Franța, Malataverne
...Istoria, originea și descoperirea anșoașelor în gastronomie Romanii sunt cu siguranță primele popoare cunoscute care au introdus anșoașele în preparatele lor culinare, realizând celebra lor sos "garum". Aceasta se compune din anșoașe fierte în saramură, servite cu oțet și pătrunjel tocat. Această rețetă seamănă foarte mult cu sosul de anșoașe britanic pe care îl cunoaștem astăzi. Anșoașele își...
Italia, Guidonia
...Prețurile afișate pe site sunt cu amănuntul. Ingrediente: Ardei iuți 44%, ulei de semințe de floarea-soarelui, ton 16%, pâine (făină de grâu moale „00”), apă, drojdie naturală, capere, amidon de cartofi, pătrunjel, oțet de vin, sare. Corectori de aciditate: Acid lactic, acid citric Ambalaje: Borcan de sticlă ml. 314 / 580 / kg 1062/ kg 3100 Reducere de 30% din prețul en-gros. Solicitați lista de prețuri...
Spania, Chipiona
...Roșii, Morcovi, Păstârnac... Flori: Allium, Crizanteme, Lilium... Produse elaborate: Uleiuri de măsline, Oțet de Xeres, Măsline, Anșoa, Macrou, Midi, Sardine, Ton, Chorizo, Jambonuri iberice, Brânzeturi, Busuioc, Piper, Cayenne, Scorțișoară, Chimen, Cuie de girofă, Laur, Cimbru, Miere, Manzanilla, Sherry, Sierra de Malaga, Condado de Huelva. Produsele noastre provin toate dintr-o producție locală, selectăm partenerii noștri cu grijă pentru a oferi cele mai bune produse din Andaluzia.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play