Spania, Canteras, Las (tegueste)
...SUPLIMENT ALIMENTAR PE BAZA DE LECITINĂ DIN SOIA Prezentare: Ambalaj cu 200 de perle Compoziție: Lecitină din soia, Agent de acoperire (Gelatină și Glicerină) Mod de utilizare: 1 până la 2 perle, de trei ori pe zi...
...Informații despre produs Inele de măr dulci-acrișoare acoperite cu cea mai fină ciocolată cu lapte. Această combinație de fructe și ciocolată cremoasă oferă o experiență gustativă deosebită. Ingrediente Mere 48%, zahăr 25%, unt de cacao 12%, lapte praf integral 9%, pastă de cacao 3%, pudră de zer dulce 1,5%; emulsificatori: lecitină E322 și E476; aromă: vanilină; conservant: dioxid de sulf. Conține soia și lactoză. Origine Acoperire cu ciocolată adăugată în Germania.
Franța, Saint Orens De Gameville
...Ingrediente: ciocolată de acoperire cu lapte (zahăr, unt de cacao, lapte praf, boabe de cacao, emulgator lecitina de soia, vanilie), alune, migdale, coajă de portocal confiată (portocală, zahăr, sirop de glucoză), zahăr Poate conține urme de fructe cu coajă, ouă, cereale, lapte și susan Greutate netă: 190g, aproximativ. Greutatea poate varia în funcție de dimensiunea alunelor și migdalelor utilizate. Condiții de păstrare: A se păstra ferit de lumină, într-un loc uscat și la temperatura camerei (18° până la 20°C). Greutate netă (G): 190...
Franța, Furiani
...INGREDIENTE Ciocolată de acoperire (54% cacao) cu îndulcitor maltitol, unt de cacao, masă de cacao, emulgator lecitina de soia. Aromă naturală de vanilie, alune prăjite. Referință: TABSSNNOIS...
Franța, Arles
...Maison Lesage Pate de fructe din Provence acoperite cu pralină gianduja din migdale din Provence și cu un strat de fructe. Conservare într-un loc uscat între 16 și 20°c. Ingrediente: zahăr, unt de cacao, migdale din Provence, pastă de cacao, lapte praf degresat, sirop de glucoză deshidratat, stabilizator sorbitol pudră, caise, cireșe, smochine, căpșuni, apă, căpșuni, cireșe, smochine, caise, gelifiant pectină, agent de acoperire gumă arabică, acid citric, lecitină de soia.
Singurul chocolatier artisan transformator de cacao din regiunea PACA! THEOBROMEUR, chocolatier cu formare superioară în agro-alimentare, Daniel Eynard transformă exclusiv cacao din Coasta de Fildeș! Își fabrică propria acoperire de ciocolată! în micro-unitatea sa din Venelles, Provence! Ciocolată NEAGRĂ și cu lapte 100% din Coasta de Fildeș, singurul adevărat mono-origine monovarietal din...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play