Spania, Malaga
...Combinația perfectă de dulce-amărui într-o formă de croquetă. Pentru vânătorii de comori, o gustare adevărată pentru iubitorii de mâncare. Suntem foarte încântați să vă prezentăm crochetele perfecte, cremoase la interior, crocante la exterior, cu cea mai delicată crustă de pesmet pentru toate gusturile. Carne Carne de porc cu vin Palo Cortado Tocăniță de carne mixtă Pui cu vin Montilla Sângerete Bacon și curmale Pește Cod Ton Somon afumat Creveți Scampi Caracatiță Parmentier Vegetarian Spanac cu nuci și caju Ratatouille 48/50 unități/ Kilo CATEGORIE: Crochete...
Portugalia, Santarém
...Bacon sărat, sau burtă de porc sărată, este o delicatesă tradițională portugheză pe care Monte Safira a perfecționat-o. Fabricat din cele mai bune carne națională, acest produs este sărat și afumat cu grijă pentru a-i spori aromele naturale. Rezultatul este un gust bogat și savuros, care este atât satisfăcător, cât și versatil, făcându-l o alegere populară pentru o varietate de preparate...
Spania, San Pedro Manrique (soria)
Embutidos La Hoguera S.A. este o companie agroalimentară, care și-a început activitatea în anul 1986, ca o continuare a unui proiect integrat ce cuprinde întreaga lanț de la producția de porci, abator, sala de dezosare, până la transformarea produselor. Filozofia cu care a început acest proiect a apărut de la patru asociați cu ideea de a genera valoare adăugată producției de carne de porc și, în ...
Țările de Jos, Enschede
Spania, Murcia
...Carnea noastră de Ibérico prezintă texturi și arome care atestă ciclul nostru de producție atent supravegheat. Fie că este pentru industria hotelieră sau pentru consumator, de ce să nu te bucuri de carnea de porc Ibérico în toate formele sale? Greutate: 1,2 kg...
Italia, MILANO
...SPECK ALTO ADIGE I.G.P. Mezelurile sudtiroleze cu un parfum bogat și delicat. O selecție riguroasă a celor mai bune pulpe de porc, o dozare atentă a condimentelor, afumarea naturală cu lemn de fag și maturarea timp de cel puțin 6 luni în aerul proaspăt și curat al văilor sudtiroleze: acestea sunt ingredientele pentru un speck de calitate superioară de la Casa Citterio. Produs la Soprabolzano la...
... din față de porc congelate / copite Picioare din spate de porc congelate Bacon de porc Origine: Europa Specificație: Congelat Tip de procesare: Proces de congelare: Congelare rapidă individuală Ambalare: Varietăți Certificare: HACCP | Halal Livrare: De la un palet la o încărcătură completă de container.
Spania, Toral De Los Vados-León-España
...Fabricare artizanală de produse precum: Botillo din Bierzo, cârnați picanti și dulci, cârnați Herradura, lomo embuchado, jambon maturat, San Martiños (salchichón), cecina de babilla, lacón afumat, pancetă, bacon afumat, lacón braseado (produs gourmet) printre altele... De asemenea, dispunem de carne proaspătă de porc, cum ar fi: cotlete, mușchi, coaste, pancetă, lacón, jambon proaspăt, ciolan proaspăt, și bineînțeles, produsele sărate și proaspete precum: ureche, coadă, spinare, cap de porc, bot, picior de porc.
Regatul Unit, Stanford-Le-Hope
...Burtă de porc Berkshire Burtă de porc Berkshire Gândește-te la burtă de porc ca la grăsime cu carne încă pe ea. Bucătarii adoră să folosească aroma sa de bacon pentru a condimenta verdețurile sau fasolea la cuptor, sau în supe și tocănițe consistente. Cu un amestec bun de condimente, poți recrea burtă de porc crocantă pe care ai găsi-o la restaurantul tău preferat, acasă, în cuptor.
Franța, Saint-Brice-En-Cogles
... - Umăr de porc - Gât de porc - Carcasă de porc - Ureche de porc - Cotlet de porc (fără os) - Gât de porc (fără os) - Șuncă 4D (fără os și fără piele) - Șuncă 3D (fără os și fără piele) - Umăr de porc 4D (fără os și fără piele) - Umăr de porc 3D (fără os și fără piele) - Bacon (fără os) - Bacon (fără os și fără piele) - Tăieturi de porc 80/20 - Gambă de porc (fără os) - Gambă de porc cu os - Coaste de porc - Coaste de porc cu carne...
Spania, Guijuelo
...Cele mai înalte calitate de jambon iberic hrănit cu ghinde 100% Iberico, tăiat cu cuțitul și ambalat sub vid. Furnizăm doar B2B, mai multe informații aici: https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/ Comandă minimă: 25 cutii de carton (1.000 buc). Preț 25 cutii de carton: 14.500€ – Exwork Guijuelo, Salamanca (Spania) Durata de valabilitate: 12 luni de la data producției. Greutatea cutiei de carton: 6,55 kg. Timp de livrare: de negociat. TRANSPORT: Refrigerat 5ºC.
Țările de Jos, Halle
...Speklappen sunt tăiate din burtă porcului. După dezosarea porcului, burta este pliată dublu și se taie speklappen. Astfel se formează forma speklappen-urilor. Speklappen-urile sunt tăiate și ambalate artizanal de către măcelarul nostru. Origine: Carne de la adevărate porci de exterior din Achterhoek, direct de la ferma noastră de mici dimensiuni. Porcii noștri stau afară toată ziua, având...
Italia, Mesoraca
...Guanciale de porc este o tăietură de carne porcină, străbătută de vene slabe de mușchi, cu o componentă de grăsime de calitate superioară, de compoziție diferită de slănină (grăsimea de pe spate) și de bacon (grăsimea de pe burtă). Consistența este mai fermă în comparație cu baconul, iar gustul este mai caracteristic. Carnea este masată cu atenție manual și aromatizată cu condimentele noastre...
...Pui umplut pentru Crăciun. În acest Crăciun, încearcă Puiul nostru Umplut și îl vei avea acasă în mai puțin de 24 de ore. Alege dintre cele 3 Opțiuni și Uită de Gătit, !DOAR ÎNCALZEȘTE ȘI BUCURĂ-TE! CLASIC Carne de pui și porc iberic, jambon serrano, măr, bacon, caise uscate, ardei piquillo, migdale, măsline și ciuperci, toate învăluite în Pedro Ximenez. BOLETUS Carne de pui și porc iberic...
Franța, Grigny
...Sos delicios și cremos cu bacon afumat și ciuperci. De asemenea, un sos ideal pentru diverse preparate din carne, cum ar fi puiul sau mușchiul de porc.
Spania, Guijuelo
...Dulceață, aromă intensă, parfum atrăgător, proaspăt și de lungă durată, acestea sunt toate nuanțele și subtilitățile pe care șunca de porc hrănită cu ghinde Alta Gastronomía le oferă palatului. Infiltrațiile de grăsime fac ca fiecare felie să se topească în gură, permițându-i amintirii să dăinuie, aducându-ne reminiscențele celor peste patruzeci de luni de maturare naturală în pivniță prin care a...
Portugalia, Valença
...-le între mai multe fabrici. Produsele pe care le vindem sunt: Conserva de fructe, legume și vegetale, Conserva de pește, Brânzeturi și produse analogice de brânză la felie și rasă, Mezeluri (cârnați, bacon, chorizo, salamuri), Paste din semolă de grâu dur, Uleiuri vegetale și de măsline, Sucuri și nectaruri, Ciocolată și biscuiți, Legume congelate, Lapte UHT, Salate refrigerate, Sosuri (maioneză, ketchup, muștar și multe altele), Pește congelat și fructe de mare ultracongelate (creveți), Carne congelată de porc, vită și păsări.
Belgia, Liege
...Piron & Gotta propune o ofertă extinsă de carne proaspătă și congelată (Carne de taur, vițel, vițel cu sau fără etichetă, Carne de porc și purcel cu sau fără etichetă, Carne de miel, Carne de pasăre, iepure, Carne de vânat, Preparări din carne, Mezeluri artizanale: șuncă, bacon, slănină etc.) sub diferite forme (Carcasă, bucăți, gata de feliat, porții pentru consumatori) și ambalaje sub film, sub vid, sub atmosferă modificată.
Franța, Carquefou
...* Terine: Terină de foie gras de rață cu girolles, terină de obraz de porc confiat cu bucăți de foie gras de rață cu girolles, terină de ris de vițel cu morcovi. * Boudin alb în stil vechi cu ciuperci, foie gras, somon, St-Jacques Gama de iarnă: * Mezeluri în stil vechi: cârnați de Toulouse * Jumătate sărat: gambă, piept, paletă * Afumare în stil vechi: cârnați, gambă, piept, paletă...
Belgia, Wemmel
...cele mai înalte standarde (IFS, BRC, ISO,…). Mărci noastre: Paul Prédault, singura adevărată jambon franțuzesc, La Quercynoise, cel mai bun foie gras și magret, Prestige de la Sarthe, adevărate Rillettes și Langoise, Arcal, rulou de bacon perfect pentru cocktailuri (5 arome) și păsări de curte pre-gătite, Armor Plats Cuisinés, specialist în preparate tipice franțuzești precum Boeuf Bourguignon, Amand traiteur și gastronomie, delicioase terrine de pește din Bretania, Montagne noire Pur porc, cârnați uscați și jambon uscat din sud-vestul Franței, 9 luni Label Rouge…...
... Bacon (fără crustă, fără țesut conjunctiv și fără injecție), Chorizo și Longaniza proaspătă, Chistorra, Butifarra și Hamburgeri (evidențiind cel din carne de Bou). Cu Hermanos Bernal Hernández, S.L. a început a treia generație a familiei Bernal (din 1898), fără a uita tradiția. În 2004, am fondat Cárnicas Palber SL, în asociere cu José Antonio Palacios Ezquerra, dedicată despicării și vânzării de...
Compania Les salaisons du Pont d’Amour este specializată în brânzeturi și mezeluri. Aceasta oferă o gamă largă de produse: jambon din Ardenne, nuci din Ardenne, cârnați, gât din Ardenne, pipe din Ardenne, cârnați din Ardenne, slănină, jambon cu os, pate, bacon, jambon de porc, budincă, cervelas, cârnați de Paris, cârnați din jambon, pâine de carne, chifteluțe, piept umplut,…...
... de Burgos și roșii confiate. Pui, ceapă caramelizată și brânză. Cotlet de porc, praz, brânză și muștar vechi. Mai multe pentru prânz Club Sandwich. Chorizo criollo, cartofi la cuptor și sos criollo. Integral 6 cereale, păstrăv afumat de casă, germeni și roșii confiate. Friptură de vită, cartofi la cuptor și sos chimi. Croque Madame. Meniu zilnic În fiecare zi pregătim feluri de mâncare noi din...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play