...Amidonul de cartofi este utilizat pe scară largă în industria alimentară, industria farmaceutică și în diverse industrii. În industria alimentară, este folosit ca agentdeîngroșare, stabilizator și îmbunătățitor de aromă. Este prezent în mod obișnuit în sosuri, supe, deserturi și alte alimente, unde ajută la îmbunătățirea consistenței și texturii acestora.
CAS:9005-25-8
Culoare:Alb
Ambalare:Sac de hârtie 25kg
Cantitate:5,000kg - 48,000kg
Consistență:Pulbere...
...Oferim eteri de celuloză de calitate garantată, la prețuri stabile și ambalați corespunzător pentru transport. Aveți nevoie de sfaturi pentru alegerea produsului sau căutați o substituție potrivită? Experții noștri în aplicații și produse sunt bucuroși să vă ajute! Experiența și cunoștințele noastre profunde în domeniul substanțelor chimice speciale și ingredientelor ne asigură că suntem bine poziționați pentru a sprijini eficient atât clienții, cât și furnizorii noștri cu expertiză în produse și aplicații. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații!
...Guma guar, cunoscută și sub denumirea de guma din boabe de guar, este un extract din planta leguminoasă guar și este un semi-galactomanan care este utilizat de obicei ca agentdeîngroșare în alimente.
SRS Nutrition Express oferă disponibilitate constantă a produselor pe tot parcursul anului. Selectăm cu atenție cea mai înaltă calitate și ne asigurăm că puteți face achiziții cu încredere prin...
...Vitalcellose Natriumcarboxymethylcellulose (CMC) este un eter de celuloză anionic, care este obținut din fibră de bumbac naturală prin alcalinizare, eterificare, purificare, uscare și granulație. CMC apare ca o pulbere sau granule albe și formează un coloid solubil în apă, având funcții deîngroșare, stabilizare, emulsionare, suspendare și formare de film. Este utilizat pe scară largă în...
... magneziu, mangan, zinc, fier și fosfor. Prin urmare, i se atribuie proprietăți antiinflamatorii și este recomandată persoanelor cu boli de inimă și diabet.
APLICAȚII ALE PRODUSULUI PUDRĂ DE NUCĂ BRAZILIANĂ
Pudra de nucă braziliană poate fi utilizată în cofetărie, panificație (înlocuiește 15% din făina de grâu), fabricarea pâinii sau ca agentdeîngroșare. De asemenea, poate fi adăugată în băuturi, pentru a prepara creme și piureuri.
MOQ: 20kg...
...Dr. Paul Lohmann® oferă acetat de calciu sub formă de pulbere, pulbere fină, granule și granule fine, în calitate chimică pură și Food/Pharma, precum și pentru suplimente alimentare.
În domeniul farmaceutic, acesta este utilizat ca legător de fosfați.
În domeniul alimentar, este utilizat ca regulator de aciditate.
În aplicațiile industriale, este folosit ca agentdeîngroșare în săpunurile...
...>Valoare nutrițională per 100g</strong>Valoare energetică 1450kJ/342kcal - 17% VNR*Tărie 1,8g - 2,6% din care acizi grași saturați 0,7g - 3,5%Carbohidrați 68g - 26% din care zaharuri 0,5g - 0,6%Fibre 2,9gProteine 12g - 24%Sare 0,01g - 0,2%*Valoare Nutrițională de Referință <strong>Utilizare</strong>Făina de grâu tip 750 este perfectă pentru coacerea pâinii și a tuturor produselor de patiserie sărate și dulci. Ideală pentru clătite, vafe sau ca agentdeîngroșare pentru supe și sosuri. <strong>Observații</strong>Se păstrează într-un loc uscat și răcoros, în ambalaj etanș.
...Guma xantan de vânzare. Cauti guma xantan de cea mai bună calitate? Nu căuta mai departe! În acest ghid cuprinzător, vom explora tot ce trebuie să știi despre guma xantan, utilizările sale, beneficiile și unde poți găsi cele mai bune produse cu guma xantan de pe piață.
Ce este guma xantan?
În primul rând, guma xantan este un agent natural deîngroșare și stabilizare a alimentelor care a câștigat...
...Ceara de carnauba este obținută din frunzele palmierului Copernicia cerifera. Este un copac nativ din nord-vestul Braziliei. Are aplicații importante în lumea cosmeticelor naturale datorită punctului său de topire ridicat (între 78 și 85 ºC), ceea ce îi crește rezistența la căldură și capacitatea de a forma filme protective care îi măresc durata și fixarea. Ceara de carnauba este un excelent agentdeîngroșare și stabilizator al emulsiilor datorită compoziției sale în acizi grași și dioli esterificați grași.
INCI: COPERNICIA CERIFERA WAX
CAS: 8015-86-9
EINECS: 232-399-4...
...preparatul de fibră de măr organic este o pulbere liberă, omogenă, cu o consistență ușor distructibilă (sunt permise cocoloașele mici). Culoare galbenă până la maro deschis. Gustul și mirosul sunt caracteristice merelor, fără mirosuri și arome străine.
Aplicație: preparatul de fibră de măr organic poate fi folosit ca agentdeîngroșare în producția de gemuri, marmelade și sosuri.
De asemenea, putem să-l ambalăm în pachete de retail (tuburi de 150g)...
...Amidonul de grâu natural este obținut prin curățarea, decorticarea și măcinarea grâului, urmată de extragerea amidonului cu apă. Produsul rezultat este o pulbere fină, albă și se caracterizează prin capacitatea sa de a emulga, de a reține apa și de a crea un aspect tulbure. Amidonul de grâu natural este un excelent agentdeîngroșare care îmbunătățește textura alimentelor prin creșterea netezimii...
...FG CALCIUM SULFONATE este un lubrifiant de înaltă performanță, special conceput pentru aplicații în industria procesării alimentelor, răspunzând cerințelor mediilor cu sarcini mari și umiditate. Formulat cu un agentdeîngroșare pe bază de sulfonat de calciu, acest lubrifiant prezintă o afinitate puternică pentru metal, menține o stabilitate excepțională în timpul operațiunilor mecanice și oferă...
...Făina de semințe de carob este obținută din semințele arborelui de carob și este un agentdeîngroșare natural. Industria alimentară o folosește de mult timp datorită numeroaselor sale avantaje. Acum, aceasta cucerește și bucătăriile casnice ale consumatorilor.
Superfood-ul se integrează excelent în bucătăria vegană, putând fi folosit cu ușurință ca înlocuitor pentru ouă și gelatina. Acesta...
...Amidonul de cartofi este folosit ca agentdeîngroșare și liant în sosuri, supe și alimente procesate, cunoscut pentru gustul său neutru și pentru puterea sa mare de legare.
...DEFINIȚIE TEHNICĂ
CE 78 PERFECT’JOINT este un material de umplutură gata de utilizare, formulat pentru tratamentul îmbinărilor plăcilor de gips-carton cu margini subțiate, în asociere cu o bandă de îmbinare.
COMPOZIȚIE ȘI ASPECT
Rășină, apă, carbonat de calciu, agentdeîngroșare, agentde conservare și diverși aditivi. Pasta este de culoare albă.
SUPORTURI ADMISE
Toate tipurile de plăci de...
... pentru a ajuta părinții să facă față diverselor situații provocatoare pentru copii de toate vârstele.
Mod de utilizare: Doza zilnică recomandată 10ml. Se administrează 10ml copiilor cu vârsta de peste 3 ani. Agitați înainte de utilizare pentru a omogeniza conținutul.
Ingrediente: Apă, fructoză, jeleu royal, vitamina C (acid ascorbic), extract uscat de chinina (Chinchona pubescens L.), conservanți (sorbate de potasiu), vitamina B3 (nicotinamidă), agentdeîngroșare (guma xantan), acidifiant (acid citric), aromă (aromă de căpșuni), vitamina A (acetat de retinol)...
...Maltodextrina organică este un carbohidrat versatil folosit frecvent ca aditiv în alimente și băuturi sportive. Este absorbit rapid de organism, oferind energie rapidă, ceea ce o face ideală pentru sportivi și persoane cu stiluri de viață active. Maltodextrina organică poate servi, de asemenea, ca agentdeîngroșare și îndulcitor în diverse preparate și produse. Cu eliberarea sa rapidă de energie...
... înlocuitor pentru ouă ca agentdeîngroșare și emulgator. Semințele de chia se pot cumpăra en-gros de la Vehgro. Semințele de chia au o durată lungă de valabilitate și sunt prețuite avantajos. Semințele de chia pot fi măcinate sau folosite întregi...
...Făina de semințe de carob (E410) este obținută din semințele arborelui de carob. Este complet solubilă în apă fierbinte și formează geluri în apă rece. Din acest motiv, este utilizată ca agentdeîngroșare. De asemenea, poate fi folosită și ca stabilizator. Făina de semințe de carob este aprobată pentru utilizare în alimente și se regăsește frecvent în gemuri, marmelade, jeleuri, produse de patiserie, conserve de fructe și legume, precum și în înghețată și băuturi pe bază de lapte.
...Amidonurile de cartofi KMC pot fi utilizate în mod versatil ca agenți deîngroșare sau legare, ca agenți de structurare, agenți de separare sau ca ajutoare pentru curgerea pulberilor.
Toate amidonurile KMC sunt libere de alergeni și OMG, fiind potrivite pentru produse vegane. Portofoliul include amidonuri native, amidonuri Clean-Label fără numere E, precum și amidonuri modificate.
...Guma xantan este un polisacharid care apare în mod natural și este aprobat ca aditiv alimentar în UE sub numărul E415. Prin intermediul angrosistilor și comercianților, guma xantan este adesea importată din China, Germania și Coreea de Sud.
În producția alimentară, pudra inodoră, ușor gălbuie este utilizată ca agentde gelifiere, îngroșător și umplutură. Aditivul alimentar este folosit în multe...
... pentru stabilizarea optimă a produsului dumneavoastră final - desigur, ținând cont de cerințele dumneavoastră - cu sau fără fosfați, etc. Dacă este necesară o legare a apei și mai puternică, se poate adăuga un agentdeîngroșare, cum ar fi caragenan, amidon sau xantan, într-un compus. La cerere, se poate crea și un produs combinat care include componente de colorare. Acest lucru garantează, de asemenea, o colorare sigură și susține menținerea culorii. De asemenea, suntem bucuroși să vă oferim un amestec complet, inclusiv aromă.
...pulbere de Moringa bio, calitatea noastră este deosebită, deoarece nu utilizăm dezinfectare, având o contaminare microbiană extrem de scăzută.
Pulbere sau frunze sau flori de Moringa bio premium
calitate deosebită, similară cu Matcha.
Desigur, toate "parametrii de risc sunt sub limitele admise!", cum ar fi Nicotina, ETO etc.
COA pe cheltuiala clientului
Asia: ambalaj de 20 kg...
...
- Industria alimentară
- Industria furajelor
- Rășini
- Plastice
- Poliuretanuri
Utilizări:
- Umectant, solvent și îndulcitor, și poate ajuta la conservarea alimentelor
- Umplutură în alimentele preparate comercial cu conținut scăzut de grăsimi
- Agentdeîngroșare în băuturi
- Medicină și îngrijire personală
- Extracte botanice
- Lichid pentru țigări electronice
- Antigel
- Intermediar chimic...
...Inițial un produs secundar în procesul de producție a uleiului, făinurile noastre speciale sunt astăzi un „superfood” produs în mod sustenabil. Datorită ingredientelor lor valoroase, cum ar fi proteinele, fibrele, vitaminele și mineralele, acestea răspund nevoilor actuale pentru o dietă bogată în proteine, fără gluten sau vegană.
Proprietățile tehnologice diverse și pozitive includ, printre altele, capacitatea de a lega lichidele, permit emulsii stabile fără E-uri sau acționează ca un agentdeîngroșare natural.
... de separare: uleiuri vegetale, sare, pudră de chili, ulei de arahide, glucoză, colorant: E150, conservant: E220, agentdeîngroșare: E414\n\nOrigine\nAici se reunesc cele mai rafinate ingrediente din diferite colțuri ale lumii. Migdalele provin în principal din SUA, Spania, Italia, Australia, Chile, Portugalia, Grecia și Maroc. Nucile de caju sunt cultivate în principal în India, Brazilia și...
...Denominație de trafic: Decorațiune din zahăr
Lista ingredientelor: Zahăr, agentdeîngroșare E 414, proteină din lapte hidrolizată, acid E 330, concentrat de șofran, coloranți: E 132, E 160a.
... uleiuri de bază sintetice de înaltă calitate și un agentdeîngroșare din politetrafluoroetilenă. Acestea sunt utilizate pentru lubrifierea pe termen lung a rulmenților cu role și a rulmenților cu bile care sunt supuși unor sarcini termice ridicate. Grăsimile de înaltă temperatură Castrol Braycote Inertox sunt utilizate în condiții de mediu agresive și sunt rezistente la acizi și alcalii anorganici...