-vide într-un bain-marie sau un aburitor ingredientele rămân proaspete de până la trei ori mai mult atunci când sunt în...
Franța, Saint-Etienne
...Alternativa tehnică de înaltă performanță adaptată pentru toate utilizările în gătit. Liaison perfectă, uniformă și omogenă. Suportă perfect bain-marie pe parcursul serviciului, chiar și pentru sosuri foarte acide, Rezistență perfectă la incorporarea ingredientelor acide sau alcoolului, atât la cald cât și la rece, nu se taie, Se reduce rapid și eficient. Excelentă rezistență la temperaturi ridicate pentru gătit îndelungat, tip gratin, O textură foarte fină și cremoasă pentru preparatele cu cremă. Ambalat la 6 (1L x 6) 40% sos în plus *: randament ridicat la reducere.
Țările populare pentru acest termen de căutare