...Cerdo ibérico mai mare de 10 luni. Tira de Magro extras din Costillarul porcului, între os și os; și cu conținut gras. Piese de între 100 și 150 gr. Aproximativ. Tira de Carne Costilla de cerdo ibérico este o tăietură specială obținută din costillarul porcului iberic de mai mult de 10 luni. Acest produs se remarcă prin echilibrul perfect între magro și conținutul gras, oferind o textură suculentă...
Spania, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
...Chorizo iberic hrănit cu ghinde este un produs realizat tradițional cu cele mai bune condimente și carne selectată. Ingredientele sale și maturarea controlată fac din acest produs o delicatesă excepțională.
Spania, Guijuelo (salamanca)
...Seria noastră Premium Reserve 80 Montaneras este compusă dintr-un total de 80 de bucăți, cu mai mult de 48 de luni de maturare lentă și deliberată în cea mai bună pivniță de granit din Guijuelo, sub îngrijirea și supravegherea personală a lui Don Miguel. În plus, jambonurile noastre Premium Reserve 80 Montaneras, fiind din rasă 100% iberică și hrănite cu ghinde, conțin cel mai mare procent de...
Spania, Guijuelo-Salamanca
...Produs elaborat din extremitatea posterioară, tăiată la nivelul sinfizei ischiopubiene, cu picior și os, care include piesa osteomusculară întreagă. Provine din porci adulți, hrăniți în montanera timp de 3-4 luni cu ghinde, iarbă și resturi vegetale. Supus procesului corespunzător de sărare și maturare. Ingrediente: Șuncă de porc iberic de ghindă și sare marină. Specificații: Formă alungită și...
Spania, Aracena
...Șuncă de Bellota 100% Ibérico tăiată de maeștri tăietori, prezentată în cutii practice de 80g.
Spania, Alcobendas
În DOMPAL avem cea mai bună selecție de șuncă și mezeluri, carne iberică, brânzeturi exclusive, AOVE, vinuri și cele mai selecte conserve vegetale și marine. Fiecare dintre produsele noastre este rezultatul unei selecții meticuloase pentru a oferi cel mai bun serviciu clienților noștri. De la planta de uscare și prelucrare din Jabugo (Huelva) și sediul nostru principal din Alcobendas (Madrid), aju...
Spania, Murcia
...Produs din carne afumată realizat din carne corespunzătoare masei musculare cu os, picior și copită de la partea din spate a jumătății de carcasă a porcului iberic, care este hrănit cu ghinde și resurse naturale și va fi potrivit pentru consumul uman. Greutate pe bucată, aproximativ 4,5 kg. Greutate: 3-5 kg...
Spania, Guijuelo
...Șunca de umăr FISAN hrănită cu ghinde este relativ slabă și intens savuroasă. Punctul său perfect de maturare, atins după mai mult de treizeci și patru de luni în crame naturale, contribuie la infiltrarea uniformă a gazului și la un gust de o profunzime unică.
Spania, Cuarte De Huerva
... porcului iberic, lăsat să pască în totală libertate timp de cel puțin patru luni, în general din octombrie până în februarie), se hrănește cu ghinde (las bellotas în spaniolă). Lomo iberico pur de la „Cinco Jotas” se caracterizează printr-un ușor gust picant și afumat. Greutate netă: 450 g / 900 g Prezentare: lomo ambalat vacuum, într-un cilindru original din carton.
Spania, Barcelona
Vânzăm o experiență culinară gourmet incredibilă. Cele mai bune șuncile iberice hrănite cu ghinde, tăiate manual de maeștri în arta șuncii. Un produs luxos pentru orice eveniment, pentru un cadou exclusiv sau un cadou pentru companie. Un produs unic ca dar, un cadou gourmet extraordinar și original: cea mai exclusivă șuncă iberică din lume, un cadou diferit și de neuitat.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play